V pátek jsme se sjeli v Přerově (Dan, LuboTT, Dave+sestra+přítulkyně, Tomek fileta+přítulkyně, Lukees, Dolph+přítulkyně+sestra+švagr, Ukrajinec Integra, Mr. Yaris+přítulkyně, Vojtuch+přítulkyně, Noreking, Madman, Remix, Josh+friend, Robik+friend, já). Místo jsme zabrali teměř u vjezdu na přistávačku na trávě, rozdělaly se stany, altán, zaparkovaly se auta, připravil se grill, přezuly se závoďáky a konečně byl klid...ke všemu nám hrál Dave a Tomek, poté šli závodnici jezdit noční sprinty, ty byly bohužel přerušeny kvůli dvěma bouračkám celkem 4 aut...tím ovšem divočina nezkončila...poté co jsme se přesenuli zpátky k základně a poté co jsme si všichni trošku zakřepčili, nás vyvedl z míry rozruch vedle naší základny...mysleli jsme si, že se jedná o nějakou potyčku opilých tunerů, ovšem bylo hůř, nějaký namletý trotl totiž usedl za volant, a jel...horší je že jel přes stany...jeden stan přejel celý bohužel v něm byl klučina kterému se Fiat Brava projela po hlavě a ještě po zádech a doslova ho svlékla (na druhý den už chodil mezi lidma s ofáčovanou hlavou a 15 stehy), v druhém stanu ležela slečna, které přejel nohy, další stan jen šmírnul, poté jsme se za ním vydali, párkrát mu kopli do auta, někteří i přímo do něj

, ale ujel do pole tak ho nahánělo asi 30 lidí, ale bohužel se mu podařilo ujet, při odjezdu narazil do zábran a urval SPZ takže o něm policie hned věděla, no potom jsme si mysleli, že bude klid, ale další magor tam opilý jezdil po louce blízko stanů, tak se opět zakročilo, poté došlo málem k potyčce s pořadateli jelikož nevím...
Takže noc byla velice bouřlivá a bohatá na zážitky, dnešní den byl hlavně závodní, Ukrajinec do 2000ccm čas 14,01s, Dolph do 2500ccm 14,60s, Tomo do 3500ccm 13,3?
umístění nevím protože jsem brzy odjel...fotky jsem naházím později...spal jsem jen něco málo přes hoďku tak to jdu zalomit...
David nám ladí mužiku abychom se nenudili

Dolph´s švagr, Ukrajinec, Vojtuch

Lidi

Lukees fučí ať to hoří

To nám hrálo...Dave0401 music in oktáva

Jak je tma tak musika svítí...

Banda se snažila nastartovat minibike ale marně...

Danův kufr

něco pro Ladisa...předek 2006, zadek GT a kola mi připadají z oktávy RS