ok jen pro představu mám tohle,ale s černými středyfufu píše:..... no u nás jsou dva maníci co maj jeté kola na BMW, tak to u nich zkouknu no a když si nic nevyberu tak dám vědět
Peknej kousekfufu píše:Tak jsem včera zakoupil nový vůzje to BMW E36 2.0i Vanos cabrio, tak mě čeká zas nějaká ta prácička na autí
![]()
Tak to mas pravdu ze jsou za hubicku....si je taky budes obednavat?lisky píše:na kufr prdim, ale do dveří bych je potřeboval... ale proti dynamatu sjou za hubičku
Objednávat je nemusíte stačí když zajdete do Budějk www.M-Sound.cz tam je mají na kráměKapr píše:Tak to mas pravdu ze jsou za hubicku....si je taky budes obednavat?lisky píše:na kufr prdim, ale do dveří bych je potřeboval... ale proti dynamatu sjou za hubičku
tak to se dalo cekat, ze nevyjedes kdyz bude skarede.....na to te uz dost znamefufu píše:Díkes![]()
No měl jsem na výběr mezi černou a bílou ( je to za stejný prachy) no a protože bílá vypadá více luxusněji tak jsem jí zvolil, stejně budu jezdit cabriem jen za hezkého počasí
Jak jako? když si vzpomenu na letošní příbram tak začátek teda na cabrio nevypadalKapr píše:tak to se dalo cekat, ze nevyjedes kdyz bude skarede.....na to te uz dost znamefufu píše:Díkes![]()
No měl jsem na výběr mezi černou a bílou ( je to za stejný prachy) no a protože bílá vypadá více luxusněji tak jsem jí zvolil, stejně budu jezdit cabriem jen za hezkého počasí