www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

bricktop
Kontaktovat uživatele:

www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Příspěvek od bricktop »

www.rentcarsupersport.cz

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli máte zkušenosti s touhle firmičkou.
Zhruba před dvěma měsíci koupil kamarád 5 voucherů na jednom slevovém serveru na půlhodiny řízení dvou aut snů (911 Turbo a R8 V8). Minulý týden jsme celý natěšení jeli do Prahy na víkend. Ještě ve středu kamarád volal zástupci firmy a ten ho ujistil, že je vše v pořádku a že akce se na letišti u Příbrami 100% uskuteční. Jenže v pátek večer pán volal že na Porsche je problém s převodovkou, a na Audi praskl brzdový kotouč (?!). Všechna ostatní auta co mají v nabídce byla údajně obsazená. Chtěli se domluvit na náhradním termínu (za týden), bohužel dva z nás jsou dost pracovně vytížení a je velice složité domluvit si volno, navíc všichni to máme do Prahy (Příbrami) docela daleko (přes 300km). Takže teď budeme čekat kdy a jestli vůbec nám vrátí peníze...

Až potom nás napadlo podívat se na internet a projet si pár diskuzních fór... Našli jsme mnoho lidí, kteří dopadli stejně jako my. Asi jsme to měli udělat dřív, ale jak se říká: "Po bitvě je každý generál."

Máte s nimi nějaké zkušenosti? Stalo se Vám něco podobného? Vyplatí se s nimi zkusit dohodnout, nebo to rovnou řešit přes právníka?
Live free, or die!

j3ykobim

Re: www.rentcarsupersport.cz - Vaše zkušenosti?

Příspěvek od j3ykobim »

Je to asi hodně individuální, kámoš s kámoškou si pujčovali GTR + Ferrari a byly moc spokojený. Jinej kámoš tam už byl 3x že si zajezdí v KTM a ani jednou to nedopadlo. Co sem se bavil s uživatelem rentcarsupersport na FB, (mám taky nějaký vouchery) tak prý stačí jen zavolat 2 dny dopředu a dohodnou se. Jen jim někdo nedávno rozstřelil to bílé Ferárko.
Trabant, VW Golf, MX 5

OndraS13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

Taky jsem jel GTR R35 - bylo to ještě před prázdninama - bohužel tu cestu kterou jsme jeli tak to je klasická česká cesta ( asfalt neasfalt , všude záplaty , díry ) prostě se s tim nedalo moc jet a už tehdy se mě auto zdálo takový divný ( rozvrzaný , rány od zadního kola na nerovnostech apod.... ) jízda na letišti ( vlnovitá rovinka - ještě k tomu krátká )
Po několika dnech jsem zjistil že asi týden po mě někdo zrušil převodovku , ještě než jsem tam byl tak někdo zrušil KTM ( najel na obrubák )
Já měl dva poukazy - takže celou hodinu v GTR a klidně bych si to zopakoval
problém je v tom že si to za pár kaček pujčí kde kdo - a prostě ty lidi z toho hned chtěj vymačkat co nejvíc :-/
240SX S13 "91 & Fazer FZS600 "01

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

OndraS13 píše:problém je v tom že si to za pár kaček pujčí kde kdo - a prostě ty lidi z toho hned chtěj vymačkat co nejvíc :-/
ano když si něco koupím očekávám od toho že si to užiju na 100% a ten kdo tuhle akci pošle na trh očekávám to že na to ten provozovatel má... to je jako bych pronajímal skákací hrad a lidem řekl že mi došel vzduch tak se omlouvám....

Měl jsem od nich voucher na pul hodiny na Aston Martin DR9 Mansory.. jelikož jsem narazil na "instruktora kkta" kterej 90% cesty čuměl do mobilu a neměl vubec zájem se se mnou bavit, když už jsem se uráčil se zeptat na něco ohledně auta tak mi dával uplně blbý info (nevím jak je tam real) ale když na stránkách inzeruji 480k a instruktor mi řekně "no něco přes 500 koní" tak to už svědčí o něčem, první špatná zkušenost byla ta že ani u jednoho auta nesmíš dle pravidel používat sekvenční řazení pod volantem, PROČ? potom to bylo obce 50kh/h (chápu) a mimo obec mi dovolil těch 120 max prej, tak jsem si hodlal auto užít aspon v zatáčkách, projel jsem 3 zatáčky asi tak na 70% a vypadlo z něj abych trochu zpomalil že se něchce někde rozmáznout... a už jsem měl po zážitku, to bych toho litra radči hodil z okna, další mínusy jsou asi v tom že někde uprostřed jízdy kdy já s úsměvěm řídil ASTON MARTIN!!!! mi řekl že to je super práce, cituji" pokud tady nesedíš 12 hodin denně" a hurá odepsat na další sms.... pro mojí smůlu byl zrovna na letišti nějakej sraz takže to bylo 100% jízdy po okreskách v okolí... otrávenej z jízdy (hooodně mě zklamalo to auto ale to je na delší psaní) jsem si zkusil autu naložit v poslední "etapě" a to když vjíždíte na letiště kde podjíždíte dálnici tunelem... jako že mi naskočila husí kůže v tom řevu V12 (mimochodem instruktor mi řekl že to je V8...) tak jsem pronesl že to je mazec načež jsem se dočkal odpovědi "jo ten zvuk je super když to neposloucháte 10h denně, šup jé hele další sms) a pro mě největší mínus bylo to že jsme dojeli zpět na letiště a ten kkt neuměl nic lepšího než "děkuji za svižnou jízdu, aspon si stihno dát cigáro, a byl z auta venku dřív než já.... nevím jestli ti tohle nějak pomůže v rozhodování ale jak mi řekl jeden kamarád, i špatná zkušenost, je zkušenost ;-)

shruntí: instruktor byl kkt kterej nedokáže pochopit pocity jinejch kteří si za to zaplatěj, a pro mě velice velké zklamání i samotné auto, mohlo to být způsobeno tím zakázem sekvence ale dkyž jedu s 500k autem po vesnici 50km/h na 6.st, očekávám že si to auto po výjezdu z vesnice podřadí níž aby to jelo... ne to auto jede po vesnici 50km/h na 6.st a po konci vesnice a cca 3/4 plynu tam to auto drží dál 6.st,, to samý předjíždění, začal jsem předjíždet auto, hodím blinkr dám plnej (protože si aspon někdy chci užít to zrychlení), začnu předjížděcí manévr a teprve když jsem pul autem vedle předjížděného auta ten atomat podkopne a vystřelí doprředu kdy už musím znova brzdit kvuli jinýmu autu?! stejně tak nepochopím když dojíždím do zatáčky na 4.st a při brždění si hodím meziplyn tak to auto vám nepodřadí na 3/2.st. aby to mělo sílu, ne ono tam prde automaticky 6tkua projed si tu zatáčku jak chceš.....

odobně Astona nedoporučuji, kdybych tam měl jet znova tak si vyberu bud Nissana GT-R nebo Porsche 911...
moooc velký černý letadlo :lol:

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Davidoff píše:
OndraS13 píše:problém je v tom že si to za pár kaček pujčí kde kdo - a prostě ty lidi z toho hned chtěj vymačkat co nejvíc :-/
ano když si něco koupím očekávám od toho že si to užiju na 100% a ten kdo tuhle akci pošle na trh očekávám to že na to ten provozovatel má... to je jako bych pronajímal skákací hrad a lidem řekl že mi došel vzduch tak se omlouvám....

Měl jsem od nich voucher na pul hodiny na Aston Martin DR9 Mansory.. jelikož jsem narazil na "instruktora kkta" kterej 90% cesty čuměl do mobilu a neměl vubec zájem se se mnou bavit, když už jsem se uráčil se zeptat na něco ohledně auta tak mi dával uplně blbý info (nevím jak je tam real) ale když na stránkách inzeruji 480k a instruktor mi řekně "no něco přes 500 koní" tak to už svědčí o něčem, první špatná zkušenost byla ta že ani u jednoho auta nesmíš dle pravidel používat sekvenční řazení pod volantem, PROČ? potom to bylo obce 50kh/h (chápu) a mimo obec mi dovolil těch 120 max prej, tak jsem si hodlal auto užít aspon v zatáčkách, projel jsem 3 zatáčky asi tak na 70% a vypadlo z něj abych trochu zpomalil že se něchce někde rozmáznout... a už jsem měl po zážitku, to bych toho litra radči hodil z okna, další mínusy jsou asi v tom že někde uprostřed jízdy kdy já s úsměvěm řídil ASTON MARTIN!!!! mi řekl že to je super práce, cituji" pokud tady nesedíš 12 hodin denně" a hurá odepsat na další sms.... pro mojí smůlu byl zrovna na letišti nějakej sraz takže to bylo 100% jízdy po okreskách v okolí... otrávenej z jízdy (hooodně mě zklamalo to auto ale to je na delší psaní) jsem si zkusil autu naložit v poslední "etapě" a to když vjíždíte na letiště kde podjíždíte dálnici tunelem... jako že mi naskočila husí kůže v tom řevu V12 (mimochodem instruktor mi řekl že to je V8...) tak jsem pronesl že to je mazec načež jsem se dočkal odpovědi "jo ten zvuk je super když to neposloucháte 10h denně, šup jé hele další sms) a pro mě největší mínus bylo to že jsme dojeli zpět na letiště a ten kkt neuměl nic lepšího než "děkuji za svižnou jízdu, aspon si stihno dát cigáro, a byl z auta venku dřív než já.... nevím jestli ti tohle nějak pomůže v rozhodování ale jak mi řekl jeden kamarád, i špatná zkušenost, je zkušenost ;-)

shruntí: instruktor byl kkt kterej nedokáže pochopit pocity jinejch kteří si za to zaplatěj, a pro mě velice velké zklamání i samotné auto, mohlo to být způsobeno tím zakázem sekvence ale dkyž jedu s 500k autem po vesnici 50km/h na 6.st, očekávám že si to auto po výjezdu z vesnice podřadí níž aby to jelo... ne to auto jede po vesnici 50km/h na 6.st a po konci vesnice a cca 3/4 plynu tam to auto drží dál 6.st,, to samý předjíždění, začal jsem předjíždet auto, hodím blinkr dám plnej (protože si aspon někdy chci užít to zrychlení), začnu předjížděcí manévr a teprve když jsem pul autem vedle předjížděného auta ten atomat podkopne a vystřelí doprředu kdy už musím znova brzdit kvuli jinýmu autu?! stejně tak nepochopím když dojíždím do zatáčky na 4.st a při brždění si hodím meziplyn tak to auto vám nepodřadí na 3/2.st. aby to mělo sílu, ne ono tam prde automaticky 6tkua projed si tu zatáčku jak chceš.....

odobně Astona nedoporučuji, kdybych tam měl jet znova tak si vyberu bud Nissana GT-R nebo Porsche 911...
Díky za info, do teď sem se rozhodoval jestli astona nebo porsche. Ale zaráží mě to řazení, když máš režim sport, tak by to mělo řadit až v červeném poli.
Trabant, VW Golf, MX 5

OndraS13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraS13 »

Jako jo když si ještě zaplatim někde 300 na pohonný hmoty - tak bych si to asi taky užil ....
Já měl v GTR taky instruktora divnýho ale vzhledem k tomu že k tomu autu vzhlížím jako k něčemu co je pro mě cenný tak jsem ho chtěl šetřit a on mě spíš popichoval ať na to dupnu a jedu - že má rád svižnou jízdu , dalo se s nim celkem povídat ale nudil se - já byl u vytržení , vyblbnul jsem se i s tim řazením ( nebylo to asi ještě zakázaný )

Jinak dneska v Dobříši viděno ferrari F430 od nich
240SX S13 "91 & Fazer FZS600 "01

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

j3ykobim píše:Díky za info, do teď sem se rozhodoval jestli astona nebo porsche. Ale zaráží mě to řazení, když máš režim sport, tak by to mělo řadit až v červeném poli.
Právě co jsem si všimnul tak na klasickým voliči ten aston Sport nemá a někdo mi říkal že se to aktivuje nějak pádlama což jsem samozřejmě nemohl. Instruktor co měl kamarád v GT-R říkal že ta 911tak je asi to nejlepší co tam maj :)

bricktop
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bricktop »

Vy jste se aspoň svezli kluci... Ikdyž s kktem :D Já jsem si vzal volno z práce (což není zrovna jednoduchá záležitost, když děláš směnný provoz) a jel 350 kilometrů aby mi týpek 18 hodin před akcí zavlal, že nic nebude a mám přijet znova příští týden. Samozřejmě chápu, že se to může stát. Převodovce na Porsche jsem (narozdíl od kotouče na R8) ochoten i věřit, ale:
Nemohli to KUR*A říct dřív než jsme tam jeli?
Opravdu byl rozvrh tak nacpaný, že by se nenašlo 5x30 minut s jiným autem?

Podle mě to smrdí...
Live free, or die!

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

bricktop píše:Vy jste se aspoň svezli kluci... Ikdyž s kktem :D Já jsem si vzal volno z práce (což není zrovna jednoduchá záležitost, když děláš směnný provoz) a jel 350 kilometrů aby mi týpek 18 hodin před akcí zavlal, že nic nebude a mám přijet znova příští týden. Samozřejmě chápu, že se to může stát. Převodovce na Porsche jsem (narozdíl od kotouče na R8) ochoten i věřit, ale:
Nemohli to KUR*A říct dřív než jsme tam jeli?
Opravdu byl rozvrh tak nacpaný, že by se nenašlo 5x30 minut s jiným autem?

Podle mě to smrdí...
věř že by se jiný auto 5*30minut nenašlo, my jsme to měli od 13:00 a 13:30 a čekali tam třeba už lidi který to měli na 16:00. ty auta se točej jak svina

Ten kotouč mi nepřijde jako blbost, třeba co jel kámoš s tím GT-R taky měla asi 2cm prasklinku ale zase když jsme tam byli tak měli taky poruchu na nějakým autě tak místo něj jezdili s F430 cabrio :)

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Tak dneska jsme se byli projet v GTR a za mě dobrý,trochu dýl trvá objednání,třeba Ferrari byl celkem problém,ale my jsme chtěli to GTR,takže OK.Ty rozpisy maj fakt narvaný a pokud se něco stane s autem,tak to není o tom dojet do kelly a vyměnit. Frajer co jel se mnou byl v pohodě,ve vesnici mě teda brzdil,ale to chápu,když tam těch aut jezdí třeba 6 a každej by tam lítal,tak je to asi problém,údajně už teď píšou místní petice,na okresce pak neměl problém a to jsem to nešolichal.200 je tam za chvíli,auto super,jsem rád,že jsme nečekali na Ferrari,ještě bych z toho co tam maj zkusil to Porsche.Za mě pěkný dopoledne. 8)

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

a já bych se na to vysral... platit prachy za to, že budu jezdit 50km/h po vesnici s nejakým ocasem vedle sebe v domrdaném supersportu... a nakonec si ještě zaplatit palivo... pomalu se doprošovat, jestli pro mě mají volné jejich superauto... To si raději projedu blbých 100kw se zapnutým antiradarem a za pár litrů nafty si udělám výlet i s přítelkyní 8) a když najdu vhoudnou cestičku (nad přehradou Šance směr Bílá), tak si zajezdím perfektně 8)
Ještě více by můj negativní postoj umocňovala slevová nabídka - co je za voucher, to stojí za píču 8) To je přímá úměra 8)
Nafta & benzín

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Nemám pocit,že jsme se nějak doprošovali,na rozdíl od Světa Piva (to jsem psal v jiným tematu) tam mají fakt narváno,takže je to jen o tom se domluvit.Když to auto někdo rozbije,tak je celkem pochopitelný,že s ním nejde jet,levou bych v tom nehledal.To že Tě krotí ve vesnici mi přijde normální,koupil sis projížďku,ne vyjímku z fyzikálních zákonů.Naopak jsem byl překvapenej,že mimo mi do toho nekecal.Když vezmeš,že od slevomatu dostanou cca 700,nevidím problém ani v těch třech kilech na benzín.Ty auta zkrátka něco stojej a údržba taky a čekat,že se za talíř svezeš jako na okruhu je asi blbost.Jinak že by to bylo nějak rozvrzaný bych taky neřek.
Mě se to zkrátka líbilo,vylezl jsem vysmátej a o to jde.Na druhou stranu,nechtěl bych sedět na místě toho frajera...

Teď jsem si všimnul toho by...Takže to stojí za hovno i když si tam nebyl,tak to je jiná,to sem si mohl tu odpověď ušetřit. 8)

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

Tak sem si půjčil nekonec corrvettu(porsche a M3 mi zrušili) prý jediný manuál. Instruktor normální týpek co to má jako brigádku, jen dodal že na jedničku žádný gumování. Po nasednutí se auto trochu třáslo, ale prý je to normální v malých otáčkách.., vyjel sem z areálu a za mostíkem to poslal trochu bokem(na dvojku), to se borec konečně připoutal, ale neřekl ani slovo. Jelikož to auto celkem jede, tak mi převážně stačila jen 2 a 3ka, protože na okresce sem dal nevíc jen 240 a to už sem byl v nějaký vesnici tak zas hned na brzdy. Co mě trochu vadilo, že týpek začal být nervozní a začal hlásit každou chvilku že už bych měl brzdit, bacha tahle zatáčka vyhazuje a pod. ve zbytečném předstihu. Na letišti sem dal nejvíc nějakých 265km/h ale auto se třáslo jak koza, víc sem se bal, zlatý podvozky od BMW. Kámoš co jel za mnou s Ferrari tam dal 275km/h a to už ho intruktor prosil, ať nezrychluje že se bojí, za což bych mu dal bobříka odvahy, prostě hrozněj tankodrom. Celkově jsem byl celkem spokojen, až na trochu zeleného instruktora, který by měl být zvyklí, že si zákazníci vyzkouší co auto umí.
Trabant, VW Golf, MX 5

Sova

Příspěvek od Sova »

škoda peněz...souhlasím s chrpou
Cléon & Fonte

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

djchrpa : mas mapu te cesty nad šancí?Jaka je?Premyslim ze bych se jel nekam svezt,ale ono moc peknych useku u nas neni,aspon ne tady :cry:
Audi Coupe Quattro

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Já ho docela chápu,jede s někým kdo to chce vyzkoušet na silnici kterou s největší pravděpodobností nezná a o jehož schpnostech nic neví,pokud už to s ním někdo někam poslal :D Já jel na tý dráze asi 260,je fakt,že to není nic rovnýho.
Jinak jsem to sem psal proto,že nahoře je napsáno:vaše zkušenosti,pro větší přehled by možná bylo dobrý se toho držet,co si o tom kdo myslí je dost jedno 8)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

j3ykobim píše:Tak sem si půjčil nekonec corrvettu(porsche a M3 mi zrušili) prý jediný manuál. Instruktor normální týpek co to má jako brigádku, jen dodal že na jedničku žádný gumování. Po nasednutí se auto trochu třáslo, ale prý je to normální v malých otáčkách.., vyjel sem z areálu a za mostíkem to poslal trochu bokem(na dvojku), to se borec konečně připoutal, ale neřekl ani slovo. Jelikož to auto celkem jede, tak mi převážně stačila jen 2 a 3ka, protože na okresce sem dal nevíc jen 240 a to už sem byl v nějaký vesnici tak zas hned na brzdy. Co mě trochu vadilo, že týpek začal být nervozní a začal hlásit každou chvilku že už bych měl brzdit, bacha tahle zatáčka vyhazuje a pod. ve zbytečném předstihu. Na letišti sem dal nejvíc nějakých 265km/h ale auto se třáslo jak koza, víc sem se bal, zlatý podvozky od BMW. Kámoš co jel za mnou s Ferrari tam dal 275km/h a to už ho intruktor prosil, ať nezrychluje že se bojí, za což bych mu dal bobříka odvahy, prostě hrozněj tankodrom. Celkově jsem byl celkem spokojen, až na trochu zeleného instruktora, který by měl být zvyklí, že si zákazníci vyzkouší co auto umí.
musíš ho zase chápat, že tam choděj lojzové z horní dolní, co vytáčeli ještě včera večer fáčko na náměstí a dneska tady hází dýkeje ve 260ti na okresce, akorát to nemá v ruce...to bych se taky bál...neznaj tě, tak nevěděj, jak hodně to auto máš v ruce a nechtěj to pokoušet o nejbližší stromy...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

j3ykobim

Příspěvek od j3ykobim »

jelikož mi zrušili zas jízdu(tuto středu) tak prodám kupón za 600kč(stál 1000kč), kdyby někdo měl zájem. Stačí zavolat, že byla zrušena jízda, číslo kupónu, oni vám prodlouží platnost kupónu(teď platí do konce roku, prodlužují do léta příštího roku). Na kupónu jsou uvedena auta Aston Martin DB9 Mansory, Audi R8 a Porsche 911 Turbo, ale půjčí vám cokoliv, vše je na domluvě. Pouze osobní odběr v Praze.
Trabant, VW Golf, MX 5

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Tom_ píše:djchrpa : mas mapu te cesty nad šancí?Jaka je?Premyslim ze bych se jel nekam svezt,ale ono moc peknych useku u nas neni,aspon ne tady :cry:

Tady máš, pane 8) pěkná cesta, slušný povrch, jedna radost : http://www.mapy.cz/#x=18.465908&y=49.50 ... fast%22%7D" onclick="window.open(this.href);return false;
Nafta & benzín

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Rudi píše:musíš ho zase chápat, že tam choděj lojzové z horní dolní, co vytáčeli ještě včera večer fáčko na náměstí a dneska tady hází dýkeje ve 260ti na okresce, akorát to nemá v ruce...to bych se taky bál...neznaj tě, tak nevěděj, jak hodně to auto máš v ruce a nechtěj to pokoušet o nejbližší stromy...
ano toto chápu, ale né to že mě rádoby instruktor nutí dodržovat div ne 80 na okresce s tím že na konci jízdy mě pochválí že jsem jel krásně rychle a bezpečně... Cituji "jel jste krásně, ani jsem se nebál a díky vám si stihnu dát ještě cigáro" 8) jako sorry ale to je jako bych v práci řekl řidičovi " jooo jsi super že jsi to měl tak rychle rozplachtovaný ještě si stihnu dát cigárko" to podle mě není moc profi přístup :wink:

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

ještě bych k tomu asi dodal to co jsem možná psal dříve..

Já jsem zákazník, já za to platím a chci si to prostě užít a ne že mi instruktor kterej v tom teda sedí 10h denně řekne že řídím 10ti válec s 500k a já pod kapotou 12ti válec s 560k??!
! to že celou cestu čuměl do mobilu a očividně si psal s nějakou buchtou mi taky nepřijde moc profesionální, to že jsem mu každou otázku musel opakovat dvakrát abych se dozveděl jednoslovní odpovědi ani snad nebudu zmiňovat

člověk si tady zaplatí "splnění snu" a nějakej kkt kterýho to na první pohled nebaví ti to celý "zk***í"?

Mít dneska tu samou možnost tak si nejenom vyberu jiný auto ale už by tam byla otázka "co když si vyberu jiný auto ale zase dostanu takovýho blba kterej to dělá div né z donucení a bude to to samý jako předtím"????

Ještě bych dodal že tady celkem s závistí čtu ostatní pozitivní komentáře, bohužel člověk si nevybere..... :roll:

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Jenom bych měl dotaz...nepostřehnul někdo, v jakým stavu mají ty auta? Co jsem zatím slyšel, tak je to prý dost bída...
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

tak ono se neni cemu divit,ze jsou ve stavu v jakem sou.Pritelkyne premyslela ze mi takovou jizdu koupi,ale to radsi dam do svojeho a sjedu na okruh do Brna :wink:
Audi Coupe Quattro

FOG

Příspěvek od FOG »

Brutus píše:Jenom bych měl dotaz...nepostřehnul někdo, v jakým stavu mají ty auta? Co jsem zatím slyšel, tak je to prý dost bída...
Lambo osezená sedačka, ochmatanej volant, rozsvicena kontrolka motoru -> visit your servis :D

převodovka otřesná (ale to není stavem, ta je prostě otřesná už v sérii) :roll:

jinak přístup divnej, spolujezdci ("instruktorovi") se moc nelíbilo když jsem to trochu víc poslal, asi si myslel, že když mi je dvacet, že neumím řídit...

plus to, že mě nenechali řadit manuálně...
štyrykrátštyry tédéí

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Buhvi co tam jezdi za lidi...nedelam si iluze.A kdyby se mnou 20ti letej floutek co si mysli ze umi ridit, Lambo jak rikas "trochu vic poslal", taky bych z toho nebyl nadsenej.
KEHO rennsport

Sova

Příspěvek od Sova »

Butcher píše:A kdyby se mnou 20ti letej floutek co si mysli ze umi ridit, Lambo jak rikas "trochu vic poslal", taky bych z toho nebyl nadsenej.
To většina lidí :wink:
Cléon & Fonte

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

to je jenom pro dospělý co lítaj bokem v kile přes přechody :lol:

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

No jako já slyšel, že ty auta mají dost nalítáno a nevypadají úplně nejlíp slícovaný (tzn. dotažený "lehce ťuklý" vrány ze země zaslíbené) a že z nich tak porůznu něco teče a vůbec nejedou tak, jak mají. A taky zřejmě firma má tak polovinu z těch aut, co inzeruje. Ale abych někde pak neroznášel bludy, tak proto se ptám těch, co tam byli. :D
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

markoš

Příspěvek od markoš »

KDO CHCE PODAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA FIRMU Rentcarsupersport , POŠLETE TEL. KONTAKT NA MAIL:MAREK.MV@SEZNAM.CZ Budu podávat hromadné trestní oznámení, protože poškozených je víc. S touhle firmou mám osobně velmi špatnou zkušenost. Nejdříve mi zrušili termín a ani se neoptěžovali mi to zavolat, nebrali telefon abych si neobjednal náhradní termín. Dovolal jsem se až v lednu ale to mi bylo zděleno že mám prošlý voucher. Koncem ledna všem poškozeným zavolám a dohodnem se o dalších krocích.

markoš

Příspěvek od markoš »

j3ykobim píše:jelikož mi zrušili zas jízdu(tuto středu) tak prodám kupón za 600kč(stál 1000kč), kdyby někdo měl zájem. Stačí zavolat, že byla zrušena jízda, číslo kupónu, oni vám prodlouží platnost kupónu(teď platí do konce roku, prodlužují do léta příštího roku). Na kupónu jsou uvedena auta Aston Martin DB9 Mansory, Audi R8 a Porsche 911 Turbo, ale půjčí vám cokoliv, vše je na domluvě. Pouze osobní odběr v Praze.

KDO CHCE PODAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA FIRMU Rentcarsupersport , POŠLETE TEL. KONTAKT NA MAIL:MAREK.MV@SEZNAM.CZ Budu podávat hromadné trestní oznámení, protože poškozených je víc. S touhle firmou mám osobně velmi špatnou zkušenost. Nejdříve mi zrušili termín a ani se neoptěžovali mi to zavolat, nebrali telefon abych si neobjednal náhradní termín. Dovolal jsem se až v lednu ale to mi bylo zděleno že mám prošlý voucher. Koncem ledna všem poškozeným zavolám a dohodnem se o dalších krocích.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“