Kurna mas krasny auto...ted kdyz vidim ty ceny tohota auta, me trochu mrzi ze jsem sel do Fabie....Jinak rozhodne je to zmena k lepsimu...i kdyz kdyby se z toho puvodniho odstranily ta cerny chranice tak by to taky nebylo spatny.
Fiesta píše:Kurna mas krasny auto...ted kdyz vidim ty ceny tohota auta, me trochu mrzi ze jsem sel do Fabie....Jinak rozhodne je to zmena k lepsimu...i kdyz kdyby se z toho puvodniho odstranily ta cerny chranice tak by to taky nebylo spatny.
btw. never reklame na 329 000,- s dobrou vybavou to vychazi na 480 000,-, ale i v zakladu to nadela "hodne muziky"
Naposledy upravil(a) wuf dne 28 lis 2005 22:33, celkem upraveno 1 x.
no ja nevim nejak extra se mne to nelibi a kdyz si vzpomenu kolik mne staly original abarth prahy na pandu a ty mas celej naraznik tak radsi nechcu vedet tu cenu + ty prahy tam taky jiny ne? za to bys mel pomale bodykit na cely auto presne podle tvyho navrthu si myslim
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
JETO MOC PĚKNÝ AUTO ALE MYSLÍM ŽE ZATY PRACHY SE DÁ URČO SEHNAT NĚCO HESČÍHO ALE I TAK PĚKNÝ
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
jarda píše:no ja nevim nejak extra se mne to nelibi a kdyz si vzpomenu kolik mne staly original abarth prahy na pandu a ty mas celej naraznik tak radsi nechcu vedet tu cenu + ty prahy tam taky jiny ne? za to bys mel pomale bodykit na cely auto presne podle tvyho navrthu si myslim
To je fakt, bylo to mastny , a co se tyce tech prahu tak ty byli za priplatek z vyroby.
ja mluvil o narazniku ne o autě to je dobrá volba i když jeto fijat
Ivan píše:Když jsem kouknul na tu třetí fotku, připomnělo mi to Fabii
Přesně to jsem chtěl napsat Jinak mě se tohle třídveřový Stillo vždycky líbilo, zajímavý že se nikdy u lidí moc nechytlo a je to pro Fiat docela propadák....