Jurisek16 píše:Napište mw na seznam..............se tak namrdám jko nikdx![]()
![]()
Dio páru jdu s Renmixem !!!!!!!!!!!!!!§§ Jdu spááááááát dDonrou nooooooooc !!!!!!!!!!

Moderátor: Dave0401
Jurisek16 píše:Napište mw na seznam..............se tak namrdám jko nikdx![]()
![]()
Dio páru jdu s Renmixem !!!!!!!!!!!!!!§§ Jdu spááááááát dDonrou nooooooooc !!!!!!!!!!
..že by 80sátá léta ?Dolph píše:jo a nezapomeňte na společenské oblečení
Co gulasek? Objednavejtewesly.TDI píše:s gulašem se má věc tak, obědnání je nutné dopředu, kolik porci atd at se ví, vepřový s chlebem 65,vepř./hov./ s chlebem 75 a čistý hovězí s chlebem 85. jinak chleba s taružkem se nadělá by oko podle toho kdo potvrdi učast. pivo radek 10/12, birell čep. a negr kozel 10. kofola taky. alko klasika hospoda, magistr,myslivec, vodka (pro rudu: je "jen" 42%)
,rum,puška zlatá, domácí 56tka slíva,metaxa,zelená, plumka,fernety klasik/citrus/8000, becher, a také sladový napoj FRISCO. z nealka klasika od kofola a.s
jinak v sale na akce se nekuří (jen zdravě), je vybaven kulečníkem, šipkami, pc with net, audio 5.1
kdyby cokoliv SZ nebo 777/651189
vždyt si říkal že ta jedna je dobra???wesly.TDI píše:to radeji ne je to tragediaaaaaaaaaa
updated - jeste nahlas jak s gulasem. o stranu nebo dve zpet je nabidkaDolph píše:Tak teda já a žena a Vojtuchovi určitě taky...
UPJurisek16 píše:Já bych prosil ten s kaviáremDržím se hesla ...čím dražší tím lepší
Takže ten za 85€
a ktomu bych prosil 5 párů těch zlatých moků...Radegast nebo jak se to jmenuje..ze sedmého schodu ...děkuji
12ti stupňových
už jsem říkal...Sly píše:
barry
Camel
Dave0401
Dolphova zena
F.l.a.n.e.l. + flanelovka
felda
Hanuš
modry.neon + zena