zviratko píše:nádhera no coment a to bude na Pandu ??? nechce se mi to číst celé
no vono stačí přečíst nadpis tématu
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
vy jste ale spravne uchylako nasadte oblecte, at vidime, jake to teda budeee~!
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
jsem ještě nechtěl přezouvat, ale stejně jsem to nakonec hecnul
sem spěchal na fotbal, takže kvalita na prd
a to samý teď za tmy...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
kola jsou moc pekny, korat sednou na auto... mozna to chce vic svetla, protoze nejsou tak vyrazny... ale peeekny, pandooo
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
díky za pochvaly....
brzdy nejspíš nemá cenu řešit, možná časem do zadu kotouče ze silnější pandy, páč když prudce brzdím, tak ta prdel docela lítá...
jináč teda ten jeden palec je docela poznat na posilovači, i v režimu city...
Ritchma píše:Mě se to moc nelíbí teda abych pravdu řek, bylo tady o dost víc hezčích kol, ale když se to líbí ostatním tak je to fajn
hehe jak jsem viděl, že tady v tom tématu reaguješ, tak mně bylo jasný, co napíšeš, u tebe už jsem si zvyknul, že se ti nelíbí nikdy nic
ne víš jak, co člověk, to názor
Ritchma píše:Mě se to moc nelíbí teda abych pravdu řek, bylo tady o dost víc hezčích kol, ale když se to líbí ostatním tak je to fajn
hehe jak jsem viděl, že tady v tom tématu reaguješ, tak mně bylo jasný, co napíšeš, u tebe už jsem si zvyknul, že se ti nelíbí nikdy nic
Mě se daleko víc líbili tyhle, ty co máš jsou takový nevýrazný jak maj tenký paprsky a ještě jsou napůl černý
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Mě se daleko víc líbili tyhle, ty co máš jsou takový nevýrazný jak maj tenký paprsky a ještě jsou napůl černý
no kola co mas sou pjekny, ale bohuzel musim souhlasit s richmou, tyhle sou hezci
Takeshi píše:hlavně že jsi přezul,dneska je úplně precizní počásko na to
to dost