Rallye Deutschland
Moderátor: Bohuš
- Hašan
- Kontaktovat uživatele:
Rallye Deutschland
Tak za necelý měsíc se pojede Rallye Deutschland 26. - 28. srpna 2005.
Zde jsou oficialní stránky rally http://www.omv-adac-rallye.de/
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo jede. Já bych s největší pravděpodobnosí jet měl.
Zde jsou oficialní stránky rally http://www.omv-adac-rallye.de/
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo jede. Já bych s největší pravděpodobnosí jet měl.
1. S. LOEB 3:27:13.2 0.0
2. F. DUVAL 3:27:50.6 +37.4
3. M. GRÖNHOLM 3:29:18.0 +2:04.8
4. M. MÄRTIN 3:31:22.6 +4:09.4
5. G. GALLI 3:32:16.8 +5:03.6
6. R. KRESTA 3:32:25.5 +5:12.3
7. P. SOLBERG 3:35:01.3 +7:48.1
8. S. SARRAZIN 3:35:47.3 +8:34.1
Škoda,že nedojel Kopecký s Fabií,vedl si dobře v 15.RZ zajel šestý čas před Krestou a Solbergem,ale pak urval zadní kolo a z 9.místa odstoupil
2. F. DUVAL 3:27:50.6 +37.4
3. M. GRÖNHOLM 3:29:18.0 +2:04.8
4. M. MÄRTIN 3:31:22.6 +4:09.4
5. G. GALLI 3:32:16.8 +5:03.6
6. R. KRESTA 3:32:25.5 +5:12.3
7. P. SOLBERG 3:35:01.3 +7:48.1
8. S. SARRAZIN 3:35:47.3 +8:34.1
Škoda,že nedojel Kopecký s Fabií,vedl si dobře v 15.RZ zajel šestý čas před Krestou a Solbergem,ale pak urval zadní kolo a z 9.místa odstoupil

- Hašan
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes dorazil z Rally Deutschland... bylo tam tak 30% procent čechu tak že atmosféra supr.
Bylo to moje první mistrovství světa v rally. Na některých erzetách mě zklamala organizace. Ale jinak se mi rally líbyla... je to nadhera vidět jednak rallyové špičky a auta naživo. Už se těšim až se vydam na další mistrovství...
Foto dodám...
Bylo to moje první mistrovství světa v rally. Na některých erzetách mě zklamala organizace. Ale jinak se mi rally líbyla... je to nadhera vidět jednak rallyové špičky a auta naživo. Už se těšim až se vydam na další mistrovství...
Foto dodám...
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, škoda, Kresta by si to páté místo zasloužil...
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
organizace?Hašan píše:Tak jsem dnes dorazil z Rally Deutschland... bylo tam tak 30% procent čechu tak že atmosféra supr.
Foto dodám...
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
Gratulace romanovy, škoda těch výletů do kukuřice a sena, musim uznat že podal výkon profíka, bez vážné havárie a rychle. Galli ho prostě férově porazil, přiznal že na to neměl, souboj to byl nádhernej, příště mu to oplatí. Honza jel ke konci taky dobře, ale to auto na víc prostě nemá, jejich "do piči" po nárazu do stromu bylo boží
Už se těšim na McRae v anglii, jsem zvědav co tam předvede. Ta soutěž patří mezi moje oblíbené, škoda že nebude tolik bahna jako v dřívějších ročnících kdy se jelo nakonec sezony, ale třeba nám anglické počasí přichystá překvapení.
WRC RULEZ.

WRC RULEZ.
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
to tam fakt bylo?martin píše: Honza jel ke konci taky dobře, ale to auto na víc prostě nemá, jejich "do piči" po nárazu do stromu bylo božíUž se těšim na McRae v anglii, jsem zvědav co tam předvede.

>> Czechferrari.cz <<
- Hašan
- Kontaktovat uživatele:
Colin McRae by rád s Fabií vyhrál Britskou rallye ...
Zde je článek:
http://www.skodacarsweb.com/articles/articles_srp08.htm
Zde je článek:
http://www.skodacarsweb.com/articles/articles_srp08.htm
jj bylo to tam velmi hezky slysetmr.modena píše:to tam fakt bylo?martin píše: Honza jel ke konci taky dobře, ale to auto na víc prostě nemá, jejich "do piči" po nárazu do stromu bylo božíUž se těšim na McRae v anglii, jsem zvědav co tam předvede.
tak to jsem zvědavej na záznam ve středu na ČT2
tv tým wrc asi neví co to je jinak by to vypípli

when I grow up, I want to be a racing driver