Audi A4 1,8 Turbo Quattro
Moderátor: Idaho
Audi A4 1,8 Turbo Quattro
Další otázky jsou o pár přízpěvků níž...
Nevim jestli jsem to dal do správného topiku ale mám jen pár otázek.
Takže r.v. kolem 97
V první řadě bych se chtěl zeptat jestli máte někdo s tímhle autem nějaké zkušenosti.
Hlavně mi jde o 4x4 - je to jako stálý pohon bo jen když je zapotřebí. Jak to funguje když chci vyjet třeba zablácený prudký kopec? bude se mi jedno kolo točit a ostatní stát bo se to vyškrábe?
Můžete mi někdo vysvětlit co je samosvorný diferenciál, jak funguje a podobně a tak celkově bych potřeboval trochu víc vědět o 4x4 a hlevně o audi A4 1,8 turbo quattro
Doufám že se tady najde někdo kdo tomu rozumí. Dikec všem co se vyjádří.
Nevim jestli jsem to dal do správného topiku ale mám jen pár otázek.
Takže r.v. kolem 97
V první řadě bych se chtěl zeptat jestli máte někdo s tímhle autem nějaké zkušenosti.
Hlavně mi jde o 4x4 - je to jako stálý pohon bo jen když je zapotřebí. Jak to funguje když chci vyjet třeba zablácený prudký kopec? bude se mi jedno kolo točit a ostatní stát bo se to vyškrábe?
Můžete mi někdo vysvětlit co je samosvorný diferenciál, jak funguje a podobně a tak celkově bych potřeboval trochu víc vědět o 4x4 a hlevně o audi A4 1,8 turbo quattro
Doufám že se tady najde někdo kdo tomu rozumí. Dikec všem co se vyjádří.
Naposledy upravil(a) Rolljoin dne 10 led 2007 13:27, celkem upraveno 1 x.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
samosvornej diferenciál je podobnej jako ten klasickej ale s tim rozdílem že u klasickýho může dojít k tomu že se veškerá síla přenese na mín zatížený kolo a to druhý zůstane stát...na a samosvornej diferenciál dělá to že část síly převádí i na to víc zatížený kolo ať se děje cokoliv....aspoň doufám že to tak je...
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audi A4 1,8 Turbo Quattro
A4 má stálej, když potřebuješ vyjet zablácenej kopec tak prostě šlápneš na pedál a jedeš
měl sem A4Q fTDi.. 1.8T je jeden z nej motorů od VAG takže bych se toho rozhodně nebál pokud je v cajku

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Tak teďka si mě hoooodně potěšilFazeey píše:A4 má stálej, když potřebuješ vyjet zablácenej kopec tak prostě šlápneš na pedál a jedešměl sem A4Q fTDi.. 1.8T je jeden z nej motorů od VAG takže bych se toho rozhodně nebál pokud je v cajku

Pls ještě nějaké názory

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
nazory - přední náprava stojí za hovno
zadní je supr a proti 2kolce A4 fakt rozdíl.. jinak si dat bacha na vůle v celym tom quattro ústrojí, je tam celkem dost koleček a pak je třeba řazení podřazování apod celkem nepříjemný

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Mrkni sem www.audiclub.cz zde najdeš odpověď na všechno, co Tě zajímá a zaregistruj se 
OOOO zdar a quattru zvláště!

Audi Coupe quattro 20v
Mrkni sem www.audiclub.cz zde najdeš odpověď na všechno, co Tě zajímá a zaregistruj se 
OOOO zdar a quattru zvláště! :)Mrkni sem www.audiclub.cz zde najdeš odpověď na všechno, co Tě zajímá a zaregistruj se

OOOO zdar a quattru zvláště! :)Mrkni sem www.audiclub.cz zde najdeš odpověď na všechno, co Tě zajímá a zaregistruj se

Audi Coupe quattro 20v