Power Booster
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Power Booster
Soused si ho chce nechat namontovat do Civika 1.6 160k VTEC.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti???Chtěl by například vědět jestli to funguje jen při určitých otáčkách(třeba jako když zapíná VTEC při 5000ot/min) nebo jestli to fakčí stále.
Předem díky za různé rady a tipy.
Předem díky za různé rady a tipy.
jo to je tahle sračka na tahání peněz z lidí aha.Tak pokud chce vyhodit peníze z vokna,tak ať si to koupí...
Ne takhle jakej vyvine ta turbínka tlak???Já mám budík kterej mi ukazuje tlak a nebo podtlak v sání,pokud mám třeba na čtyřku vytočenej motor na cca 4000 otáček a pustim plyn mám v sání podtlak 0,8 bar....Tak a teď mi ukaž kolik je ta el turbínka schopná dodat vzduchu...A sme u toho.Neni prostě možný aby dodala alespoň 0,4 bar aby to mnělo nějakej efekt....Je to prostě a jednoduše lákadlo na tahání peněz z lidí.....Nehledě na to,že klasicků turbo točí od 50 000 otáček v minutě vejš,ukaž mi takovej elektromotor kterej to umí.....
Ne takhle jakej vyvine ta turbínka tlak???Já mám budík kterej mi ukazuje tlak a nebo podtlak v sání,pokud mám třeba na čtyřku vytočenej motor na cca 4000 otáček a pustim plyn mám v sání podtlak 0,8 bar....Tak a teď mi ukaž kolik je ta el turbínka schopná dodat vzduchu...A sme u toho.Neni prostě možný aby dodala alespoň 0,4 bar aby to mnělo nějakej efekt....Je to prostě a jednoduše lákadlo na tahání peněz z lidí.....Nehledě na to,že klasicků turbo točí od 50 000 otáček v minutě vejš,ukaž mi takovej elektromotor kterej to umí.....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
hehe tobě by to asi ten pauabůstr vtáho do sáníKrosmen píše:jo to je tahle sračka na tahání peněz z lidí aha.Tak pokud chce vyhodit peníze z vokna,tak ať si to koupí...

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Je-li to tak,asi je to zbytečný vyhození peněz já tomu prd rozumím tak jsem se Vás chtěl zeptat.Myslel jsem,že to přidá jak píšou nějakých 5-11kw.Počkám si na další názory.Dík.Krosmen píše:jo to je tahle sračka na tahání peněz z lidí aha.Tak pokud chce vyhodit peníze z vokna,tak ať si to koupí...
je to totalny nezmysel.
skus si spocitat. 1.6litra a 100otaciek za sekundu (6000rpm). tych 1.6 predelime 2 a mame nejakych zhruba 80litrov vzduchu za sekundu ktore skonzumuje motor. Myslis ze to nejaky motorcek z fenu premiestni? Takze jediny efekt co to bude mat, je odber elektriky (zvysenie odporu alternatoru -> nizsi vykon) a vyssi odpor vzduchu v sani (nizsi vykon)
Ale vraj sa to niekto pouzil na 1/4mile. mal ho osobitne napajany z niekolkych baterii ktore ten vetrak vsetky vycucol.....za nejakych 10sekund....
skus si spocitat. 1.6litra a 100otaciek za sekundu (6000rpm). tych 1.6 predelime 2 a mame nejakych zhruba 80litrov vzduchu za sekundu ktore skonzumuje motor. Myslis ze to nejaky motorcek z fenu premiestni? Takze jediny efekt co to bude mat, je odber elektriky (zvysenie odporu alternatoru -> nizsi vykon) a vyssi odpor vzduchu v sani (nizsi vykon)
Ale vraj sa to niekto pouzil na 1/4mile. mal ho osobitne napajany z niekolkych baterii ktore ten vetrak vsetky vycucol.....za nejakych 10sekund....
To fakt neexistuje.JonnY píše:lebo sa na tom da zarobit, a pokial viem zakon na zakaz predaja pi*ovin neexistuje.
maximalne tak ich zalovat za zavadzajucu reklamu (tak nejak sa to vola, proste ked v reklame klamu....)
Koukám kolik negativních ohlasů se tu sešlo a ani jeden dobrý asi na tom něco bude.
Doufám,že se ozve taky někdo kdo už to v auti má,abych měl ještě srovnání v praxi.
pokud by to fungovalo tak by to mněl na autě každej....Opravdu je to vyhozená investice z okna.Když se např koukneš na kompresory dodatečně montované na N/A motor,jako třeba na nissan 350 tak je tam malinká řemenice,která je poháněná co největší a v samotnym dmychadlu jsou většinou ještě převody do rychla a turbína dmychadla je taky pomněrně velká kvůli malému množství otáček...
Je to vše o přepravě co největší masy vzduchu z místa A-okolní vzduch do místa B-spalovací prostor
Je to vše o přepravě co největší masy vzduchu z místa A-okolní vzduch do místa B-spalovací prostor

krosmen motorsport .....
SEZENU VAM TO ZA 3000 KC, ale ne delam si srandu, jeste jak jsem byl v USA, tak jsem na to hledel v casopise a dokonce jsem to ted nasel kde to bylo, v jednom cisle IMPORT TUNER byla na zadni strane reklama, kde to poridite za 69 usd a kazdy dalsi mate za polovinu, taky jsem videl testy jak se to rozpadlo, jinak se vyrabi ruzne silene modifikace , jedna je prave zde: http://www.turbonator.com/ 

www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
tady to uz mozna i neco vydrzi: http://www.electricsupercharger.com/
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
prece jenom pri zavodech se to neda pouzit i proto, ze jsou jasne dana pravidla co a jak se muze upravit
Bych to řekl asi takhle - bacha na firmy, který mají ten "větráček" v nabídce, to je neklamná známka toho, že ta firma prostě chce za každou cenu vydělat a proto budou prodávat i takový hovadiny jako je tohle. Druhá možnost je, že to prodávají protože jsou úplně vymatlaní a netuší, že to je naprostá blbost.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
-
Jo, správně.Beaver píše:Bych to řekl asi takhle - bacha na firmy, který mají ten "větráček" v nabídce, to je neklamná známka toho, že ta firma prostě chce za každou cenu vydělat a proto budou prodávat i takový hovadiny jako je tohle. Druhá možnost je, že to prodávají protože jsou úplně vymatlaní a netuší, že to je naprostá blbost.
A když ten větráček měla v nabídce skvělá firma SH Motor za pouhých 8999,- stejně se dost lidí chytlo.
Já jim říkal, že to je typický votuning.
Nevěřili ...

-
Chá, 5 - 11 kW.morda píše:Je-li to tak,asi je to zbytečný vyhození peněz já tomu prd rozumím tak jsem se Vás chtěl zeptat.Myslel jsem,že to přidá jak píšou nějakých 5-11kw.Počkám si na další názory.Dík.
Vem to logicky:
Ten PowerBooster má motůrek o výkonu řádově desítek, v ideálním případě (jsou i takové elektromotory) by mohl mít při své velikosti pár stovek wattů.
A jak by tedy mohl vyvodit takové navýšení výkonu?
-
Jeste abych doplnil odkud ty "elktricke turba" pochazeji... Vsechny ty "firmy" ktere venovaly "cele dlouhe roky" na jejich "vyvoj" a pote uplne "custom fabrication" je kupuji z obchodu pro lode a jachty - za min, nez polovicni cenu, nez za kterou je pak prodavaji. Ty "elektricke turba" nejsou nic jineho, nez 12V elektricke vetraky, ktere se pouzivaji na lodich a jachtach.

IQ stylingem nenahradis.
Já to viděl v reálu jenom jednou - měl to někdo ve fialový MR2ce v hrochově týnci a po sprintu to vyndaval. Proč nevim. Jinak cartech group to má v nabídce taky, ne? A ty pořadatele chrášťan se jednou zmínili o tom, že by to chtlěi vyzkoušet, kdo je znáte, možná by nebylo špatný se zeptat jestli to zkoušeli.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
No tak když to Cartech chce prodávat, tak to je jejich věc, pro mě je pod mou důstojnost to dát do nabídky. Jo, možná bych na tom fakt vydělal, když by si to nějakej blázen koupil, ale na to dlabu.Ritchma píše:Já to viděl v reálu jenom jednou - měl to někdo ve fialový MR2ce v hrochově týnci a po sprintu to vyndaval. Proč nevim. Jinak cartech group to má v nabídce taky, ne? A ty pořadatele chrášťan se jednou zmínili o tom, že by to chtlěi vyzkoušet, kdo je znáte, možná by nebylo špatný se zeptat jestli to zkoušeli.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
No jiste Kolegacek to ma v nabidce a taky uz od zacatku rikal, ze to chce ozkouset jak to je v realu, aby neprodaval nakej sunt, nebo nesliboval neco co uvada vyrobce a nedokaze to ten pristroj. Ja osobne sem este vysledek brzdy nevidel jak tu rikal Fazey tak asi nic moc.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz