Power Booster
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
No a je to.Kolegáček píše:Tome. ty nejsi prudič ty jseš TURBO PRUDIČ jehož názoz mi je celkem volnej a na kterýho nemíním výce reagovat. A nejsem žádnej anonymní uživatel s nic neříkajícím názvem kterej prudí kde muže ( to je asi jediný co dokážeš )
Jinak nejsem žádnej známej prodejce ale přímo sám PRODEJCE a jednatel firmy CARTECH Group s.r.o. další věc před náma to dovážel SH Motor za cenu 8990,-
SH Motor to skutečně v nabídce měl.
Snažili se na tom něco trhnout.
Nefrčelo to dostatečně, tak to z nabídky zmizelo.
No a že jsi přímo sám velký prodejce mi nenapadlo. Sorry.

-
Zatim to z nabídky rozhodně nevyřadim protože se to celkem prodává a jakejs takejs efekt to i přes všechna očekávání má. Rozhodně na tom nebudu stavět budoucnost firmy . Je to spíš zaplnění dirky na trhu.Zemi píše:Kolegacek to brzo vyradi z nabidky podle me....Nebo se pletu? Je tu zhava diskuze Marku tak to rozjed...
CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
-
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK...Kolegáček píše:Zatim to z nabídky rozhodně nevyřadim protože se to celkem prodává a jakejs takejs efekt to i přes všechna očekávání má. Rozhodně na tom nebudu stavět budoucnost firmy . Je to spíš zaplnění dirky na trhu.Zemi píše:Kolegacek to brzo vyradi z nabidky podle me....Nebo se pletu? Je tu zhava diskuze Marku tak to rozjed...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
U V-Teca muže bejt problém při vyšších otáčkách.morda píše:Kolegáček:Takže jak teda soused má V-Teca 160 kobyl a tam to teda nedoporučuješ???A i kdyby to přesto teda chtěl za kolik by jsi mě to jako členovy fora nechal,přijely by jsme k tobě do shopu.
Ale pokud to budeš chtít tak není problém .
Cena pro člena fora je 7500,-
CARTECH Tuning CENTRUM
Alfa Romeo 155 Q4
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Alfa Romeo 155 Q4

Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4
Ok,tak když bude zájem ozvu se ti skrz SZKolegáček píše:U V-Teca muže bejt problém při vyšších otáčkách.morda píše:Kolegáček:Takže jak teda soused má V-Teca 160 kobyl a tam to teda nedoporučuješ???A i kdyby to přesto teda chtěl za kolik by jsi mě to jako členovy fora nechal,přijely by jsme k tobě do shopu.
Ale pokud to budeš chtít tak není problém .
Cena pro člena fora je 7500,-
-
To se mi snad zdá. To mi předtím nějak uniklo. Nechtěl jsem rejpat, protože jsem nikdy neviděl korektní recenzi kde se to porovnává na brzdě (ty grafy od výrobce neberu) a je možný že to u slabších motorů ani průběh výkonu nezhorší. Ale podsouvat tam že je to použitelný i na turbomotory je trochu moc. To si fakt někdo myslí že tahle hračka dokáže dotlačit víc vzduchu než turbo třeba u takovýho Eva? Vždyť to musí zákonitě fungovat jen jako restriktorPJ píše:No tak ten bod B v montážnim návodu mě teda dostal.

-
Fantazii se v tuzingu meze nekladoubarbucha píše:To si fakt někdo myslí že tahle hračka dokáže dotlačit víc vzduchu než turbo třeba u takovýho Eva? Vždyť to musí zákonitě fungovat jen jako restriktor

Tahle vrtulka musí zákonitě spíš brzdit.
O tom, že je to jen šméčko, svědčí absence údaje o wattáži, ev. proudovém odběru.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukals na ten clanek co jsem sem daval odkaz chlape???amogh píše:ja se docela bavim tady![]()
99% z vas to ani nedrzelo v ruce, natoz ze by to meli v aute a pri tom o tom toho tolik vite a tolik zaveru jste vytvorili
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
ne to ne
ja tomu neveril ani za mák
nakonec me to ale trochu prekvapilo
jestli ma nekdo slabej motor jako jako ja a je mu u pr..e 7950 tak at si to koupi, v nizkych otackach a pri male rychlosti ta vrtulka znat je (takze po meste se mi auti chovalo svizneji) mimo mesto je efekt =0
toto moje tvrzeni a zkusenost dokazuje koneckoncu i graf z brzdy
ja za booster ale ty penize ochoten dat nejsem, takze jsem ho dne asi po mesici a pul pouzivani markovi vratil
jestli ma nekdo slabej motor jako jako ja a je mu u pr..e 7950 tak at si to koupi, v nizkych otackach a pri male rychlosti ta vrtulka znat je (takze po meste se mi auti chovalo svizneji) mimo mesto je efekt =0
ja za booster ale ty penize ochoten dat nejsem, takze jsem ho dne asi po mesici a pul pouzivani markovi vratil
Touran BMM
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
amoghu, to seš buď teďka s Kolegáčkem buď domluvenej nebo si z nás těžce děláš prdelamogh píše:ne to ne

Ad Kolegáčkovo tvrzení, že se to docela dobře prodává - to je vidět, kolik lidí je natolik málo informovaných (nebo úplně blbých), že to koupí. Docela by mě zajímalo, jaká je nákupka takové hovadiny, vzhledem k ceně pro členy fóra tipuju někde kolem 6ti tisíc, z čehož zákonitě plyne, že výrobce se na tom těžce napakuje, protože výrobní cena nemůže překročit litr. Za tuhle cenu se mnohem víc vyplatí koupit ostrou vačku, u které je vliv na výkon dokonce i měřitelný.
Ad ty grafy co tu byly - si nejsem úplně jistej, ale pokud jsem dobře viděl, tak výkon "vzrostl" o 0.5 kW (což bude spíš chyba měření) a krouťák spadnul dolů o pár Nm. Tomu teda říkám upgrade...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
-
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ad grafy no řek bych že kroutak byl trochu vetsi,ale vykon nikoliv coz je vzhledem k tomu ze vykon je funkce kroutaku.A to zvyseni vykonu o 0,5kW je spíš tim že to točil do vyšších otáček. Alespoň tak to já vidím na grafu. Lepší by asi bylo kdyby obě měření byli na jednom papíře aby šel vidět přímej rozdíl
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
-