Pokud mám hodnotit podle Krosmenovy snaživosti asi ano

Je to ubohý...
Moderátor: Eiffel
v praze jich je taky dost... zadna rarita, je to levny, taha se to sem odevsad.. Pred 6ti lety to clovek na silnici jen tak nepotkal, i se za tim otocil a koukal, co to z prilitlo... to bylo neco jineho, tenkrat to bylo ufo na silniciEvelyn píše:Sova: Každej máme o tom co je pekny a nevsedni jine predstavy.... Naznacujes,ze coupé je tuctový...podle me auto, kteryho se vyrobilo neco pres 72tis. kusu tuctovy rozhodne neni
na druhou stranu jake auto se asi bude libit nejvice lidem na coupe clubu? No ford to nebudemilosh píše:Vyhrat za kazdou cenu mi taky prijde ubohy, tady jde o to jaky auto se libi co nejvic lidem...
Nenapsala jsem nic o tom,ze to auto je rarita....asi spatne ctes,takze ta prednaska byla ponekud zbytecna.AdieuD píše:v praze jich je taky dost... zadna rarita, je to levny, taha se to sem odevsad.. Pred 6ti lety to clovek na silnici jen tak nepotkal, i se za tim otocil a koukal, co to z prilitlo... to bylo neco jineho, tenkrat to bylo ufo na silniciEvelyn píše:Sova: Každej máme o tom co je pekny a nevsedni jine predstavy.... Naznacujes,ze coupé je tuctový...podle me auto, kteryho se vyrobilo neco pres 72tis. kusu tuctovy rozhodne neni
je rarita auto ze serie 200 kusu, kterych se prodalo 60kusu a zbytek se rozebral a schoval![]()
A nebo auto, kterych bylo cca 1000 kusu a v CR mame pry 8 kusuJoj! T16 ruleeez
To ne netuctovo-tuctova karka
![]()
![]()
![]()
to dost, rarita se nerovna netuctove..lefi píše:asi jo oproti někomuAdieuD píše:pani chitra asy...Evelyn píše: Nenapsala jsem nic o tom,ze to auto je rarita....asi spatne ctes,takze ta prednaska byla ponekud zbytecna.![]()
Já neřekl že jsou špatný...Johnik píše:co je špatnýho na kočkolapech![]()
![]()
nerozumim jakou snaživost máš na mysli?Jestli narážíš na to že sem na coupe foru dal upozornění na hlasování na auto které nás tam všechny spojuje?Když se hlasuje tak se podporujeme.Sova píše:Co je vlastně první cena?Skutečný vůz z Maranella?
Pokud mám hodnotit podle Krosmenovy snaživosti asi ano![]()
Je to ubohý...
spíš upadá do sraček.. a to dost..hodně to dělaj lidi.. ty co maj co napsat, nebo říct už tam ani nepíšou. maximálně jen občas když se dohaduje sraz..lefi píše:Coupéééé forum je opravdu zabavné![]()
![]()
díky za link Miloshi
taky doufám že už bude konečně opravdové forum a ne tohle....klidně bych i bral placené členství aspoň by se to trochu vytřídilo....honza 2.0 16v píše:spíš upadá do sraček.. a to dost..hodně to dělaj lidi.. ty co maj co napsat, nebo říct už tam ani nepíšou. maximálně jen občas když se dohaduje sraz..lefi píše:Coupéééé forum je opravdu zabavné![]()
![]()
díky za link Miloshi
a nebo auto, kteryho se vyrobilo cca 700 kusu a v cr se prodali 4AdieuD píše:A nebo auto, kterych bylo cca 1000 kusu a v CR mame pry 8 kusuJoj! T16 ruleeez
![]()
![]()
![]()
byly aspoň montovaný ručně?NeviM píše:a nebo auto, kteryho se vyrobilo cca 700 kusu a v cr se prodali 4AdieuD píše:A nebo auto, kterych bylo cca 1000 kusu a v CR mame pry 8 kusuJoj! T16 ruleeez
![]()
![]()
![]()
![]()
Abych pravdu rekl tak nevim jak to ty skopcaci u HARTGE (honza 2.0 16v píše:byly aspoň montovaný ručně?NeviM píše:a nebo auto, kteryho se vyrobilo cca 700 kusu a v cr se prodali 4AdieuD píše:A nebo auto, kterych bylo cca 1000 kusu a v CR mame pry 8 kusuJoj! T16 ruleeez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()