...SpeedyS4 píše:Vypadá to už na definitivní prohru![]()

Moderátor: Eiffel
až bude po hlasování, tak se to zamkne a budeš mít smolíka...naházej to teď, ať je na co čučet, stejně dost lidí už hlasovaloSpeedyS4 píše:prave ze sterku jsem se bal..byl dost hrubej (ale racing kára si musí zvykat už od mala)....takze dvakrat otocit a pryc:) hezky na asfalt....
PS: ale videa sem hodim az bude teda po soutezi,.... at nema nikdo duvod potom zpochybňovat hlasování
cus ...mozno ta teraz urazim ale tak moj nazor je ze na 2.7 Bi-turbo je to trosku slabe....rozmyslal si o chipe alebo turba z vecsimy tlakmi???SpeedyS4 píše:tak tady jeste kdyz byl snih...
http://www.youtube.com/watch?v=BpNtBQSjefQ
a ostatni na www.youtube.com/speedytct
jako nehovorim ze je to slabe az moc ...len som cel povedat ze mohlo by aj ist trosicku lepsie... ale ide aj oto jak clovek soferuje a tak...kolko ma vlastne najazdene?SpeedyS4 píše:neurazis...kazdej nazor dobrej...a slabe? jak se to vezme.... stovku to ma za 5,5s .... ale je to tezke auto docela...quatro...a na 1,5T je 265koní asi tak takovej průměr a v tom videu jsem nezkoušel žádné maximum, prostě jen volnej den a tak se něco málo natočilo.
To máš můj hlas jistej, jinak S4 ho taky dostalaSpeedyS4 píše:NJN auta docházej, tak já tam příště mildo hodim ještě kadetta GSITo by bylo abych tu samolepku nevyhrál
))))))))))
nafoukne????Mirek999 píše:Vide moc pekne,ale je tam videt ten propad nez se to nafoukne,jako u kazdeho preplnovaneho motoru.Skoda,ze to necapne hned od spodu.Znam to i z imprez,od spoda mrtvola,ale kdyz se to nafouklo tak to bylo zradloAle ta audina se mi zda takova moc tezkopadna,proste nez to s tim zahejbe,je pravda,ze to neni zrovna nejlehci kotatko.
V.Z. píše:Chtěl bych taky do soutěže
Ta je taky moc pěknáV.Z. píše:Chtěl bych taky do soutěže