Auto týdne - 16.kolo - hlasování
Moderátor: Eiffel
Re: Auto týdne - 16.kolo - hlasování
kdyby ses fakt smál tak nepíšeš 3x o trapasu v jednom příspjefku 

TDI
To pravě že sem se tak smal že sem se upsal.

většina lidí se už ani neřídí prodejem v Čechách, jako spíš v zahraničí, takže trapas no 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Takuto omegu by som bral..... nema vela uprav, ale je krasna.... ma dalši hlas
Audi A8 4.2 V8 Quattro... Audi TT 1.8 Turbo... BMW 730D
protože u BX je to divnýL.A.M.A. píše:je divne, ze se tu objevilo par lidi s postama do 10ti. A nikdo je nekamenuje ... jako kdysi kdyz Citroen vs. VsemocneVW

VW je prostě nej,nenadělaš nic,jednou ho třeba také budeš mít...
-
- Kontaktovat uživatele:
prestante to vytahovat, lamo, francouzska hothatch krabice nemuze sahat vw ani po kotniky. Vem si na paskal nekoho jinyho, treba leose mareseL.A.M.A. píše:lefi nestraz, ja fakt VW nechci. proc je to u BX divny? A u jinych aut ne? Mne je nejaky VW u zadku, stejnak jeste nevyrobyli auto ktere by mi oslovilo mimo Audi Quatro S1

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
njn,chápu že máš špatný vkus a žadný VW tě neoslovilo....L.A.M.A. píše:lefi nestraz, ja fakt VW nechci. proc je to u BX divny? A u jinych aut ne? Mne je nejaky VW u zadku, stejnak jeste nevyrobyli auto ktere by mi oslovilo mimo Audi Quatro S1
A když ti je celé VW u zadku,tak proč ti tak pořád leží v žaludku

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdriv v zaludku a pak u zadku, to je ten spravnej smerlefi píše: A když ti je celé VW u zadku,tak proč ti tak pořád leží v žaludku

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
:cotomeleš:OndraSI píše:Jednoznačně Vlastova Audi..lidská závist je všemocná a banda tupců s jebkama ověšenejma spoilerama od větráků taky..mě se ty vaše tzv. tuningy taky nelíběj, ale že bych tady psal takový pitomý kecy..a že je naftová?..pánové,dnes jezděj na naftu jen Ty co na to maj!!!

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Si přečti co tam, píšouOzzy_Vita píše::cotomeleš:OndraSI píše:Jednoznačně Vlastova Audi..lidská závist je všemocná a banda tupců s jebkama ověšenejma spoilerama od větráků taky..mě se ty vaše tzv. tuningy taky nelíběj, ale že bych tady psal takový pitomý kecy..a že je naftová?..pánové,dnes jezděj na naftu jen Ty co na to maj!!!

Každej má svůj vkus. Když se ti líbí Audi od kolotočů tvá věcOndraSI píše:Jednoznačně Vlastova Audi..lidská závist je všemocná a banda tupců s jebkama ověšenejma spoilerama od větráků taky..mě se ty vaše tzv. tuningy taky nelíběj, ale že bych tady psal takový pitomý kecy..a že je naftová?..pánové,dnes jezděj na naftu jen Ty co na to maj!!!

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem myslel, ze na svete je pres 200statu, tak nevim proc by musel objednavat kola pouze v CR, spis je to ostuda, ze ve svete ty kola jsou a u nas jsou az jako posledni...Aron píše:Příjde mi, že dost lidiček neví co piše a o nějakých věcech nemá ani páru.Přiklad: že kola co jsou na audi, tak má každý,nevim jak na to ten dotyčný přišel,protože v České republice budou k dostání až od července atd......Opel - nudný, nic zajímavého, akorat kola,jinak obyčejný.Corado pěkný, ale můj hlas - AUDI!!!!!!!!!!Velice pěkný....![]()
![]()

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Někomu se líbí od kolotočů..druhýmu od větrákůMComb píše:Každej má svůj vkus. Když se ti líbí Audi od kolotočů tvá věcOndraSI píše:Jednoznačně Vlastova Audi..lidská závist je všemocná a banda tupců s jebkama ověšenejma spoilerama od větráků taky..mě se ty vaše tzv. tuningy taky nelíběj, ale že bych tady psal takový pitomý kecy..a že je naftová?..pánové,dnes jezděj na naftu jen Ty co na to maj!!!
![]()
![]()

OndraSI píše:Někomu se líbí od kolotočů..druhýmu od větrákůMComb píše:Každej má svůj vkus. Když se ti líbí Audi od kolotočů tvá věcOndraSI píše:Jednoznačně Vlastova Audi..lidská závist je všemocná a banda tupců s jebkama ověšenejma spoilerama od větráků taky..mě se ty vaše tzv. tuningy taky nelíběj, ale že bych tady psal takový pitomý kecy..a že je naftová?..pánové,dnes jezděj na naftu jen Ty co na to maj!!!
![]()
![]()
A to je to krásné. 100 lidí 100 názorů...

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Tak Corrado o fous zvítězilo
gratulace.. Milouši, kdy bude další kolo? 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
už je to 14dní, tak asi neMComb píše:A nejede se ještě týden ???

VW - Very Wonderful
Aha tak šup sem nový kouskyRudi píše:už je to 14dní, tak asi neMComb píše:A nejede se ještě týden ???

Že by nám administrátor ukončil soutěže

Koupím letní pneu 225/35 19" nebo 235/35 19"