CITROËN BERLINGO - výběr autorádia

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
SOROBORU88
Příspěvky: 1
Registrován: 11 črc 2014 08:22

CITROËN BERLINGO - výběr autorádia

Příspěvek od SOROBORU88 »

Zdravím všechny místní řidiče,
mám Citroën Berlingo z roku 2006 a chci do něj autorádio s USB. Samozřejmě, že je v něm rádio od Clarionu PU-2471a, které sotva přehrává CD, o přijímači nemluvě. Doteď mi to nevadilo, protože jsem moc nepojížděl, ale dostal jsem práci mimo město a jezdím teď denně dálky, tak hudba je fajn společník.

Zatím jsem si vybral tohle: http://www.czc.cz/pioneer-deh-1600ub/13 ... smvm6h67nf" onclick="window.open(this.href);return false;

A teď pozor!
Mám v autě pod volantem madlo s ovladači přehrávání a hlasitosti a rádio od Clarionu na to reaguje a je to docela fajn, člověk akorát 12x poskočí a cédo je přehraný :( Pořizovat převodníky mezi rádiem a pákou jsem vzdal, prý by bylo levnější tu páku vyšmiknout ven a nechat jen rádio (říkal kamarád, ale rád se nechám poučit). Tak mě napadlo, jestli když koupím rádio od Clarionu (třeba tohle: http://www.ahifi.cz/autoradio-clarion-cz202er.html" onclick="window.open(this.href);return false; ), tak jestli samo od sebe nebude na páku pod volantem reagovat, když jí na to připojím - rozumíte, rádio od stejné značky, stejné kolíky a zásuvka na konektor od páky pod volantem.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“