jak vyrobit plato

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
semvelkalama

jak vyrobit plato

Příspěvek od semvelkalama »

Zdravíčko,píšu sem asi totální blbost,ale potřeboval bych návod jak udělat a čím díru do plata u favorita na ovali 6x9 popřípadě jak vyrobit,nebo sehnad jiné plato a co nato potřebuju..prosil bych kdyby byl nákres a postum odzačátku až dokonce, nebo jestli existuje nějaká dílenska příručka v pdf atd.Sem na to lama a rád se přiučím, protože stim nemám moc zkušeností a hlavně aby to trochu vypadalo a taky hrálo..zatim díky :help: a klaním se :poklona:

Ritchma
Moderátor

Re: jak vyrobit plato

Příspěvek od Ritchma »

Já sem změřil originál a podle toho koupil MDFku. Nakreslil jsem si to, vzal vrtačku a vyvrtal díru a pak jsem to vyříz přímočarkou. Nastříkal lepidlem, natáh koberec, zespoda pěnu a hotovo. Práce na chvilku. Já to dělal celkem narychlo aby to bylo, to auto bylo dělník.......
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Na obrázku je ten koberec ještě nevyluxovanej.......
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

kubajzsemily
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajzsemily »

přesně tak, není to nic složitýho a už vubec ne na fáčku, plato nemá nijak složitý tvary, je to práce na ,,chvíli" 8)
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek

semvelkalama

díky za radu..ještě pár otázeček..kde Koupit mdf desku,sehnat na ní koberec atd. a ta podstaná jak udělat ovál 6x9??Pokud možno,ale neni podmínkou nějakej nákres jak postupovat a rozměry??..se moc nehodim na rýsování,ale podle návodu už by to meměl být problém..ještě jednou díky :roll: :wink:

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

semvelkalama píše:díky za radu..ještě pár otázeček..kde Koupit mdf desku,sehnat na ní koberec atd. a ta podstaná jak udělat ovál 6x9??Pokud možno,ale neni podmínkou nějakej nákres jak postupovat a rozměry??..se moc nehodim na rýsování,ale podle návodu už by to meměl být problém..ještě jednou díky :roll: :wink:
No to uz si snad delas prdel, ne???? A co takhle vzit ovaly a obkreslit si je a diru udelat cca o 5mm mensi a je to, ne?? A jak zapojit prïmocarku do elektriky napovedet nepotrebujes???
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já měl přibalený k repro 6x9 velkej papír s jejich obrysem, tak sem to vystříh a obtáh na to plato. MDFku leda někde kde prodávaj autohifi věci, nebo nějaký truhláři apod.
Látku a lepidlo jsem kupoval na http://www.ahifi.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

semvelkalama

Goldies píše:
semvelkalama píše:díky za radu..ještě pár otázeček..kde Koupit mdf desku,sehnat na ní koberec atd. a ta podstaná jak udělat ovál 6x9??Pokud možno,ale neni podmínkou nějakej nákres jak postupovat a rozměry??..se moc nehodim na rýsování,ale podle návodu už by to meměl být problém..ještě jednou díky :roll: :wink:
No to uz si snad delas prdel, ne???? A co takhle vzit ovaly a obkreslit si je a diru udelat cca o 5mm mensi a je to, ne?? A jak zapojit prïmocarku do elektriky napovedet nepotrebujes???
Mno dělám no,jen sem zkoušel jestli někdo si třeba nedal tu práci si ho udělat ten nákres :?: jinak vím jak ho obkreslit. :sorry: Kdybys si ho měl tak bych se nezlobil,protože bych jí mohl zapnou a položit do vany třeba :smich: ..dobrá už radši mlčím srandy bylo dost a nikam to nevede 8)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ja koupil hotovy z MDF a bylo to bez prace, tusim ze firma Doronel.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“