Kapacitor HP audio
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Kapacitor HP audio
Zdravim,mam mensi problem,objednal jsem na aukru kapacitor bohuzel mi k nemu neprisel zadny manual i prez to ze byl original zabaleny, viz. http://aukro.cz/digitalni-kapacitor-1-f ... 11064.html" onclick="window.open(this.href);return false; V autohifi v modranech me panove presne rekli jak zapojit, tak jsem udelal , na kapacitoru se na misto hodnot voltu,pouze pise " L o " a sviti cervene , pri spravne funkci ma svitit modre,myslel jsem ze by tam mohl byt velky odpor tak jsem priojistotu peclive ocistil vsechny kontakty,stale "L o" - myslim ze to znamena Low , zkousel jsem ho nekolikrat prepojovat , jednou se mi stalo ze na ne svitilo " H i " - ze by high ? moc ? to se mi nejak nezda ale .... pouze kdyz ho vybijim treba zarovkou tak se rozsvitit modre,a pomalicku se vybiji.....chci se zeptat jestli to nemuze byt treba slabym rumerem kabelu ? mam tam + kabely co jsou k na baterce , v autohifi rekli ze to staci, ale kamarad rikal ze musim mit mnohem silnejsi tak nevim,kazdopadne zapojeni vypada takto, + od baretky na kapacitor,z kapacitoru + do zesilovace, z radia spinaci kabel na 3 vystup kapacitoru (display) -z toho dale na zesilovac , a kostra samozreme taky spojena mezi obema... kabely mezi zesilovacem a kapacitorem - cca 30cm dlouhy, a zadny kanicky od bot tam nemam,ale zas naky tlustochy taky ne....uz nad tim dumam asi 3 dny, a bojim se ze bude kapacitor vadny, ale je uplne novy tak se mi to nezda a nabiti pri prvnim pouziti prez zradovku ... predem dekuji za vsechny rady.