Kapacitor

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Re: Kapacitor

Příspěvek od thomaswilliams »

Celica2.0GTI píše:thomasi o vykendu jsem videl to tvoje byvaly auto a muzu ict ze to je docela des ten zvukovej projev tos to nedodelal nebo co ze je to v takovym stavu
no vůbec sem to nedodělal...protože do dneška nemám zesák pro druhej subbač..a navíc mě to přestalo bavit...protože do kabra se nic tím pádem nevejde...takže sem to ani nešteloval..auto jsem prodal..a vlastně johnny to tam chtěl jenom nechat k tomu tuning cupu aby tam neměl dvě díry...jinak jedu si pr jiný auto a tammě to zase bude bavit...pokud chceš uvidíme se v milovicích nebo v holešovicích ale nové auto bude ještě pozdějc...protože ještě pojede do bitpoweru na kůru...myslím že co se týče materiálu na muziku mám toho teď nadílně spousty tak něco vymyslím

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

tu cast republiky uz letos nemam v planu. renocar je asi jediny kam pojedu

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

ale prej nebude...co jsem slyšel že tam byy nějaký bouračky a že prej to zrušili

Celica2.0GTI

je to mozny ale kazdej rok se tam nekdo rosekal v kacirku ze by to az ted kvuli tomu rusili nevim ono to tam stejne moc s trazem nemelo spolecnyho lae bylo to kousek tak se tam u parku vzdy pokecalo s klukama a bylo

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

prej kvůli nějakejm motorkářům no uvidíme..

Celica2.0GTI

tak prej vazne neni. ono tech velkejch sraztu zacina dost mizet. prerov je kaput prostejov uz myslim taky mimon prej taky slusky se prej prodavaji takze ti muzou taky skoncit

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“