no vůbec sem to nedodělal...protože do dneška nemám zesák pro druhej subbač..a navíc mě to přestalo bavit...protože do kabra se nic tím pádem nevejde...takže sem to ani nešteloval..auto jsem prodal..a vlastně johnny to tam chtěl jenom nechat k tomu tuning cupu aby tam neměl dvě díry...jinak jedu si pr jiný auto a tammě to zase bude bavit...pokud chceš uvidíme se v milovicích nebo v holešovicích ale nové auto bude ještě pozdějc...protože ještě pojede do bitpoweru na kůru...myslím že co se týče materiálu na muziku mám toho teď nadílně spousty tak něco vymyslímCelica2.0GTI píše:thomasi o vykendu jsem videl to tvoje byvaly auto a muzu ict ze to je docela des ten zvukovej projev tos to nedodelal nebo co ze je to v takovym stavu
Kapacitor
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kapacitor
- Celica2.0GTI
tu cast republiky uz letos nemam v planu. renocar je asi jediny kam pojedu
-
- Kontaktovat uživatele:
ale prej nebude...co jsem slyšel že tam byy nějaký bouračky a že prej to zrušili
- Celica2.0GTI
je to mozny ale kazdej rok se tam nekdo rosekal v kacirku ze by to az ted kvuli tomu rusili nevim ono to tam stejne moc s trazem nemelo spolecnyho lae bylo to kousek tak se tam u parku vzdy pokecalo s klukama a bylo
-
- Kontaktovat uživatele:
- Celica2.0GTI
tak prej vazne neni. ono tech velkejch sraztu zacina dost mizet. prerov je kaput prostejov uz myslim taky mimon prej taky slusky se prej prodavaji takze ti muzou taky skoncit