Zdravim, skladame s kamosem hudbu do jeho felicie a po dlouhem vybirani jsme se dopracovali k tomuhle:
Radio: Sony CDX-GT414U
Predni repro: CRUNCH GTS 5.2C
Zadni repro: CRUNCH GTS693
Celkem jsme se dopracovali k cene cca 7500,- Tak by me zajimalo jaky maji nazor ti zkusenejsi zde na foru co se v tom orientuji, pripadne jakou sestavu by doporucili v teto cenove relaci ???
Diky moc
Naposledy upravil(a) PemaR dne 23 zář 2007 21:32, celkem upraveno 1 x.
Fajn, diky za alespon nejakou odpoved ale mohl bys alespon trochu upresnit proc tuhle Alpinu misto Sonky? Ja mam v aute Sony tak jsme koukali po Sonce protoze jsem s ni spokojen
Taky bych se priklonil k tomu ze sonku ne a stejne jako fancar bych ti doporucil at uz Alpine, Clarion a nebo JVC
Renault Clio rv.97 1.2 8V 43kW@93Nm
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB
-----------------------------------------------------
Renault Laguna II rv.04 2.0T 16V 120kW@270Nm
Tak uz je nakoupeno a pripraveno na instalaci, ale sekli jsme se hned na zacatku protoze nemuzeme najit zadne misto kam dat vepredu vysky od kompa??? Nemate nekdo nejake fotky pro insipraci jak to vyresit ve felicii.
jak si kamos kupoval kompa do filety tak jsme resili podobnou vec, nakonec jsem je dal na palubku uplne do rohu ke sklu, drzi tam jak pribyte tim ze je drat od nich celkem hruby a zaklesteny. je to sice takove ne moc dobre reseni ale od skla se pekne zvuk odrazi a proste on si nestezuje coz je hlavni. Tak to ber jako napad mno
Renault Clio rv.97 1.2 8V 43kW@93Nm
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB
-----------------------------------------------------
Renault Laguna II rv.04 2.0T 16V 120kW@270Nm
to se teprve uvidi jak dobre jsem udelal v patek to jdu zapojovat a do nedele by snad melo byt hotovo jen stale nemam vyreseno kam s vyskama a vyhybkou
MComb píše:Místo kličky oken. Zaděláš díru a bude to dobře vypadat. pěkně na očích Ale jestli máš okna v elektrice ?
Bohuzel klicka tam musi zustat taky uz me to napadlo nekde pobliz ale neslo by otvirat okno. No asi se bude muset strcit nekam dovitr pod tapec.. skoda ji schovavat
jej sorac sem te nejak prehlidnul fotak jsem u zastavby mnel ale byl v batohu v kufru a nakonec se na nej uplne zapomnelo takze zadne fotky nejsou. Ale budu ted delat mensi upravy SW v kufru tak muzu neco nafotit. Ikdyz vlastne nevim co te konkretne zajima
jej sorac sem te nejak prehlidnul fotak jsem u zastavby mnel ale byl v batohu v kufru a nakonec se na nej uplne zapomnelo takze zadne fotky nejsou. Ale budu ted delat mensi upravy SW v kufru tak muzu neco nafotit. Ikdyz vlastne nevim co te konkretne zajima
Jak se ti podařilo to umístění do těch předních dveří a jestli jsi nechal tu vyhýbku na očích?
Jak se ti podařilo to umístění do těch předních dveří a jestli jsi nechal tu vyhýbku na očích?
Jo takhle. tak to nee je primo na plechu pod tapecem. Koupil jsem 14m kabelu a byl jsem rad ze to nakonec vyslo, zustalo asi 8cm.