Poslucham spíš Trance , Techno .....ale i Rock, co pro mě do budoucna lepší ? koupit čtyřkanalovej zesík a pověsit na něj ty stavajcí repro , nebou koupit zesík a sub ? Ale zatím bych chtěl odladit to co tam mam, táta ty 16,5 ďoury ve dveřích teprve rozdejchává, orygo tam byly 10
Nastavení (odladění) audio systemu
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Nastavení (odladění) audio systemu
Zabudoval jsem do předních dvěří kompa HELIX BLUE 62 , vzadu mam ovaly Helix BLUE 69 , všechno to mam na radiu Clarion DXZ468RMP . Doteďka jsem tam měl jenom ty ovály a když jsem to drobet zesílil a na radiu přidal basy, tak to hralo čistě, teď když jsem tam připojil ty kompa , tak to malinko zesílim a hned mi ten předek drnčí , když přidam ještě basy , tak už se to nedá poslouchat . Včem je problém ? v instalaci , nebo musím předek ztlumit atd .... máte s tím někdo zkušenost ? kabely mam všude 2x2,5 a u výšek jsem nechal originál dvojlinku .
Poslucham spíš Trance , Techno .....ale i Rock, co pro mě do budoucna lepší ? koupit čtyřkanalovej zesík a pověsit na něj ty stavajcí repro , nebou koupit zesík a sub ? Ale zatím bych chtěl odladit to co tam mam, táta ty 16,5 ďoury ve dveřích teprve rozdejchává, orygo tam byly 10
- Celica2.0GTI
Re: Nastavení (odladění) audio systemu
ty ovály přeberou i spodky což ty kompa ne potřebují ořezat ale to ti ořeže i ovály ovšem otázka je zda na rádiu vůbec máš propusti
OK, takže to vypadá, že to mam akorád špatně nastaveny, nevím co jsou ty propusti, ale jestli to dobře chápu, tak ideální bude ztišit předek vuči zadku, sížit basy a malinko zvýšit výšky, aby ve výsledku vznikl nějaký dobrý kompromis. A do budoucna pořídit subač , že ?
Jinak díky za reakci , už jsem myslel, že mi nikdo neodpoví
Jinak díky za reakci , už jsem myslel, že mi nikdo neodpoví
- Celica2.0GTI
propusti v rádiu jsou elektronický výhybky a ty si na něm můžeš nastavit frekvenci kterou to do repro pouští pokud to ovšem rádio má a navíc většina rádií to nemá pro jednotlivý kanály rozdělený ořežeš i předek i zadek
takže řešením by bylo koupit vyhybky
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>
- Celica2.0GTI
ještě jsem neviděl pořádnou výhybku co bych mu na to doporučil
co to je, drnci? Dvere, nebo chrasti menic (stredobas)?
pouze "hifík"
- Celica2.0GTI
nejspíš to přebasoval a ten středobas to nebere tak dobře jako ovál
Dveře nedrnčí, prostě v repráku chrčí , nevim jak bych to lépe popsal . Je mi jasný, že to nemuže hrát jako ovály, ale zdalo se mi že to drnčí už při malý hlasitosti. Nejlepší by bylo kdyby si to mohl poslechnout nějakž zkušenejší člověk , ale nikoho takového neznám . Nejste někdo z okolí Blatný z JČ ?
Mercedes W201 a W208, ex W124
- Celica2.0GTI
No on to může být i akustickej zkrat cokoliv
- Celica2.0GTI
Akusták by se ale spíš projevoval skreslením než nějak extra drnčením zkus ty repro vzít na volno do ruky zda to bude chrčet
JJ zkusím , řekl bych že mi to dělají i výšky ...
Mercedes W201 a W208, ex W124
Tak problém je vyřešen , hraje to už dobře, zakopaný pes byl ve špatný baterce, zkoušel jsem to bez nestartovanýho auta a baterie byla uplně v haji , takže na ní bylo napětí cca 9 V . Teď už mam aku novou a předek mam malinko stišenej a hraje to hezky čistě a když si pouštim něco tucavějšího, tak si předek ještě víc ztlumim a pustim tam basy a je to taky gut . Všem díky za rady

- Celica2.0GTI
je potřeba zjistit od tebe co to dělá pak se dá radit jak to odstranit
Proste predni reprak zacal od nizsich az do strednich hlasitosti chrcet a membrana se prestala pohybovat.Kdyz sem to zvysil hlasitost vic tak to vetsinou prestalo ale obcas to taky zachrcelo.A v posledni dobe to zacalo delat i pri vyssi hlasitosti tak jsem tem prednim reprakum ubral a posunul zvuk vice na zadni.Chrceni skoro vymizelo ale obcas se tam jeste objevi.
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
- Celica2.0GTI
Někomu dát poslechnout takhle podle popisu ti víc asi nepomůžu