Nějáké autorádio s A2DP a AVRCP??

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Yurii

Nějáké autorádio s A2DP a AVRCP??

Příspěvek od Yurii »

Hledám nějáké cenově rozumné autorádio které by podporovalo bluetooth streaming hudby z telefonu a handsfree... Zatím jsem našel dva adepty:

Kenwood KDC-BT8141U - s kenwoodem jako značkou mám prozatím super zkušenosti (zvuk, kvalita, funkce)
Sony MEX-BT3600U - hlavně nynější cena za kterou se dá koupit třeba i použité je velice zajímvá, jen nevím co mám od Soňáka čekat...

Víte o nějákém jiném podobném kousku? (aux, USB a SD vítány), značkyj ako Sencor, Hyundai apod. "levný zázraky" nechcu.
Cena tak do 5000
Pětka f kombajnu

SubTera

Re: Nějáké autorádio s A2DP a AVRCP??

Příspěvek od SubTera »

Yurii: to Ti ten muj Ken jeste furt dlouzi? Nesmrtelny radio. Pokud bych mel porovnat Tvyho Ken a svoje soucasny stejne vybaveny Sony, tak bych zase vsema deseti chtel Kena. Sonaci jsou tupi, i vysoka rada je zvuke strasna.

adam09

Příspěvek od adam09 »

Diagnostika OPEL Kladno Praha, kdyby tak SZ

Yurii

Příspěvek od Yurii »

JJ Kenwood slouzi v pohode, taky cernej skupac furt stal a v modrym nemam ani draty na repraky pac je Rysavej vsechny vytrhal... :( Taky se mi libil zvukove super, funkcema taky, antishock byl neuveritelne odolnej a tuner i ve meste luxus ale nejsem na nem ani s origo kabelem schpopnej zprovoznit AUX IN coz je docela blby :(
Navic chcu aby to radio umelo bluetooth streaming, hodne muziky mam ve founu.

Ta LG vypada zajimave
Pětka f kombajnu

SubTera

Příspěvek od SubTera »

s AUXem to bylo strasne slozity na nastaveni, ale mel jsem pres auc pisnicky z telefonu a slo to. Pamatuju si, ze to bylo na pikacu a muselo se do setupu pres vyply radio ci tak nejak.

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Hele mam od toho 2 navody i vcetne schemata zapojeni a vubec nikde neni napsany jak ho aktivovat... vsudej enom ze to podporuje... to je duvod proc to radio pujde z domu jakmile sezenu nejaky lepci a zacnu resit audio.
Taky sem na Sony radia neslysel moc chvaly co se zvuku tyce ale spoleham na to ze moje nehudebni usi to nepoznaj :-d
Ale fakt by mne zajimalo jakej zvuk maj radia od LG osobne je zatim radim nekam na pul cesty mezi Kenwood a Sencor 8) Ael tohle se mi libi, navic vypada trochu jako nejakej Alpine 8)
Pětka f kombajnu

pasaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasaťák »

Teď je nová záležitost od Clarionu, po zvukové stránce opravdu super..

http://www.revilohifi.cz/autoradia/cd/c ... z309e.html" onclick="window.open(this.href);return false;
výprodejové a jiné akce na autohifi http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akci/

email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Hodněpjekný... najdu si nějáký recenze a při výběru ho vezmu v úvahu.
Pětka f kombajnu

jaffa

Příspěvek od jaffa »

Já mám Clarion FB289RBT - nevíhoda je že námá mechaniku jen BT streaming, SD slot a Cinch AUX zezadu....dokážu ho sehnat za dobrej peníz... dělá se i v bílé...

http://www.prohifi.cz/img/large/clarion-fb-289rbt-2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
EXcars: Seat Ibiza 6K2 TDi Cupra look,Peugeot 106 S16,Ibiza 6K2 TDi Social Edition
Now:Passat 3B6 2,5tdi 140kw highline

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“