problém se zapojením autorádia

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
ullan
Příspěvky: 2
Registrován: 02 led 2014 19:42

problém se zapojením autorádia

Příspěvek od ullan »

Zdravím všechny. Nedávno jsem si koupil pro práci VW Caddynu, r.v.96. Už od začátku jsem měl problém s autorádiem, ale nějak jsem to neřešil, až do doby, kdy se začal pozorovat, že baterka nějak ztrácí výkon, až byla najednou vycucaná. A tak jsem začal pátrat, kde je problém. Už mi bylo divné, že rádio hraje, i když není klíč v zapaování. Pak, při žhavení před startem vypnuté rádio probliklo, a tak mi to nedalo a rádio vyndal. Co mě čekalo se dá srovnat k infarktovému stavu, viz. foto
Po hodinách bloudění po netu, se marně snažím dopátrat od čeho všeho ty kabely k autorádiu vedou? Barevně nesedí označení kabelů k repro a tak jsem úplně v pí..., abych to mohl zapojit. Nemám ani zkoušečku, abych zjistil polaritu repro.
Základí návod na zapojení ISO konektorů jsem našel. To chápu. Ale jsem mimo z kabelů repro a těch ostatních. Také, jak bych to měl zapojit, když mám repro na palubní desce a ve dveřích. Zadní repro nemám. Nejsou ty na palubní desce spíš výškové? Nevyzná se v tom někdo trochu??? Díky.
ISO konektor.jpg
Přílohy
IMAG0308.jpg
IMAG0311.jpg

Uživatelský avatar
Dacan
Moderátor
Příspěvky: 1528
Registrován: 08 kvě 2010 12:05
Kontaktovat uživatele:

Re: problém se zapojením autorádia

Příspěvek od Dacan »

pěkné hnízdo no :lol: pokud ti repro hraje tak na repro kostku vůbec nešahej, hraje ti to furt protože máš pravděpodobně spojede dratky s trvalým napětím a napětím ze spí. skříňky, radil bych ti aby sis sehnal návod s barvičkama drátů i u napajení (tak jak to máš u repra)

ullan
Příspěvky: 2
Registrován: 02 led 2014 19:42

Re: problém se zapojením autorádia

Příspěvek od ullan »

Hrají mi pouze repráky na palubní desce. Ve dveřích ne! Ty ve dveřích mám zapojit jako zadní nebo jak? To, že mi rádio hraje pořád, na to už odpověď znám. Stačí přehodit drát. Ale jsem totál v pí... s tím označením drátů repra z auta. Všude se píše, že ona barva drátu je (+) a drát s proužkem je (-). Já mám každý drát jiný - dvojbarevný. Já vím, že si bez návodu s označením kabelů ani neškrtnu ale, kde ho najít? Už brouzdám po netu několik dní a nic jsem nenašel

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“