Prosím o radu-Rainbow Hurricane 1.12 (Hammer)
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Re: Prosím o radu-Rainbow Hurricane 1.12 (Hammer)
tak jinak, jak velký DF by mělo bejt, aby ten zesíky byl dobrej, ne obyč a supr špičkovej nemusí bejt. Prostě by jste o něm řekli: ".. jo, tohle je dobrej zesík."
Felda forever
- Celica2.0GTI
koukl bych se po 300 a víš aby se jednalo o už kvalitní zes
Běžné seriózní zesíky mívají DF>100@4 Ohmy. Nekupoval bych zesík s menším DF i když je fakt, že uvedená hodnota je na dolní hranici. Záleží i na velikosti wooferu (váze a ploše membrány). Když budeš mít zesík s DF>200 bohatě to stačí a nebudeš platit ani až tak moc peněz. Zesíky s vysokým DF jsou obvykle ve vyšších třídách čemuž také odpovídá jejich cena.
to je supr když takhle poradíte 
mam sub 10" Alpine SWR-1042 zapojenej na 2Ohm
a doporucili mi zesik MRD-M605 - Chci mít celou sestavu od Alpine.
Hodí se to k sobě, nebo bych se měl kouknout po lepším zesíku (podmínka je od Alpine - bude to takový malilinkatý show-car)?

mam sub 10" Alpine SWR-1042 zapojenej na 2Ohm
a doporucili mi zesik MRD-M605 - Chci mít celou sestavu od Alpine.
Hodí se to k sobě, nebo bych se měl kouknout po lepším zesíku (podmínka je od Alpine - bude to takový malilinkatý show-car)?
Felda forever
me by se mozna aji vic libilo tohle: http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... cts_id=115 je to de fakto to stejny, jen v hezcim obalu a lepsi cenou 

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
JJ, to by se mi líbilo, i 4 kanál v tom samým designu. Teď ale šetřim na opravy karoserie a lak. Takže možná časem to vylepšim.Goldies píše:me by se mozna aji vic libilo tohle: http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... cts_id=115 je to de fakto to stejny, jen v hezcim obalu a lepsi cenou
Felda forever