All píše:Stejný vtip jako to, že kvalita tecsoundu nebo sikadampu je stejná jako Dynamatu.
To že má tecsound stádo lidí ještě neznamená, že je dobrý. Znamená to jen jediné, že ho lidi kupují kvůli ceně. To o jeho pohltivosti nebo odrazivosti nevypovídá naprosto nic. Také to nic nevypovídá o jeho zpevňovacích schopnostech. Nechci ho hanět ale nikdy jsem neviděl žádné grafy a žádné testy tohoto materiálu. Na rozdíl od Dynamatu kde lze něco málo dohledat.
Nepsal jsem že tecsound jé stejné kvality jako dynamat Ale sikadamp se mu vyrovná to že si viděl grafy dynamatu je sice super ale ještě víc super je vyzkoušet si to v praxi tak tu nemluv o něčem co neznáš!!!
Sagi píše:ja mam takovou mensi muziku,ale koupil sem basak a Kadetoj drncej plechy fest Vevnitr to je celkem v pohode,ale kdyz vylezu z auta,tak to je hruza...Asi sem si teda vybral Tecsound. Kolik toho mam vzit?Mam 3 dverovyho Kadeta a budu tlumit celej kufr...jedna deska ma 1x2m...Dik
Kup ten tecsound je zbytečné dávat dynamat když tam nemáš něco extra nebo pak o něco dražší sikadamp.
No jak napsal vlak sice tam nemáš supr muziku ale to se může časem změnit. Já mněl taky kdysi jen jeden sub o výkonu 250rms ale ty časy sou dávno pryč a auto pořád stejný takže kdybych tam tenkrát dal nějakej levnější matroš ted kdybych chtěl kvůli lepší muzice lepší matroš tak strhávat tlumení je celkem na posrání takže pokud se s autem počítá na dlouho tak je lepší připlatit a pokud vím tak dynamat i slouží proti pařáku v autě a podobně má to tepelnou izolaci. Já nemám tlumení žádný ale až do něho půjdu tak jedině dynamat extrem budu to potřebovat
take bych rad tlumil kufr ale pate dvere a zadni podbehy mam vystrikane voskem od Würth...takze nevim jak by mi to drzelo to tlumeni a zase to davat pryc se mi zda skoda...nebo to pujde nalepit na to...?
corolla e10 1,4 xli 16v,
momo 7,5Jx16 et 35
195x45/16
musis to ocistit az na barvu a pak na to teprve nanes tlumeni kdyz budes mit motor od oleje taky na to nenatres barvu stejne tak na vosk od wurth nemuzes dat tlumeni
Celica2.0GTI píše:musis to ocistit az na barvu a pak na to teprve nanes tlumeni kdyz budes mit motor od oleje taky na to nenatres barvu stejne tak na vosk od wurth nemuzes dat tlumeni
Celica2.0GTI píše:musis to ocistit az na barvu a pak na to teprve nanes tlumeni kdyz budes mit motor od oleje taky na to nenatres barvu stejne tak na vosk od wurth nemuzes dat tlumeni