Zřejmě neumíš dost dobře číst. Kdybys uměl dočetl by se o kolik se instalace zdraží tou krabičkou. Pro tvůj klid jsem se ale podíval do ceníku. Ten Fader jsem schopen dodat za 318,- Kč včetně DPH. Velmi dobrý RCA kabel Zealum z řady TS mám ve výprodeji (
http://www.autoaudio.wsc.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;) za 170,- Kč/ ks. Y adaptéry stojí v maloobchodě cca 250,- Kč/pár podle typu a kvality. Pokud se nemýlím, tazatelka ty Y kabely má takže když budu hodně drsný, zdražím jí instalaci o 488,- Kč včetně DPH + poštovné pokud nemá slušný obchod v dosahu. To rozhodně není 20x dražší než Y adaptéry a přínos mého zapojenéí nepochopí jen bl*ec. Pokud totiž zapojíš jen chuchvalec kabelů s rozbočovači bez další kontroly budeš muset na rádiu nastavovat Balance, současně na zesíku Fader a taky uroveň signálu zesilovače jak pro satelity tak i pro subwoofer. Troufnu si tvrdit, že tohleto laik nenaladí a profík z toho ztratí nervy do deseti minut. A když se to nakonec podaří tak už při dalším CDčku (MP3, WAW, OGG atd.) ti to stejně bude k ničemu neboť jak jistě víš, každá nahrávka je jiná jak zesílením tak mixáží a třeba taky Balancem. Myslím, že jestliže někdo má prachy na auto byť ojeté tak pětikilo na komfort ovládání audia není až taková prda.
Pokud jsi princip ještě furt nepochopil tak ještě stručněji. Mým zapojením budeš z rádia ovládat Balance, z kontroleru Fader a budeš to ovládat i za jízdy a hned. Manuálně před jízdou budeš muset třeba na své oblíbené muzice nastavit úroveň basů což většinou po troše laborování vydží dost dlouho bez zásahu. I úroveň basů ovšem budeš moct za jízdy částečně ovládat. Když pohneš nastavením úrovně basů (BASS - TREBLE) na rádiu nezměníš sice poměr hlasitosti subwooferu k ostatním reproduktorům ale ovlivníš jejich množství.
Koneckonců zkouška kvality nastavení je jednoduchá. Mám k dispozici testovací CDčka Pioneeru a Focalu. Můžeme to vyzkoušet.
A poslední drobnost. Autohifi dělám 13 let. Věz, že docela slušně vím o čem píšu.