mam jich 16ks, mel jsem je do stredu disku, jsou na folii, nevim co vydrzej, alpina felgen jsem prodal

zadarmo je nedam

Moderátor: T-O-M
Mno jedno je od Bosche a druhý od Helly - jedno má plastovou parabolu a druhý plechovou. Ale co mě vede k shánění s a bez úsměvu - vzhled. Přeci jen ty s úsměvem na E21 nemají co dělat,i když by mi stačilo sehnat aspoň ty.T-O-M píše:malej nákup co chceš![]()
jinak mam "mezeru ve vzdělání", takže se ptam jaký je rozdíl mezi čočkou s a bez úsměvu? Vim jak ty světla vypadají, ale v čem je jejich funkční rozdíl?
1.Zjisti a dej vědět,na řidičovu stranu beru. Kdybys měl i ty plastový zmetkošroubyskuličkou co to držej v držáku tak ty beru takybiker píše: 1.potkavacka tu je chromatovated jde o to jaka strana (zjistim)
2. budiky k m10 mam ale zitra by se mi mel ozvat jeden zajemce,byl prvni tak to musim akceptovat
3.celo nemam, maa tady akorat bazmeky na chroma pod celo jestli me
chapes(nechapes, zalovim v etk)
4.alpinky jsou
pokud nebdues mit cestu pres Prahu, jako ze asi ne tak poslu 10ks by asi uz nekoho lakalo na rozrzeni obalky, nejak se to promysli, ale vhodne abys neplatil kilo za postivny jak za balikConscious píše:Takže 35 za kus...? 10 ks beru.Posílat to chceš jak?