Vejdeš jak s M50(325) tak ještě líp s M52(323).. Vůbec bych se toho nebál..Lolek píše:No já jsem taky smířenej s 10 litrama jen mě zajímá jestli se do těch 10 s normální jízdou vejdu tot vše

Moderátor: T-O-M
Vejdeš jak s M50(325) tak ještě líp s M52(323).. Vůbec bych se toho nebál..Lolek píše:No já jsem taky smířenej s 10 litrama jen mě zajímá jestli se do těch 10 s normální jízdou vejdu tot vše
dobra zpravaLolek píše:Tak to do toho jdu. Prostě už jsem se rozhodl a tohle auto chci! Nevim jestli 325 nebo 323 ale asi podle toho na co narazim. Te inzerát je fakt super škoda že na to ty prachy ted nejsou a do března to mít asi nebude.
Slavisimo píše:dobra zpravaLolek píše:Tak to do toho jdu. Prostě už jsem se rozhodl a tohle auto chci! Nevim jestli 325 nebo 323 ale asi podle toho na co narazim. Te inzerát je fakt super škoda že na to ty prachy ted nejsou a do března to mít asi nebude.ja bych asi vzal 325i protoze 323i je fakt cenou nekde jinde(ale jestli mas dost love tak i tu 323i)
To se načekáš..Lolek píše:Slavisimo píše:dobra zpravaLolek píše:Tak to do toho jdu. Prostě už jsem se rozhodl a tohle auto chci! Nevim jestli 325 nebo 323 ale asi podle toho na co narazim. Te inzerát je fakt super škoda že na to ty prachy ted nejsou a do března to mít asi nebude.ja bych asi vzal 325i protoze 323i je fakt cenou nekde jinde(ale jestli mas dost love tak i tu 323i)
...takže beru 325iškoda jen že musim čekat do toho března no
no za ty prachy dost dobra pica sunkaSlavisimo píše:tady mashttp://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=17985