Moderátor: T-O-M
tvoje blbost baliku, setri a do jara zas neco osefujem, jinak tohle bawo ma ty spravny "koule" proste ma neco do sebe a libi se mi i s tema cernejma podspoilerama a tak, jeste cerny kola, zelenej limec a bude to super kara, akorat budes pak mit trosku potize s PCR jako ja, jakmile vyjedu, tak me hned stavi, ale vetsinou ze zvedavosti, okouknou, reknu jim ze vse mam v TP a zas me pusti dalBALI píše:máš to hezkýtaky bych chtěl E30
musíme něco vymyslet taťko... viděl bych to na coupe s 3,5 jako měl pejlošekmáca píše:tvoje blbost baliku, setri a do jara zas neco osefujem, jinak tohle bawo ma ty spravny "koule" proste ma neco do sebe a libi se mi i s tema cernejma podspoilerama a tak, jeste cerny kola, zelenej limec a bude to super kara, akorat budes pak mit trosku potize s PCR jako ja, jakmile vyjedu, tak me hned stavi, ale vetsinou ze zvedavosti, okouknou, reknu jim ze vse mam v TP a zas me pusti dalBALI píše:máš to hezkýtaky bych chtěl E30
drzim palec at jde vse jak ma a netrpis nedostatkem casu, chuti a penez
Tigr je kamaráda od vedle z garáže taky bez puchýřku korozebeago píše:paradnia +1 za zlutyho tigra v pozadi prvni fotky
ZměněnoJOE_Cik píše:on ma stejnej avatar jako já....achjo...![]()
![]()
![]()
nevím kde jsem na něho natrefilmathias22 píše:chci ten avatar co mas akorat e36 kde to berete?
Přece na barvu to nejezdíFubuTomas píše:Pekna,akorat mi k ni nesedi moc ta barva,ale to je vec vkusuhlavne je tam poradnej motor a nedrbes se s nejakou 1,6
,drzim palce
Panu Stehlíkovi jsem včera volal a říkal že mi to na E30-tku nedopíše, napsal by mi akorát širší gumy v 15 ale 16-tky ráfky pry ne. A jak jsi to tam dostal ty?mikin88 píše:Legálně to samozřejmě jde, ale musiš mit od vyroby mtech podvozek. Napis Stehlikovi na e30 foru je na nej odkaz staci hledat. Na své prvni 30ce jsem měl 16ky v papirech uplně legálně. Bez oklik.
Vždyť ti řikám. Pokud tam chceš 16ky, tak to auto muselo vyjet z fabriky na M-technic podvozku pokud nevyjelo, což zjistiš výpisem výbavy asi to nepujde. Ale pokud nevyjelo zkusil bych s tim skočit za technikem na uřad a probrat to s nim. U nás máme takové s kterými se dá domluvit a když se podloží návrh fakty není zas až takový problém dopsat kola a podobně.Jiříček píše:Panu Stehlíkovi jsem včera volal a říkal že mi to na E30-tku nedopíše, napsal by mi akorát širší gumy v 15 ale 16-tky ráfky pry ne. A jak jsi to tam dostal ty?mikin88 píše:Legálně to samozřejmě jde, ale musiš mit od vyroby mtech podvozek. Napis Stehlikovi na e30 foru je na nej odkaz staci hledat. Na své prvni 30ce jsem měl 16ky v papirech uplně legálně. Bez oklik.
Ne to není tak jednoduché šlo by to třeba u E36 protože u nich je schválené třeba 17-tky ale na E30-tku jdou max. 15 protože originál E30 nevyjela z fabriky na 16 nebo 17 kolech jedině M/// a E30 s M podvozkem a nápravama asi na přání. Si myslím alespoň jáBIGPAPA píše:proč by musel mít M-Tech podvozek???? probůh stačí když příjde na evidenci vozidel s typovým listem na kola 9x16 a uředník mu je za 50 korun českých zapíše![]()
![]()