Moderátor: T-O-M
já myslel že přední nárazník je Csi a on je opravdu alpina, máš pravdu, to, že zrcátka měli B12 taky normální vim, ale ta kapota mě zmátla, protože ta patří na tu nejsilnější verzi B12 (CSi motor ještě udělanou alpinou) a samožřejmě i M zrcátka.V12 píše:Oznaceni toho auta je velmi zmatecny....Predni naraznik je podle vseho Alpina, kapotu to ma Alpina, zrcatka mely nektere Alpiny "normalni" a ne Csi, takze podle techto veci by to Alpina byt mohla.... ale proc to tam ma oznaceni CSi
jenže ta zvenku vypadá jako Csi, a teď řešíme tu prvníspooky-0987 píše:he he tady je taky je jedna hnusna zelena http://autoscout24.de/home/index/detail ... berschrift
Ty zrcatka nejsou samozrejmosti tady je origo Alpina s naraznikem, kolama, kapotou ale normal zrcatkama....T-O-M píše:já myslel že přední nárazník je Csi a on je opravdu alpina, máš pravdu, to, že zrcátka měli B12 taky normální vim, ale ta kapota mě zmátla, protože ta patří na tu nejsilnější verzi B12 (CSi motor ještě udělanou alpinou) a samožřejmě i M zrcátka.V12 píše:Oznaceni toho auta je velmi zmatecny....Predni naraznik je podle vseho Alpina, kapotu to ma Alpina, zrcatka mely nektere Alpiny "normalni" a ne Csi, takze podle techto veci by to Alpina byt mohla.... ale proc to tam ma oznaceni CSi