to jsou dva roky starý fotky, ještě tam nebyly..:Kroci:. píše:ot ... bergosi , kde mas alpinacky polepy?

Moderátor: T-O-M
to jsou dva roky starý fotky, ještě tam nebyly..:Kroci:. píše:ot ... bergosi , kde mas alpinacky polepy?
bordel mam doma taky, na maledivach by mi bylo teplo a potil bych se jak prase, tak teda kdyz jinak nedas tak holt tu m 5 kdyz tam nemas nic jinyho lepsihoT-O-M píše:Ono se už soutěží, resp. už se soutěžit přestalo - máme vítězě a poražené? Že o tom nic nevim a porota taky neudělala žádný resumé...
Ti co myslí, že vyhráli tak ať mi řeknou co by chtěli za cenu. Poslouchám... zrovna se mi na stole práší na klíče od nový M5, dovolená na Maledivách a permice do nejlepšího bordelu v Praze...tak co může bejt nebo chcete něco jinýho???![]()
![]()
ah takbergos píše:to jsou dva roky starý fotky, ještě tam nebyly..:Kroci:. píše:ot ... bergosi , kde mas alpinacky polepy?
Nee neniDarkReaper píše:Uz vim kam pojedu fotitNeni to u Sudomeric u Bechyne?
Ty i kdyby jsi to auto vyfotila po zrcátka v blátě, tak to bude vypadat dobřeMisa píše:Pěkné fotky kluciJá jsem si v sobotu vzala na výlet sebou foťák s tím, že si konečně auto taky nafotím, ale když jsem viděla tu vrstvu špíny, co jsem cestou posbírala, tak jsem foťák ani nevytáhla