BMW hot News

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Ale paket od pana Hartgeho s těma kolečkama :slina:

Obrázek
Obrázek

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

hmm to je nádhera, holt pan Hartge umí 8)

SkejT

Re: BMW hot News

Příspěvek od SkejT »

4 T-O-M : tak to je uz plne o necem jinem,moc pekne :o) Jen mozna jedina vytka je k rozmisteni tech vyfuku,nejak me to nesedi

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

ty4 brambory sou uzasny kord v emku :cry:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Klucí z motorsportu finišujou

Obrázek

Wilda

Příspěvek od Wilda »

.......znamy si koupil koupil to nove coupe. Objednal a pak slo teprve do vyroby. Kdyz mi jmenoval co to vsechno zvlada, celkem jsem si behem toho hovoru daval nekolikrat bradu nahoru :D

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Tak konečně už máme nějaký hmatatelný důkaz. V tomto topicu monitoruji novinky a samožřejmě i novou M3 od počátku. Conceptík ze Ženevy vypadá následovně, nepochybuju, že jste ho ještě neviděli.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Případná otázka: Bude concept totožný s finální verzí (vzhledově) ? Domnívám se, že z 90% ano. Když si vzpomenete na concept E60 M5 tak ten byl taky stejný jako sériovka. Možná, že kola budou jiné a karbonová střecha bude určená jen pro CSL, pokud ho zamýšlejí udělat. Je ale možné, že půjdou cestou M6, které jsou všechny s karbonem.
Zaujaly mě pneu - u Michelinu se pochlapili a na concept dali velice přitažlivé polozávodní gumy 8)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

No a je to tady
Obrázek

Spajky

Příspěvek od Spajky »

Prdel u kupéčka ještě jde,ale ten sedan a prdel,nemůžu tomu přijít na chuť :( :cry:

SkejT

Příspěvek od SkejT »

BMW spustilo portál pro majitele sportovních vozů této značky.
Jste hrdým majitelem sportovních vozů BMW M? Pak můžete využít nabídky bavorské automobilky a zaregistrovat se na nové webové stránky pro majitele těchto vozů.

https://www.m-power.com/

Zdroj: http://news.auto.cz/aktuality/bmw-spust ... nacky.html

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

M-power inside

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Spajky

Příspěvek od Spajky »

Škoda že takovejdle motor schovávaj pod plast,ale jinak nádhera,ale líbí se mi ta maličká klikovka,představoval sem si jí větší :lol:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Nejsem vejtaha ani egoisticka, ale je fakt, že BMW mi nikdy ostudu neudělalo a bylo mi vždy nejlepší vizitkou.
Když vidim 1er coupé cabrio :oops: :oops: :oops: Bože v jaký době to žijeme :cry:

Obrázek

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

T-O-M píše:Nejsem vejtaha ani egoisticka, ale je fakt, že BMW mi nikdy ostudu neudělalo a bylo mi vždy nejlepší vizitkou.
Když vidim 1er coupé cabrio :oops: :oops: :oops: Bože v jaký době to žijeme :cry:

Obrázek
osklive kačatko.

Ale pride mi to jako upraveny v editoru. tak na 65 % je to FAKE
Obrázek
3er

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

Je tam podle me nasroubovanej cely predek..a ta strecha je taky videl ze to je predelavany.

tenkrat kdyz sem si hral v editoru tak sem dal na E36 takovej " facelift " E46.. a taky bych rek ze se mi to povedlo :lol:

Obrázek
Obrázek
3er

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Fake asi ano tento konkrétní obrázek, ale pravda je taková, že oni to opravdu chtějí vyrábět a 1er CC -> to nemůže dobře dopadnout :(

Spajky

Příspěvek od Spajky »

Byznys je byznys...každej chce vydělávat a SKORO každej chce levný bago v kabriu :lol: i když hnusný jak koncernový mr...psssst :lol:

Mne zaujalo tohle, 150kw a 400nm z dvoulitra dízla mi příde moc moc kůl :lol:

http://news.auto.cz/technika/nove-motor ... turbo.html

Wilda

Příspěvek od Wilda »

...to je luxus,nadhera........u nas ted stoji pekny kousky v AuTecu :D

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

další M-saloon
Obrázek
Obrázek

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Na ty prvni fotce vypada ten BMW nasrane :D
500 0,9T

Spajky

Příspěvek od Spajky »

Ta prdel u sedana je velehumus na entou...klasika,jako auto pěkný,jako BMW nic moc.Chjo,zlatý 90tý léta :(

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Ta prdel se mi taky nelibi, jinak je to pekny auto.
500 0,9T

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Já si už bohužel začal zvykat, ale "starý design byl starý design" konče E46 8)
A k těm zadkum - sám nevím proč právě na E46 nenavázali :? Jak by to dopadlo, myslím, že dobře. Udělal jsem takovej hokus-pokus (v malování, tak to tak berte, je to pro názornost, nikoliv profi VT).

coupé E46
Obrázek

coupé E92 po zásahu
Obrázek

nebo varianta II
Obrázek

sedan E46
Obrázek

sedan E90 po zásahu
Obrázek

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

No já nevim, ale to kupé se mi vcelku zezadu líbí. Horší je to opravdu s tím sedanem, tam by se tvůj VT hodil. Pošli to do Mnichova, možná ti odpoví 8)

Já myslim Tome že jde o zvyk. Když vylezl novej Megane, všichni kroutili hlavama. Ale proč, jdou svým směrem, proč ne. Kdyby baworák měl dělat neustále nějaký zajetý design, asi by zaostával za konkurencí. Já bych spíš zavedl jakej si retro styl design. Že by třeba jednou za tři roky z fabriky vylezl nějakej jemnej facelift starýho modelu (jako například nové Camaro). Prostě takový limitovaný série. To by bylo fajn.

Pro spotřebytele, kteří berou BMW jako vozidlo na převoz do práce klasický modely a pro "fajnšmekry" nějaký takový model navazující na E24,E30,E21....a tak. Rozumíš
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Já jsem si "něco" načetl o nových designech, rozhovory s Banglem atd. Sledoval jsem reakce lidí, automobilový design se snažím tak nějak vnímat. A našlo se pár lidí co říkali, že ty BMW jsou pořád stejný (barbaři), nicméně nový vítr je taky potřeba. Třeba Jaguar dělá krásná auta, ale u nových modelů laik nepozná jestli je to nový model, nebo facelift starého, proto moudří můžové v Coventry rozhodli, že s tim je konec a půjde se malovat na "zelené louce" (=nanovo). Zpět k BMW - já tady nechci kritizovat nová BMW (možná že mě máte za velkého kritika :oops: ), postupně si zvykam, ale konkrétně zadek nového coupé je jak lexus a za tim si stojim - světla a výfuky aka lexus. Sedan a kombi hodnotim o pořádný kus lépe. Takže nový směr ano, ale nemuseli tak radikálně. Myslim, že design E46 nebyl nijak zpátečnický a tak na nej mohli volněji navázat. A co BMW nikdy neodpustim, jsou ty rovný palubní desky (zpracování, ergonomie - krása, ale BMW palubka má být k řidiči natočená. To je jako kdyby začali dělat V6 místo R6). Ono se vůbec v automobilovém průmslu hovoří o navázání na tradice, ale většinou jsou to jen kecy. S*r** na tradice všichni - důkaz? naftové sportovní :smich2: modely a posedlost SUV a MPV až běda. Co však novému designu BMW upřít nelze jsou 2 zásadní věci - na první pohled je jasné, že přesto všechno je to BMW (když váš první pohled nesměřuje na prdelku coupátka) a prodeje se rok od roku zvyšují, takže nové modely jsou úspěšné 8)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

už je to tady!!! M3
viewtopic.php?t=50160

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Dost pravdy na Tvém příspěvku. Ale proč si nevnutit názor, že se Lexus snaží napodobit BMW než obráceně :D
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

360PS 500Nm

matal