BMW Muzeum
Moderátor: T-O-M
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
BMW Muzeum

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Muzeum
tyyyy vado..nejake dalsi foto by nebylo...?
Nevim jak ted ale ty fotky sou z jejich provizorniho muzea v nafukovacim stanu.To hlavni muzeum je hezci,je tam toho mnohem vic a je to hned vedle tech valcu, v takovim šálku.Nevite nekdo jestli ho uz zrekonstruovali?
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
Jj, taky jsem byl a musim říct že to maj v Münchenu moc pěkný. A muzeum - no špica, vždyť vidíte na fotkách....
T-O-M: Kde jsou tyhle pomalovaný kárky? To tam neměli, když jsem byl v Mnichově....
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
tak kdy jedem?
Tyhle fotky jsou z Kasselu z akce z 18.2.06, ale nevim jestli to je stálá expozice, našel jsem to na netu. Tyhle art cary budou jinak pod zámkem v BMW Mnichov, nebo bych to alespoň očekával.Macca píše:T-O-M: Kde jsou tyhle pomalovaný kárky? To tam neměli, když jsem byl v Mnichově....
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
jsou taky v muzeu, ale bude otevřený až od 2007, teď funguje jen nějaká málá část mimo hlavní objekt..
Pěkná výstava, kdyby tak byla tady... poslední výstava o který jsem tady slyšel byla minulej tejden - výstava šišekT-O-M píše:Tyhle fotky jsou z Kasselu z akce z 18.2.06, ale nevim jestli to je stálá expozice, našel jsem to na netu. Tyhle art cary budou jinak pod zámkem v BMW Mnichov, nebo bych to alespoň očekával.Macca píše:T-O-M: Kde jsou tyhle pomalovaný kárky? To tam neměli, když jsem byl v Mnichově....

chjo
Tak už to je vysvětlený....CharlitoCZ píše:jsou taky v muzeu, ale bude otevřený až od 2007, teď funguje jen nějaká málá část mimo hlavní objekt..