To chce šetřit,šetři a šetřit....
,nebo se přidat na temnou stranu síly

Moderátor: T-O-M
Já už jsem připravený a mám i granáty se slzákemRendis píše:přecházím k temné síle. Zítra jdu do "zbraní a střeliva".
nevím jaké to má označení, vypadají takhle a je v tom slzákRendis píše:Ty máš P1??Ty máš P1??
nechtěl si spíš napsat jestli ty kola nevyfotili i na e34?Rendis píše:nemají tam něco na e34?
Plastiková stavebnice od Fujimi,ale mají dost dlouhý dodací lhůty,chtělo by to se zeptat jestli mají skladem.Ilegaltuner píše:já nic nemám.T-O-M píše:se předveďte, majitelů E34 je tady jak máku, kdo vám má ty obrázky furt hledat![]()
nebo si řekni nějakýmu Tomášovi
Jo mám dotaz. Kde se v čr dá koupit model e34 s5 můj ježíšek neumí nakupovat na ebay
díky tet koukám, že tam mají i kolesa,tak to něco koupímJose85 píše:Plastiková stavebnice od Fujimi,ale mají dost dlouhý dodací lhůty,chtělo by to se zeptat jestli mají skladem.Ilegaltuner píše:já nic nemám.T-O-M píše:se předveďte, majitelů E34 je tady jak máku, kdo vám má ty obrázky furt hledat![]()
nebo si řekni nějakýmu Tomášovi
Jo mám dotaz. Kde se v čr dá koupit model e34 s5 můj ježíšek neumí nakupovat na ebay
http://obchod.valka.cz/product_info.php ... a76cff7d28