BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Prave v protokolu mam napsano e 30,ale vul sem si toho vsimnul az doma.
No zitra az se vyspim po nocni tak tam za nima zajedu.A v ramci reklamace bych to mel mit czela zdarma.
Ted uz aspon maji rozhejbany srouby.Tak to udelaji na pockani.
No zitra az se vyspim po nocni tak tam za nima zajedu.A v ramci reklamace bych to mel mit czela zdarma.

Ted uz aspon maji rozhejbany srouby.Tak to udelaji na pockani.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel,sice se mi auto nesere,ale tedka mam blatniky v lakovne diky rzi,zaclo to tim ze jak to byly obouchane hrany od kaminku tak to tam zaclo reznout,tak sem to jebnul do lakovny a uvidime jak to bude vypadat a jak dlouho to vydrzi.Ilegaltuner píše:Tom_ píše:tak ja radsi vymenil tech veci vice preventivne.Ale furt to jezdi a slape cim dal tim lipIlegaltuner píše: na tvoji eudi taky třa rozvody nebyly nejlevnější![]()
to já pořád stojím v garáži, protože to nějak nezvládá věčí zatížení
![]()
doufám, že až si koupím konečně m-power z fabriky vyrobené pro prasata tak se mi to tak srát nebude
Kdy planujes ze ti to pojede?
Audi Coupe Quattro
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
já mám v plánu že to mělo jezdit před týdnem, jenže se spojka někde zasekla a nevím kde je.Tom_ píše:bohuzel,sice se mi auto nesere,ale tedka mam blatniky v lakovne diky rzi,zaclo to tim ze jak to byly obouchane hrany od kaminku tak to tam zaclo reznout,tak sem to jebnul do lakovny a uvidime jak to bude vypadat a jak dlouho to vydrzi.Ilegaltuner píše:Tom_ píše:tak ja radsi vymenil tech veci vice preventivne.Ale furt to jezdi a slape cim dal tim lip![]()
to já pořád stojím v garáži, protože to nějak nezvládá věčí zatížení
![]()
doufám, že až si koupím konečně m-power z fabriky vyrobené pro prasata tak se mi to tak srát nebude
Kdy planujes ze ti to pojede?

Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
to je dost dobře možnéTom_ píše:no tipuju ze pojezdis par minut a pak se ti tam zase neco vysereIlegaltuner píše:Tak tet mi psal idaho a spojka už je u něj na poště tak,příští týden bych moc v těšíně nevycházelTom_ píše:tak to potesi mnobudu testovat spojku
![]()
![]()

Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sem zvedav kde te potkam v prikopeIlegaltuner píše:to je dost dobře možnéTom_ píše:no tipuju ze pojezdis par minut a pak se ti tam zase neco vysereIlegaltuner píše: Tak tet mi psal idaho a spojka už je u něj na poště tak,příští týden bych moc v těšíně nevycházelbudu testovat spojku
![]()
![]()
prase na 2 nohách a 4 kolech to budu já

Audi Coupe Quattro
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
gumy mám dobré do příkopy už nechcu
já se zamiloval
http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 34380.html

já se zamiloval

Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
inzerát jsem viděl, nějakou dobu už ho tam mají, auto je nádherné, rok 98, motor akorát zajetej, jen to SMGIlegaltuner píše:gumy mám dobré do příkopy už nechcu![]()
já se zamiloval![]()
![]()

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
ono já ten schop trochu znám vím kde mají sklad těch aut a podle mně a podle toho co tam prodávají za auta(porsche,ferrari, lambo, maserati atd..) to tam nechal nějaký zákazníkT-O-M píše:inzerát jsem viděl, nějakou dobu už ho tam mají, auto je nádherné, rok 98, motor akorát zajetej, jen to SMGIlegaltuner píše:gumy mám dobré do příkopy už nechcu![]()
já se zamiloval![]()
![]()
http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 34380.htmlcena je vyníkající, až se tomu divim vzhledem ke staří, výbavě, servisce atd.
Manuál by byl lepší,nevím jak ffunguje to smg nikdy jsem s tím nejel, ale sai to nebude zlé, Ale myslím, že by se někdo s normální převodovkou našel kdo by to bral za výměnu

Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Kolega z práce shání nějakou E36 Touring, motorizace 1,6 či 1,8 do města plně dostačující... Projel sem letmo na bmw klubu bazar a nic kloudného mi do oka nepadlo, teda hlavně bez přihlášení nevidím fotky jaksi
Kdyby měl někdo chuť ať písne klíďo SZ a pošle nějaký odkazy na auto a foto, díky moc. P.S. Píši sem, nechtěl sem zbytečně zakládat novej topic jinde
Kolega z práce shání nějakou E36 Touring, motorizace 1,6 či 1,8 do města plně dostačující... Projel sem letmo na bmw klubu bazar a nic kloudného mi do oka nepadlo, teda hlavně bez přihlášení nevidím fotky jaksi

Kdyby měl někdo chuť ať písne klíďo SZ a pošle nějaký odkazy na auto a foto, díky moc. P.S. Píši sem, nechtěl sem zbytečně zakládat novej topic jinde

G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off 

Zdar zdar zdar,dlouho jsem nebyl tak nesměle hlásím že jsem o5 zde.
A hned mám dotázek na znalce. Koupil jsem modrý pružiny na E34 a zjistil že jsou stejný jako ty černý,myslím délkou,průřezem a počtem závitů... Takže tu kozu nehodím níž a tak by mě zajímalo o kolik závitů by se daly zkrátit flexou abych nemusel zasahovat do tlumičů... eventuelně jestli někde není specifikace barev na pružinách...
No je to jedna z akcí co dělám,taky mi do toho nacouvali offroadem takže mám hned práci jako.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
prvně je tam zkus dát ona může být vytažená stejně ale na autě se zmáčke vícConscious píše:Zdar zdar zdar,dlouho jsem nebyl tak nesměle hlásím že jsem o5 zde.A hned mám dotázek na znalce. Koupil jsem modrý pružiny na E34 a zjistil že jsou stejný jako ty černý,myslím délkou,průřezem a počtem závitů... Takže tu kozu nehodím níž a tak by mě zajímalo o kolik závitů by se daly zkrátit flexou abych nemusel zasahovat do tlumičů... eventuelně jestli někde není specifikace barev na pružinách...
No je to jedna z akcí co dělám,taky mi do toho nacouvali offroadem takže mám hned práci jako.
![]()

Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Re: BMW pokec sekce!!!
ty ještě žiješ? jak je na tom E21?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Re: BMW pokec sekce!!!
ilegal: Dík chlape,zkusím to nějak spáchnout hih.BALI píše:ty ještě žiješ? jak je na tom E21?

Bali: E21 je na tom pořád stejně,od května jsem v neschopnosti a nemůžu na tom nic udělat no.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme zpravovali m3
a dalt tam moje kola na zkoušku 
nějaké to video jak to jezdí
http://www.youtube.com/watch?v=qq7wCdVWeoE
http://www.youtube.com/watch?v=Y5b-PPdg4dE

nějaké to video jak to jezdí

http://www.youtube.com/watch?v=qq7wCdVWeoE
http://www.youtube.com/watch?v=Y5b-PPdg4dE
- Přílohy
-