Divný zvuk od zadu

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
Kvidas

Divný zvuk od zadu

Příspěvek od Kvidas »

Mam problem. Ted jak prselo..lakalo to projizdet zatacky bokem. A den po tom to zaclo vydavat divny zvuk, ktery bych rek ze de ze zadu - Jakoby to huci. Hluk se se zvysujuci rychlosti zesiluje. A kdyz vyradim tak se nic nezmeni. Mate s necim podobnym zkusenosti? Napadaj me loziska nebo diferak. Diferencial s lepsi svornosti.

Tak tyden po vymeneni zadniho tlumice dalsi finance na obzoru ..ach jo :mad:
Obrázek
3er

biker

Příspěvek od biker »

huci-hucici difffff

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

biker píše:huci-hucici difffff
a důvod hučení? :D
Obrázek
3er

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

nejpravdepodobnejsi je to co pises takze ty loziska nebo diferak

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

jj, to bude z diffu, jízda bokem si vybírá svou daň.

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

Dejme tomu ze to bude dif. Tak co s nim muze byt? Vymenit olej? nebo co tam muze byt blbe. Fakt o tom nic nevim tak se ptam :oops:
Obrázek
3er

zahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahy »

musis vymenit kus za kus,je to nejsnadnejsi a nejlevnejsi reseni
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Já teda nejsem odborník na tuto problematiku, ale nemůžou to být ložiska nebo velké vůle na hrušce? Co na to profesionálové?

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

T-O-M píše:Já teda nejsem odborník na tuto problematiku, ale nemůžou to být ložiska nebo velké vůle na hrušce? Co na to profesionálové?
Ja teda poradne taky nevim o co go? Taky bych bral zatim naky nazory... nez to nekam odvezu? Sém z toho docela spatnej :lol: Auto sem chtel stejne za mesic zazimovat..a pres zimu posetrit a na jare mu doprat.

Ja nevim co presne muze byt v haji? Nebo kolik stoji novej diff..tentokrat uz non spere:( ?
Obrázek
3er

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Tak jestli to jen hučí, tak by to mohlo být jak jsem řikal. Myslim, že by se měla najít firma co opravuje diffy, mrkni na net. Otázkou však je na kolik to vyjde a jestli se to vyplatí. Ošemetný je kupovat jinej z druhý ruky, aby ti za měsíc nezačla hrát ta samá písnička.

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Kvid@$ píše:
T-O-M píše:Já teda nejsem odborník na tuto problematiku, ale nemůžou to být ložiska nebo velké vůle na hrušce? Co na to profesionálové?
Ja teda poradne taky nevim o co go? Taky bych bral zatim naky nazory... nez to nekam odvezu? Sém z toho docela spatnej :lol: Auto sem chtel stejne za mesic zazimovat..a pres zimu posetrit a na jare mu doprat.

Ja nevim co presne muze byt v haji? Nebo kolik stoji novej diff..tentokrat uz non spere:( ?
hele dookud hučí tak se zas až tak moc neděje, horší bude až se jednoho hezkýho dne ozve rána a diff došpéruje :wink:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Jestli budeš kupovat novej, tak zase samosvor, otevřenej by byla cesta zpátky. Zjisti si kolik by stál novej u BMW. Jinak aftermarket samosvory jsou tak za 40.000 Kč, co jsem koukal.

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

T-O-M píše:Jestli budeš kupovat novej, tak zase samosvor, otevřenej by byla cesta zpátky. Zjisti si kolik by stál novej u BMW. Jinak aftermarket samosvory jsou tak za 40.000 Kč, co jsem koukal.
Tak 40 to to radsi prodam a koupim si tricu v dvaapuli :wink: Uvidim kolik stoji normal :lol:
Obrázek
3er

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“