Tak tyden po vymeneni zadniho tlumice dalsi finance na obzoru ..ach jo
Divný zvuk od zadu
Moderátor: T-O-M
Divný zvuk od zadu
Mam problem. Ted jak prselo..lakalo to projizdet zatacky bokem. A den po tom to zaclo vydavat divny zvuk, ktery bych rek ze de ze zadu - Jakoby to huci. Hluk se se zvysujuci rychlosti zesiluje. A kdyz vyradim tak se nic nezmeni. Mate s necim podobnym zkusenosti? Napadaj me loziska nebo diferak. Diferencial s lepsi svornosti.
Ja teda poradne taky nevim o co go? Taky bych bral zatim naky nazory... nez to nekam odvezu? Sém z toho docela spatnejT-O-M píše:Já teda nejsem odborník na tuto problematiku, ale nemůžou to být ložiska nebo velké vůle na hrušce? Co na to profesionálové?
Ja nevim co presne muze byt v haji? Nebo kolik stoji novej diff..tentokrat uz non spere:( ?
hele dookud hučí tak se zas až tak moc neděje, horší bude až se jednoho hezkýho dne ozve rána a diff došpérujeKvid@$ píše:Ja teda poradne taky nevim o co go? Taky bych bral zatim naky nazory... nez to nekam odvezu? Sém z toho docela spatnejT-O-M píše:Já teda nejsem odborník na tuto problematiku, ale nemůžou to být ložiska nebo velké vůle na hrušce? Co na to profesionálové?Auto sem chtel stejne za mesic zazimovat..a pres zimu posetrit a na jare mu doprat.
Ja nevim co presne muze byt v haji? Nebo kolik stoji novej diff..tentokrat uz non spere:( ?
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!