Auto mám již dá se říct vybrané,ale vůbec netuším jestli ještě je k prodeji a do doby než budu mít finance k dispozici (cca do 14ti dnů) se po ničem raději moc nepídím. Na konec tohoto postu pošlu vybranou káru a prosím Pardubičáky jestli by třeba nebyli ochotni to skouknout nebo prověřit nebo pokud to auto znají dát echo atd.,fotky jsou někdy ze zimy,inzerát stále je takže nevím jestli má cenu se po tom vůbec shánět. Prodává to Auto Čivice, PU.
O co mi však jde? Kterou motorovou variantu zvolit? Chtěl bych samozřejmě 735i nebo 740i V8,ale protože tyto vozy ani motory neznám,chtěl bych se zeptat sedmičkářů na jejich názor... Nebráním se ani 750iL V12,zde však mám asi oprávněné obavy že by mě sežrala zaživa,převážná část jízd by byla denně po městě se studeným motorem. A co automat? Raději bych manuál,zvyk je zvyk. Na co si dát pozor při koupi? Trpí E32 nějakýma typickýma nemocema právě pro tuto řadu?
Druh Osobní
Vyrobeno 1990
Tach. 218 000 km
Objem 3 498 ccm
Druh paliva benzin
Stav perfektní
STK 08/2008
Karoserie limuzína /4
Výkon 155 kW (210 PS)
Barva černá
Počet míst 5
Cena 49 900 Kč
Možnosti financování leasing, spotřebitelský úvěr
Poznámka koupeno v D, první majitel
Udaná výbava:
ABS, alarm, centrální zamykání, dělená zadní sedadla, dřevěné obložení, el. okna, el. sklopná zrcátka, el. zrcátka, hliníková kola, imobilizér, klimatizace, klimatizovaná přihrádka, manuální převodovka, mlhovky, nastavitelný volant, ostřikovače světlometů, otáčkoměr, palubní počítač, panoramatická střecha, posilovač řízení, potahy kůže, příprava pro rádio, senzor opotřebení brzdových destiček, spoiler, křídlo, střešní šíbr el., tempomat, tónovaná skla, uzávěrka diferenciálu, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelná sedadla.

Líbí...