Moje předsava je vše origo,žádné debilní spojlery nepotřebuju jen 17"kola nejspíš oz futura nebo něco podobného,snížit co to půjde bez zásahu do blatníku,širokou kapotu a ledvinky a ještě pár detailů,ale hlavně motor.Kdyžtak hodtě nějaké fotky pro inspiraci hlavně motory
E34 535 tuning
Moderátor: T-O-M
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
E34 535 tuning
Uvažuju že pokud půjde na všechno dobře tak bych na léto koupil 535 a narval tam turbo
.zatím scháním veškeré info jak o té přestavbě tak o autě samotném.Napište sem co vás napadne.
Moje předsava je vše origo,žádné debilní spojlery nepotřebuju jen 17"kola nejspíš oz futura nebo něco podobného,snížit co to půjde bez zásahu do blatníku,širokou kapotu a ledvinky a ještě pár detailů,ale hlavně motor.Kdyžtak hodtě nějaké fotky pro inspiraci hlavně motory
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Re: E34 535 tuning
raději si sežen M5 e34 to je jiné kafčo
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
-
Wilda
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
-
Wilda
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
já chci právě tu 535 211ps 305Nm.Je to už v základu raketa s parádní výbavou za malý peníz
.Hodit tam turbu nebude žádný větší problém viděl jsem už kdysi někde na netu na to návod a pokud se to nepřežene s plnícím tlakem tak se s tím dá jezdit i se sériovýma vnitřnostma ten motor to vydrží
Hlavně to chce pořádný Intercooler.
Tak mně napadlo jestli by na ten 3,5l nešlo dát svody z TD tím by se víceméně vyřešilo uchcení turba
Tak mně napadlo jestli by na ten 3,5l nešlo dát svody z TD tím by se víceméně vyřešilo uchcení turba
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: E34 535 tuning
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
to má objem 2.4/2.5 , takže to nevidim růžově na 535kuIlegaltuner píše:já chci právě tu 535 211ps 305Nm.Je to už v základu raketa s parádní výbavou za malý peníz.Hodit tam turbu nebude žádný větší problém viděl jsem už kdysi někde na netu na to návod a pokud se to nepřežene s plnícím tlakem tak se s tím dá jezdit i se sériovýma vnitřnostma ten motor to vydrží
Hlavně to chce pořádný Intercooler.
jinak držim palce a jsem moc moc zvědavej co z toho vyleze
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To že to chceš dát na 3,5 je u tohoto článku je dle mě irelevantní. Když ten motor nebudeš nějak prasácky přeplňovat bůhvíjakým tlakem, ale třeba tam pustíš jen 0,5bar, tak by to mělo, myslim, vydržet i v serii.Ilegaltuner píše:skvelý článek už jsem ho kdysi četl.Chtělo by to takový návod konkrétně na 3,5l
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
To si taky myslím,v havířově mněl jeden týpek turbo z calibry na 735 a prý mu to jezdilo super a v pohodě než tam narval i druhé turbo pak už to neunesl blok.Ale osobně ho neznám,tak nemůžu říct víchospodskej píše:To že to chceš dát na 3,5 je u tohoto článku je dle mě irelevantní. Když ten motor nebudeš nějak prasácky přeplňovat bůhvíjakým tlakem, ale třeba tam pustíš jen 0,5bar, tak by to mělo, myslim, vydržet i v serii.Ilegaltuner píše:skvelý článek už jsem ho kdysi četl.Chtělo by to takový návod konkrétně na 3,5l
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Na něco jsem taky myslel to je fakt,ale už jsem dostal rozum tet dodělám commo a pak už jedině bmwTom_ píše:nevim ale pripadne mi ze tech projektu co chces udelat mas nejak moc, como,pak bylo taky neco myslim tedka bmw no uz se tesimIlegaltuner píše:já vím pane chytrej,šlo mi o ten motorTom_ píše:ta posledni fotka je e30tka![]()
![]()
![]()
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no vidis, konecne mam z tebe radost . Udelej como at tady neco poradnyho jezdi a o to bmw se postaram jaIlegaltuner píše:Na něco jsem taky myslel to je fakt,ale už jsem dostal rozum tet dodělám commo a pak už jedině bmwTom_ píše:nevim ale pripadne mi ze tech projektu co chces udelat mas nejak moc, como,pak bylo taky neco myslim tedka bmw no uz se tesimIlegaltuner píše: já vím pane chytrej,šlo mi o ten motor![]()
![]()
![]()
můj malý sen je e34 m5 3,8l ale tu si budu moct koupit až prodám commo prozatím bude stačit 535 a v turbu by to byla slušná raketa
motor z E23 745i byl nedávno na prodej na e30.cz prodával ho tuším FIDO, a taky můžeš kontaktovat Ondra_m ten by o nějakým tomhle motoru mohl taky vědět, cena bude někde kolem 20tis kč.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
byl inzerát na www.e30.cz myslim že za 25000,-Ilegaltuner píše:dá se ten motor vůbec sehnat? moc jich asi nebude,případně kolik se tak pohybujou?georg píše:sežeň motor se starý sedmy s označením 745i dával se do toho motor 3,2 a 3,5 turbo, výkon to mělo někde kolem 250 PS
ilegále, ilegále, co to zas vymejšlíš 
535tka fajn, ale ten motor je vyladěnej na atmosferickej max výkon s dost velkou kompresí - pokud na tenhle atmosferickej blok prdneš svody a turbo ze 745i E23 což jde, budeš muset pořešit ještě komplet elektroniku z 745i E23, zajistit mazání turba a ve finále zjistíš že bez jinejch pístů pro nižší kompresi to fakt nepůjde, jinak by motor furt trpěl detonacemi, nehledě na to že i vnitřnosti bloku 3,5 atmosféry a turba se dost liší
doporučuji proto navštivit tento thread -> http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=31299&start=0
535tka fajn, ale ten motor je vyladěnej na atmosferickej max výkon s dost velkou kompresí - pokud na tenhle atmosferickej blok prdneš svody a turbo ze 745i E23 což jde, budeš muset pořešit ještě komplet elektroniku z 745i E23, zajistit mazání turba a ve finále zjistíš že bez jinejch pístů pro nižší kompresi to fakt nepůjde, jinak by motor furt trpěl detonacemi, nehledě na to že i vnitřnosti bloku 3,5 atmosféry a turba se dost liší
doporučuji proto navštivit tento thread -> http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=31299&start=0
Shark Racing team
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Vymejšlím ch**viny jako vždyckyDC píše:ilegále, ilegále, co to zas vymejšlíš
Tet čitě teoreticky a prasácky
Ještě jedna otázečka.Kdybych koupil e30 šlo by na to přeházet vše z 535 motor tam jde to mi je jasný,ale co nápravy atd?Ale e30 je na mně moc malá tak o tom asi nebudu uvažovat
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i