Moderátor: T-O-M
11.7 máme jet na dovču, ale jestli budou peníze a pojedem, tak bych se k tobě někde připojilTweety píše:2 roky se přemlouvám, ještě mi to nevyšlo....že by letos ? Jel by někdo kolem, z, nebo alespoň přes severní čechy, že bych nejel sám ?

snad nebudou nějaký závody
 snad nebudou nějaký závody ted nebudes vedet, s cim se poredavedet co?
 ted nebudes vedet, s cim se poredavedet co? 
No nahoře bez bude prozatím jezdit na touring značkách a přes hranice si to netroufnu, takže asi tourmáca píše:tweety, s nama pocitej, pojedes tourem a nebo nahore bez?ted nebudes vedet, s cim se poredavedet co?

to je jako jednorozec, osma se zjevi jen "vyvolenym" a ja ji uz videl, hecBALI píše:škoda... zase neuvidim 8mu

nechapu jak nekdo muze mit osumpade a nevytahnout ji na sraz, jedine ze by byla pod senem skovana pro pristi generaceV12 píše:mno ono zas tak neni o co stat.....

Fikux píše:Já jedu

služební fabií?Fikux píše:Já jedu

Snad se zadaří dolakovat víko kufruBALI píše:služební fabií?Fikux píše:Já jedu
 jinak je Emko připravený
 jinak je Emko připravený  

Ráno jsme se na dálnici potkali s Fikuxem a celkem klidnym tempem pokračovali na Rozvadov. Ze slunečného počasí se celkem rychle stalo šedivé a nakonec (překvapivě
  Ráno jsme se na dálnici potkali s Fikuxem a celkem klidnym tempem pokračovali na Rozvadov. Ze slunečného počasí se celkem rychle stalo šedivé a nakonec (překvapivě   ) deštivé počasí (do**le naleštěný auta). Z pohledu druhého vozu jsem sem tam zaslechl Supersprint na Fikuxově M3, velice decentní zvouček, který podtrhoval zvuk motoru, hlavně při podřazení a předjíždění
  ) deštivé počasí (do**le naleštěný auta). Z pohledu druhého vozu jsem sem tam zaslechl Supersprint na Fikuxově M3, velice decentní zvouček, který podtrhoval zvuk motoru, hlavně při podřazení a předjíždění   Na místo jsme dorazili, podle plánu, krátce po poledni. Parkoviště kde sraz probíhal bylo takřka plné
   Na místo jsme dorazili, podle plánu, krátce po poledni. Parkoviště kde sraz probíhal bylo takřka plné   mnichovských krasavců, slalom cup běžel v plném proudu a nejen slalom, ale i dešťová přehánka
  mnichovských krasavců, slalom cup běžel v plném proudu a nejen slalom, ale i dešťová přehánka   Náhle se mraky rozehnaly a začal solidní pařák, konečně jsme mohli vytáhnout foťáky a procourávat řady zaparkovaných aut. Pár aut jsem znal už z minulého roku. Kromě tradičných řad 3,5 a občas 7 bylo k vidění pár 02jek, osobně jsem zaznamenal 2x e9, nějaká ta 8er, nějaká ta 6er, přičemž jedna naprosto luxusní, v okolí hlavního parkoviště jsem zahlédnul i nějakou tu Z1. Samozřejmě jsem potkal i cabrioleťáky od nás - Baliho a Vácu (Vácovovo auto jedno z nej e30 cabríí
  Náhle se mraky rozehnaly a začal solidní pařák, konečně jsme mohli vytáhnout foťáky a procourávat řady zaparkovaných aut. Pár aut jsem znal už z minulého roku. Kromě tradičných řad 3,5 a občas 7 bylo k vidění pár 02jek, osobně jsem zaznamenal 2x e9, nějaká ta 8er, nějaká ta 6er, přičemž jedna naprosto luxusní, v okolí hlavního parkoviště jsem zahlédnul i nějakou tu Z1. Samozřejmě jsem potkal i cabrioleťáky od nás - Baliho a Vácu (Vácovovo auto jedno z nej e30 cabríí   ). Odpo jsme s Fikuxem čekali na výsledky, byl jsem v očekávání jestli si domu nepoveze pohárek, neboť ze zkušenosti z minulého roku vim, že pěkný e30 M3 jsou kandidáti na cenu. Bohužel. Navíc předávání cen zkazil solidní slejvák
 ). Odpo jsme s Fikuxem čekali na výsledky, byl jsem v očekávání jestli si domu nepoveze pohárek, neboť ze zkušenosti z minulého roku vim, že pěkný e30 M3 jsou kandidáti na cenu. Bohužel. Navíc předávání cen zkazil solidní slejvák  
   celý den, ale to ovlivnit nejde.
  celý den, ale to ovlivnit nejde.