Moderátor: T-O-M
já jsem zvolil turbíčko, je to jedno z mejch nejoblíbenejších bmwDVORIS píše:Nafotím a zítra ráno to sem hodímT-O-M píše:DVORIS - byl by detailek ty tvý modrý M3?
Dark:dík za fotky asi je rozhodnuto povánocích jdu do nich,akorát nevím kterou barvu a jestli 2002 turbo nebo tu Tii,favority jsou žlutá,černá a ta turbína
Dobře děláš, konečně ti to někdo řekl, to tvoje chlubení už přerostlo přes všechny meze!thomaswilliams píše:dneska sem pořídil další modely novější i starší ročníky třeba M5 ŽRALOKA a M3 E36 cecotto a ještě nějaký ale už sem fotky dávat nebudu protože jsem měl dneska telefonát že se tím tady chlubím....asi sem si najivně myslel že by to tady nadšence jako sem já mohlo zajímat......a né že to někdo bude brát že se tím chlubím............................. toto je můj poslední příspěvek
jak kvůli mě???? snad je nás tady víc koho to zajímá...neřikej mi že ti volala půlka fórathomaswilliams píše:dobře T-O-M e ale už jenom kvůli tobě...
V 1/18 ji jeste snad nikdo nevyrabi, aspon jsem na ni nikdy nenarazil.thomaswilliams píše:pořád sháním model E39 a nějak se mi nedaří