ktere kola?
Moderátor: T-O-M
Re: ktere kola?
ani jedny kola se me nelibi,ja to porad dokola.
Neni nad poradny dobovky.
A o penezich to je
A o penezich to je
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ktery dobovky myslis?SkejT píše:ani jedny kola se me nelibi,ja to porad dokola.
A o penezich to je

Audi Coupe Quattro
nej jsou ty co jsou na autě 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
biker prodává podobný za hezký prachy,tak co zkusit jehoTom_ píše:bali : ty kola uz opravit asi nepudouRitchma píše:Nejvíc se mi líbí ty druhý i když vypadaj jak plecháče![]()

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ne to urcite neT-O-M píše:SkejT píše:neco ti sem nadhodim,ze jsi to ty,ale radeji vic ventilovat nebuduTom_ píše:ktery dobovky myslis?
(z tohodle fora,nemam moc dobrej pocit)
snad není na vině tato sekce....

Jinak doufam,ze jsem trefil hrebicek na hlavicku a ty kola se libi

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
to neni "jak plechac" ale to je plechac, je to origo kolo z renaulta 19 16V jinak asi bych vedel o origo pavucinach na bmw 15 v origo stavu a je jich 5ks! cena byla 6000 za vsechny, ale nevij jestli je jeste ma, byli u kamose na krame v komisiRitchma píše:Nejvíc se mi líbí ty druhý i když vypadaj jak plecháče
15tky... nechci za ne moc, potrebovali by prelakovat.Tom_ píše:jaky borbety 16" a 9" ?paveld píše:Urcite ty posledni, co vypadaji jako Borbety A!! Nebo kdybychtel rovnou Borbety, jedny bych mel...
Tom_ píše:jj ty sou prave taky muj favoritRitchma píše:Nejvíc se mi líbí ty druhý i když vypadaj jak plecháče![]()
![]()
bali : ty kola uz opravit asi nepudou![]()
jinak taky se mi hodne libi borbace Acka ale ty uz sou zamluveny
v Polsku opraví i kolo které je rozpůlené....

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto