Přeskočila jsem bohužel svojí oblíbenou E30 a rovnou se vrhla o kousek dál... E36

Moderátor: T-O-M
mě to první taky uteklo tak až teď to vyšlo...slintal jsem po něm rok a půl tak se taky dočkášFáboš píše:gratuluju![]()
mě už uteklo druhý auto.... mám nějakej kurva pech nebo mi neni BMW souzeno....
uvidíme, už dva měsíce objíždim republiku jak idiot. Jednou neseriozní bazar a podruhý seriozní bazar, ale neseriozní předchozí majitel....Bzuker píše:mě to první taky uteklo tak až teď to vyšlo...slintal jsem po něm rok a půl tak se taky dočkášFáboš píše:gratuluju![]()
Fáboš píše:uvidíme, už dva měsíce objíždim republiku jak idiot. Jednou neseriozní bazar a podruhý seriozní bazar, ale neseriozní předchozí majitel....Bzuker píše:mě to první taky uteklo tak až teď to vyšlo...slintal jsem po něm rok a půl tak se taky dočkášFáboš píše:gratuluju![]()
tweetyna píše:Bzuker: no moje scirocco spinká a golf už tráví strašnou dobu v servisu a poříd nejedetakže jsem si říkal aže je nejvhodnější doba... Zejtra mi ho povezou na černo no... papíry sice budou připravený ale taky to vidim bledě, ale novej rok je tu cobydup tak to asi vydržim
![]()
a pokud jde o tu klimošku, tak jsem si říkala, že jí máme v BMW 330Xd a vždycky jsem z ní akorát nemocná a ze scira jsem zvyklá ji nemít, takže jsem to oželela![]()
Jinak k ISu gratuluju, máš muj motor![]()
Fáboš: já na něj čekala 5 let tak vydrž
asi šla i když je s tím spousta drbačky ale když máš někoho kdo s tím umí tak to možná půjdetweetyna píše:2 roky? Tak starý to auto ještě ani neniale spíš jde o to že já princip klimatizace chápu, ale mladej asi ne a když prostě někdo řídí, tak mu do toho nesmíš kecat, ani když jde o klimošku
no jak říkám, at je to jak chce, mě zatím nechybí... a teoreticky by se tam dala dodat postupně ne?
tweetyna píše:hele...bavíš se se starym wágenistou!Na co že se to ptáš??
Teprve se BMW učim
to se časem určitě změní k lepšímuTrhyy píše:Auto hezký, jenom ty Azevy na tom vypadaj divně, chce to jiný kola
Jestli to má tu bouli tak to má i Vanos (plynule mění časování sacích ventilů ), tim pádem bude spotřeba o cca 2litry dole oproti bezvanosu, nevýhoda je to že je to další věc co se může posrat a neni tam takovej náběh toho výkonu jako u bezvanosu, ale vzhledem k tomu že je to 92, tak to asi Vanos mít nebude, ten se dával tušim až v 93tweetyna píše:kola, kola... takeshi má pravdu - časemted prostě hodlám dodělat co jsem začala. Ale uznávám že by to chtělo jiný a větší kolesa... ale ted to nepujde. Tak jako tak ted zrovna stejně stojí na zimákách, tyhle kola měl naposledy ve středu dopoledne
![]()
Spajky: Tak na tu "bouli" se ještě musim podívat, jestli je nebo nenia co to bude znamenat když jo a co to bude znamenat když ne?
Aspoň mi to dopovězte, když už něco nakousnete, z vás to leze jak z chlupatý deky a zapomínáte že mluvíte s:
1) ženskou..
2) ...která celej život jezdí ve Volkswagenech a o BMW jen snila
jo a je to 92 pokud si dobře pamatuju, ještě totiž nemám papíry (myslim od auta) a auto mi taky přijede až zítra..
tak šlapej na plyn jen z lehkatweetyna píše:JE DOMA!! je úúúúžasný, ten zvuk šestiválce mě ve vyšších otáčkách opravdu dostává a posezeníčko je luxusní, prostě to auto miluju!!!už abych se mohla projet taky za světla a taky někam dál, ted na německých papírech toho ještě moc nenajezdim..i tak to bylo bááááááječný
Jo a vanos to tedy nemá...