MMOTION 2007 PRAHA /foto/
Moderátor: T-O-M
MMOTION 2007 PRAHA /foto/
Už třetí ročník MMOTION, 29.11 - 1.12. 2007, Veletržní palác
Pražáci chystáte se? Já už se těšim, přinesu pak zase fotoreport.
Jinak jsem koukal na účast BMW a vypadá to slibně - M3 a Alpina B6 S a exkluzivity dalších výrobců samožřejmě.
http://www.mmotion.cz/?mode=sec&sec=16810&lang=cz
Pražáci chystáte se? Já už se těšim, přinesu pak zase fotoreport.
Jinak jsem koukal na účast BMW a vypadá to slibně - M3 a Alpina B6 S a exkluzivity dalších výrobců samožřejmě.
http://www.mmotion.cz/?mode=sec&sec=16810&lang=cz
Naposledy upravil(a) T-O-M dne 08 pro 2007 23:38, celkem upraveno 2 x.
Re: MMOTION 2007 PRAHA
sakra...zrovna když jedem do essenu 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
hovno baliku, zdrhnes ze skoly uz ve ctvrtek,v patek rano mmotion v praze a na noc jedem nach essen a je to v klidku,jinak TOM nechces jet s nama do essenu? jedem dodavkou a jedei tweety se svoji karavellou,tak jestli bys mel zajem,jedno misto ti zaridim,jedem jen za naklady delenopoctem lidi,zadna vydelecna cinnost,jedu ja,balik,vaca,tweety a nejaky typci z bmw klubu ul
Už jsem se s ním o tom bavil a asi před dvěma hodinami posílal SZmáca píše:hovno baliku, zdrhnes ze skoly uz ve ctvrtek,v patek rano mmotion v praze a na noc jedem nach essen a je to v klidku,jinak TOM nechces jet s nama do essenu? jedem dodavkou a jedei tweety se svoji karavellou,tak jestli bys mel zajem,jedno misto ti zaridim,jedem jen za naklady delenopoctem lidi,zadna vydelecna cinnost,jedu ja,balik,vaca,tweety a nejaky typci z bmw klubu ul

exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
no já zdrhnu ze splzně ve čtvrtek tak jako tak 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
z plzne mladej,z plzne NE ze z plzneBALI píše:no já zdrhnu ze splzně ve čtvrtek tak jako tak

E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta
E30 325tds trochu jina nafta
I na 3. ročníku týhle akce bylo na co koukat. Když pominu exklusivní hifi aparartury do obýváku, nějaký ty masážní křesla, svatební šaty, kola a zaměřím se na to hlavní - auta a motorky, tak musím konstatovat, že se výstava odehrávala ve stejném duchu jako předchozí ročníky. Rád jsem omrknul Appolo, nový Maserati Coupé, Ferrari F430 Scuderia i Murciélago s interiérem Versace. No a k tomu co nás zajímá nejvíce - obrovskou radost mi udělala 2002 Turbo, od ní jsem nemohl oči odtrhnout. Nová M3 v bílé je prostě zabijácká - hodně jsem ji nafotil- mrkněte na to!!!! Protipólem atletické postavě byla zavalitá Alpina B6 v alpina zelené metle a krémové kůži. Pod karbonovou kapotou (zvrchu lakovanou) se skrývá obrovský kompresor. Z motorek - klasiva MV Agusta, nový Ducny a GSX-R 1000 od suzi. Překvapilo mě i znovuzrození Bimoty.
Na focení hrozný - hafo lidí a světelný podmínky na draka.
>>>> http://t-o-m.rajce.idnes.cz/bestof_mmotion/#album <<<<<
Na focení hrozný - hafo lidí a světelný podmínky na draka.
>>>> http://t-o-m.rajce.idnes.cz/bestof_mmotion/#album <<<<<
T-O-M.e hezký fotky, byli jsme už ve čtvrtek a bylo to vcelku ucházející. Jinak koukám v sobotu lidí hodně... fuuuj
jinak Versace interier má LP640tka a ne Murcielago

štyrykrátštyry tédéí
no jóó, ten novej model značej takhle já vim (LP640), ale stejněFOG píše:T-O-M.e hezký fotky, byli jsme už ve čtvrtek a bylo to vcelku ucházející. Jinak koukám v sobotu lidí hodně... fuuuj

jj vpohodě, jinak ten interiér pompézní co?T-O-M píše:no jóó, ten novej model značej takhle já vim (LP640), ale stejněFOG píše:T-O-M.e hezký fotky, byli jsme už ve čtvrtek a bylo to vcelku ucházející. Jinak koukám v sobotu lidí hodně... fuuuj
jinak Versace interier má LP640tka a ne Murcielago![]()

štyrykrátštyry tédéí