Mmotion06/coupé na vlastní oči

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
T-O-M

Mmotion06/coupé na vlastní oči

Příspěvek od T-O-M »

Tak jsem byl na výstavě luxusních vozů a motorek Mmotion 2006. Moc moc pěkných hraček jak na 2 tak 4 kolech. Vedle těch Lamborghnini, Ferrari, Aston Martinu, Bentleyů mě zaujaly též Ford GT, Corvette, Benzy od Brabusu a AMG - hlavně to CLK cabrio DTM, ale i nové Volvo S80 a koncept od Alfy. Nicméně pár slov bych rád věnoval modrobílé - na nové trojkové coupé jsem byl dost zvědav a řeknu to rovnou - smíšené pocity. Mnohokrát se mi potvrdilo, že obrázek a setkání face to face je jako nebe a dudy. Ani dnes tomu nebylo jinak, na první pohled člověk vidí designově vytříbené auto, které je prostě své, na druhý pohled německou chladnost a dokonalost. Nevím jestli jsem už tak otupen, ale jak jsem na to auto tak koukal, tak mi přišlo, že ty tvary jsou 100% BMW i když ten zadek ala lexus....těžko říct, každý máme svůj názor. Auto bylo v moc pěkné černé perleti a na prima origo kolech, světlý interiér kůže+hliník tomu dodávaly šmrc luxusu. Je tu však velké ALE - můj dojem zkazily hned 2 věci - 1) 3.0d , 2) automat. Skvělý motor a skvělá převodovka, ale v blbé kastli. Kdyby v combi nebo sedanu tak mlčim. Do coupé to může dát jen "neználek", hned to má o polovinu přitažlivosti méně. Mrkněte na fotky a písněte názor. Přeji vám vidět nové coupé na vlastní oči co nejdříve, schválně co na to řeknete.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Wilda

Příspěvek od Wilda »

ten zadek se mi moc nelibi.......predek je mlask, ty kola tomu seknou.....agresivni vzhled to ma :D

matal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal »

Mě se to v celku líbí a 3,0d bych nezatracoval, je neuvěřitelné co dělá BMW s naftou.. :wink:
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

už sem ho viděl párkrát dřív a nevadilo by mi, ale z nový trojkový řady bych si asi raději vybral touringa v 335d :-) nebo nějaký kábro
Shark Racing team

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mmotion06/coupé na vlastní oči

Příspěvek od Zemi »

V Praze jsem tohle videl uz na silnici. Je to mozny nebo to bylo Cabrio? Vim ze to proste byla mala nova trojka... Neni to spatny.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

ten zadej je fakt celkem ošklivej, automat a 3.0d nic moc teda nooo, radši 335cd :D
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Já teda můžu jen koukat a psát,se svým platem nemám ani na shnilýho Favorita. Ale něco napsat musím - co BMW zrušilo u všech modelů střed palubní desky natočený k řidiči,už to není pro mě zajímavá značka. A všechny new modely mají stejně udělaný vnitřek ala 7 ale na rozdíl od ní to na mě působí poněkud směšně. U sedmy to má šmrnc stejně jako celé auto,ale když nepoznám trojku saloona od pětky na ulici a když mi trojky od E36 už nic neříkají tak myslím že BMW celou modelovou řadu posílá do kytek. Dyť je to všechno šikmooký,kdyby to nemělo ledviny tak nikdo už ani nepozná na ulici BMW. Díkybohu nemám prachy a tak si u mě ty starý šunky který mám ještě hodně pobudou. 8) Ale vzato pohledem jak to vypadá: Vcelku hezký malý autíčko. Teď jestli bude stejně hezky malá i cena. :) :lol:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

coupe328
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coupe328 »

je to delano,aby v aute bylo vetsi pohodli a s tim diesel palivem je to proste moderni trend,no....samozrejme ale bude i v benzinu se silnym motorem,takze si myslim Tome,ze tve srdicko pak zaplesa :-)
seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps

100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

coupe328 píše:je to delano,aby v aute bylo vetsi pohodli a s tim diesel palivem je to proste moderni trend,no....samozrejme ale bude i v benzinu se silnym motorem,takze si myslim Tome,ze tve srdicko pak zaplesa :-)
U 3-modelovej rady by sa BMW malo podla mna skor drzat zazitych konvencii a standardov. Byznismeni kupuji 5ky a 7my a blazni kupuju 3jky. Ale len trojky, ktore stale vypadaju ako BMW, nie ako spoly mercedes, spoly lexus a este s kapkou fordu :-( Skoda ich...cest pamiatke aut 3 klasse do E36 !!!

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

lepsi darek my jezisek nadelit nemuze :oops: :driver:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

coupe328 - když coupé tak benzin+manual (teď maj všechny 6 kvaltů :?: ) 325i by stačila, 330i by byla paráda a 335i by znamenala ohrožení řidičáku.

100RM - e36 to nekončí, e46 je last design hero!

matal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal »

Dám sem dvě fotky z Essenu co vyfotil ACřízek z bmwklubu,třeba mi to promine.. :wink: Jsou to tak jediné úpravy co se mi líbili..
Přílohy
Essen-G-power.1.jpg
Essen-G-power.1.jpg (152.22 KiB) Zobrazeno 1626 x
Hartge-1.jpg
Hartge-1.jpg (136.76 KiB) Zobrazeno 1626 x
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

prej ty 3,5lky novy sou cecky 4kolky a sou prej v tom twin turba kua to musi jet :nx:

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

cecky 4kolky to asi nebudou

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

:oops: dneska je mozny cecko za penize ti tam narvou co se da :P

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

wrenklin píše:prej ty 3,5lky novy sou cecky 4kolky a sou prej v tom twin turba kua to musi jet :nx:

bohužel, momentální skutečnost je trochu jiná - 335i jsou zadokolky, zatím nevím nic o tom, že by měly být 335iX a v coupé už vůbec ne :obchod:

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

cetl sem to ve speedu ted nevim jestli to byl 3 nebo3,5 ,ale 2litr to nebyl a bylo tam oznaceni x tak sem stoho zmatenej :oops:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

:shock: Speed 11/2006 - reklama - nové coupé s pohonem xDrive
:wc: tak už i v coupé čtyřkolka :( a já myslel že to dávaj jen do saloonů a touringů......kam jsme se to dostali. Měl jsi pravdu. Má víra v radost z jízdy mě v dnešním přetechnizovaném světě bez tradic uvedla v omyl.

nicméně 335i je i zadokolka!!!!

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

dneska jsem kupé prohlížel u BMW a ty světla na to prostě nepasujou.. jinak moc pěkný

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Fazeey píše:dneska jsem kupé prohlížel u BMW a ty světla na to prostě nepasujou.. jinak moc pěkný
v Autecu?? Co tam maj teď na saloně - něco pěknýho eMkovýho??

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

T-O-M píše:
Fazeey píše:dneska jsem kupé prohlížel u BMW a ty světla na to prostě nepasujou.. jinak moc pěkný
j Autec.. Mkový tam měli jenom Z4 M coupe.. jinak nic moc, takový obyč 320d 530d atd

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Fazeey píše:
T-O-M píše:
j Autec.. Mkový tam měli jenom Z4 M coupe.. jinak nic moc, takový obyč 320d 530d atd

nestyděl bych se za ní, i když e46 M3 :friends: , ale motor a podvozek ta Z4 má z ní, takže není co řešit

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

T-O-M píše:
Fazeey píše:
T-O-M píše: v Autecu?? Co tam maj teď na saloně - něco pěknýho eMkovýho??

nestyděl bych se za ní, i když e46 M3 :friends: , ale motor a podvozek ta Z4 má z ní, takže není co řešit
taky by mi nevadila :D

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“