Moderátor: T-O-M
U 3-modelovej rady by sa BMW malo podla mna skor drzat zazitych konvencii a standardov. Byznismeni kupuji 5ky a 7my a blazni kupuju 3jky. Ale len trojky, ktore stale vypadaju ako BMW, nie ako spoly mercedes, spoly lexus a este s kapkou forducoupe328 píše:je to delano,aby v aute bylo vetsi pohodli a s tim diesel palivem je to proste moderni trend,no....samozrejme ale bude i v benzinu se silnym motorem,takze si myslim Tome,ze tve srdicko pak zaplesa
v Autecu?? Co tam maj teď na saloně - něco pěknýho eMkovýho??Fazeey píše:dneska jsem kupé prohlížel u BMW a ty světla na to prostě nepasujou.. jinak moc pěkný
j Autec.. Mkový tam měli jenom Z4 M coupe.. jinak nic moc, takový obyč 320d 530d atdT-O-M píše:v Autecu?? Co tam maj teď na saloně - něco pěknýho eMkovýho??Fazeey píše:dneska jsem kupé prohlížel u BMW a ty světla na to prostě nepasujou.. jinak moc pěkný
Fazeey píše:j Autec.. Mkový tam měli jenom Z4 M coupe.. jinak nic moc, takový obyč 320d 530d atdT-O-M píše:v Autecu?? Co tam maj teď na saloně - něco pěknýho eMkovýho??Fazeey píše:dneska jsem kupé prohlížel u BMW a ty světla na to prostě nepasujou.. jinak moc pěkný
taky by mi nevadilaT-O-M píše:Fazeey píše:j Autec.. Mkový tam měli jenom Z4 M coupe.. jinak nic moc, takový obyč 320d 530d atdT-O-M píše: v Autecu?? Co tam maj teď na saloně - něco pěknýho eMkovýho??
nestyděl bych se za ní, i když e46 M3, ale motor a podvozek ta Z4 má z ní, takže není co řešit