fotky sou foceny mobilem . THX Hans

Moderátor: T-O-M
to není špatný nápad, jenom TOM_ chce i ty parohy dát do černé a já si myslím, že v chromu by byly mnohem lepší. Byla by to taková dominanta motorového prostoru a kdyby byly ostatní doplňky v černé...V12 píše:mno a ted tam vylesti to BMW
nééééé myslel jsem vyleštit ten hliník a né barvuHans píše:myslíš vyleštit do černé lesklé? Nevím jak dalece se dá leštit barva ve spreji. Normální lak by stačilo naleštit vodním smirkem, ale toto?Ilegaltuner píše:no lepší než origo,ale mněl jsi to raději vyleštit
tak sorry noIlegaltuner píše:nééééé myslel jsem vyleštit ten hliník a né barvuHans píše:myslíš vyleštit do černé lesklé? Nevím jak dalece se dá leštit barva ve spreji. Normální lak by stačilo naleštit vodním smirkem, ale toto?Ilegaltuner píše:no lepší než origo,ale mněl jsi to raději vyleštit,ale to pochopil každý krom tebe
![]()
existuju nějaké krycí teplotně odolné laky na motor,ale na té vyleštěné ploše to asi moc držet nebude a navíc to vyleštění tím lakem trochu zmizne.nejlepší to je pravidelně udržovatHans píše:tak sorry noIlegaltuner píše:nééééé myslel jsem vyleštit ten hliník a né barvuHans píše: myslíš vyleštit do černé lesklé? Nevím jak dalece se dá leštit barva ve spreji. Normální lak by stačilo naleštit vodním smirkem, ale toto?,ale to pochopil každý krom tebe
![]()
Jsem to pochopil jako leštění laku, protože teď je to docela matné
A čím je to třeba pak ošetřit? Nezačne se na tom tvořit nějaký povlak? Přece je to jenom čistý kov
to jsem si myslel, protože hliník myslím taky tak nějak koroduje či co se sním děje, takže to asi bude třeba čas od času přeleštitIlegaltuner píše:existuju nějaké krycí teplotně odolné laky na motor,ale na té vyleštěné ploše to asi moc držet nebude a navíc to vyleštění tím lakem trochu zmizne.nejlepší to je pravidelně udržovatHans píše:tak sorry noIlegaltuner píše: nééééé myslel jsem vyleštit ten hliník a né barvu,ale to pochopil každý krom tebe
![]()
Jsem to pochopil jako leštění laku, protože teď je to docela matné
A čím je to třeba pak ošetřit? Nezačne se na tom tvořit nějaký povlak? Přece je to jenom čistý kov
Se stav v pátek a uděláme TuzingAction part IITom_ píše:to vim voleIlegaltuner píše:vezmešTom_ píše:no jak to udelal? tak ze se ta cerna barva nesla dolu?to me zajimašmrgl+desku,to cené "kombo" vložíš do ruky a párkrát přes ty výlisky projedeš tam a spátky,tam a spátky
sem spatne vysvetlil otazku
mno jak jednoduse, jsem si nejdriv vylestil ty pruhy a pismena, pak jsem vzal lakyrnickkou pasku zalepil pismena a pruhy, stříkl to do černa, sundal pasku a hral jsem si jako malej s omalovankama a domaloval zbytek mezi pruhama a pismenama no a pak pockal az to zaschne a ocistil hadrem barvu co byla navic, super hrani na hodinuTom_ píše:no jak to udelal? tak ze se ta cerna barva nesla dolu?to me zajima