Moderátor: T-O-M
Conscious píše:Vaaaaaaaaau...To bych chtěl vlastnit. Ale jak se znám tak bych to všechno vyměnil za nějakou šunku... třeba DeLorean DMC12,Corvette Stingray,Camaro Mk.I 1969, Shelby Mustang GT500 a tak. Prostě bych přesedlal na US car.
T-O-M píše:Conscious píše:Vaaaaaaaaau...To bych chtěl vlastnit. Ale jak se znám tak bych to všechno vyměnil za nějakou šunku... třeba DeLorean DMC12,Corvette Stingray,Camaro Mk.I 1969, Shelby Mustang GT500 a tak. Prostě bych přesedlal na US car.
![]()
![]()
to snad ne, já taky rád muscle cars, ale aspoň báfo v garáži bych mít musel, možná dvě...
Proč? Aspoň by se za mnou votáčely roštěnky. Teď se votáčej taky. Ale v očích jim vidíš výraz typu: Boha jeho todle ještě jezdí? Určitě nemá papíry anebo neprošel na technický a jezdí načerno. Tam by si říkaly jen první část a pak by se spořádaně řadily na projížďku.Laconi píše:Hmm to by bylo fakt chytrýConscious píše:Vaaaaaaaaau...To bych chtěl vlastnit. Ale jak se znám tak bych to všechno vyměnil za nějakou šunku... třeba DeLorean DMC12,Corvette Stingray,Camaro Mk.I 1969, Shelby Mustang GT500 a tak. Prostě bych přesedlal na US car.
tak tak, na renovaci nebo úpravách nikdy neviděláš Consci - ty prachy a práce co do toho nasypeš oceníš ty, né případný kupující. Je to strastiplná cesta ale výsledek bude stát za to i když nebudeš mít interiér komplet v nový kůži, lak za 200 tisíc a podvozek s motorem v chromu.bohhy píše:Ale notak nesmi se to brat tak tragicky. Za prvy, e21 nedelas proto abys ho prodal (99,9% lidi co ronovuje na tom vzdy prodela, vim z vlastni zkusenosti) a za druhy, az bude e21 hotova tak se na ni lidi podivaj radsi nez na novou petku. Je to STILOFKA.
Já vím že máte pravdu pánové,ale já už do něj nacpal přes 50000 a není to na něm vidět...T-O-M píše:tak tak, na renovaci nebo úpravách nikdy neviděláš Consci - ty prachy a práce co do toho nasypeš oceníš ty, né případný kupující. Je to strastiplná cesta ale výsledek bude stát za to i když nebudeš mít interiér komplet v nový kůži, lak za 200 tisíc a podvozek s motorem v chromu.bohhy píše:Ale notak nesmi se to brat tak tragicky. Za prvy, e21 nedelas proto abys ho prodal (99,9% lidi co ronovuje na tom vzdy prodela, vim z vlastni zkusenosti) a za druhy, az bude e21 hotova tak se na ni lidi podivaj radsi nez na novou petku. Je to STILOFKA.
- nemysli si, že z vraku Mustanga udělat takovou eleanor se obejde bez utrpení a za hubičku![]()
a jestli ti jde o to aby se za tebou holky otáčely, tak si kup nový Porsche v cabriu, veterána ti oceníme my a lidi co byli teď na big bmw srazu - to je akce pro auto jako máš ty.
Jj,aby Ivo nepřivezl ukázat ten paskvil... Na to jak na E30 dělá machry a na to že tohle auto zná snad každej je tohle docela tragédie. Nebudu mu to pomlouvat,prostě se mi to auto nelíbí,aspoň lak bych teda sjednotil a rozhodně sehnal černou masku a dal někam ty příšerný mračítka. Nevim,v době kdy to auto udělal a kdy vyšlo v AT&T to možná malinko bylo in,dnes už je to prostě jen a pouze tuzérsky zlikvidovanej kousek. Možná by ho vzali na oběti tuningu...T-O-M píše:jedinná E21 co jsem tam viděl byla tato
doufam, že se Consci budeš snažit víc
jinak tam byla E9 (3,0CSL) a to bylo jedno z nej aut srazu, náááádhera
PS: já to tvrdim pořád, když tady člověk chce něco na BMW, tak musí do Německa, prostě ty tuning nebo origo díly na starý modely tady nejsou nebo v minimální míře a ty nikdo nechce dát z ruky a když tak za velký love.
Jj,je to ona. Ve velkým ten obrázek na avatara vypadá takto. Je to na zmenšení takže jsem se s tím moc nezabýval. Ale jako vize... Volím ho protože mám stejnou barvu.
Neztrácej hlavu, Tvoje E21 bude určitě pěkná, rozhodně bych šel cestou origo look než nějakej pofiderní tuzink..Conscious píše:Jj,aby Ivo nepřivezl ukázat ten paskvil... Na to jak na E30 dělá machry a na to že tohle auto zná snad každej je tohle docela tragédie. Nebudu mu to pomlouvat,prostě se mi to auto nelíbí,aspoň lak bych teda sjednotil a rozhodně sehnal černou masku a dal někam ty příšerný mračítka. Nevim,v době kdy to auto udělal a kdy vyšlo v AT&T to možná malinko bylo in,dnes už je to prostě jen a pouze tuzérsky zlikvidovanej kousek. Možná by ho vzali na oběti tuningu...T-O-M píše:jedinná E21 co jsem tam viděl byla tato
doufam, že se Consci budeš snažit víc
jinak tam byla E9 (3,0CSL) a to bylo jedno z nej aut srazu, náááádhera
PS: já to tvrdim pořád, když tady člověk chce něco na BMW, tak musí do Německa, prostě ty tuning nebo origo díly na starý modely tady nejsou nebo v minimální míře a ty nikdo nechce dát z ruky a když tak za velký love.Takhle svýho fakt nevidím. Mám drobnou vizi,něco jako mám v avataru - můj VT.
Ale tam jsem prodloužil kapotu a podkopnul předek ještě víc. Je to ale jen vize,než se pouštět do podobné šílenosti tak to radši nic a pouze se to zrenovuje.
![]()
Ta E9 je prostě super,to jako nemám ani výhradu ani připomínku... snad jen ty nárazníky jí slušej myslím,takhle to je takový okradený.
K těm dílům nemám co dodat,potkávám se s tím pořád. Buďto je to replika a ještě předražená nebo je to shnilý a ještě majitel brečí jako bych mu bral dítě anebo se to dá sehnat např. na www.wallothnesch.com ale tam to pekelně prodražuje poštovné. Však se tam do sekce E21 koukni. Maj všechno,krásný věci,ale cenově už jsou pro našince poněkud dražší a k tomu ještě ta pošta. Takže já musel zvolit cestu replik a starých dílů no.Obávám se že z toho pěkný auto neudělám. Ale slovo nemožné nemám ve slovníku.