Paradní sousedi:)

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
Kvidas

Paradní sousedi:)

Příspěvek od Kvidas »

kdo by nechtěl :lol:

Obrázek
Obrázek
3er

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Paradní sousedi:)

Příspěvek od Rudi »

co tam slavěj, že přijelo tolik známejch? :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Vaaaaaaaaau... :lol: To bych chtěl vlastnit. Ale jak se znám tak bych to všechno vyměnil za nějakou šunku... třeba DeLorean DMC12,Corvette Stingray,Camaro Mk.I 1969, Shelby Mustang GT500 a tak. Prostě bych přesedlal na US car. 8)
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Conscious píše:Vaaaaaaaaau... :lol: To bych chtěl vlastnit. Ale jak se znám tak bych to všechno vyměnil za nějakou šunku... třeba DeLorean DMC12,Corvette Stingray,Camaro Mk.I 1969, Shelby Mustang GT500 a tak. Prostě bych přesedlal na US car. 8)
:shock: :shock: :shock: to snad ne, já taky rád muscle cars, ale aspoň báfo v garáži bych mít musel, možná dvě...

Conscious

Příspěvek od Conscious »

T-O-M píše:
Conscious píše:Vaaaaaaaaau... :lol: To bych chtěl vlastnit. Ale jak se znám tak bych to všechno vyměnil za nějakou šunku... třeba DeLorean DMC12,Corvette Stingray,Camaro Mk.I 1969, Shelby Mustang GT500 a tak. Prostě bych přesedlal na US car. 8)
:shock: :shock: :shock: to snad ne, já taky rád muscle cars, ale aspoň báfo v garáži bych mít musel, možná dvě...

Já už Tome ani ne... :( Jsem z těch dvou bavorů co máme doma docela silně znechucenej. Vím,jsou to starý auta,ale aby auto takhle hnilo,aby do něj teklo,mělo problémy s elektrikou,furt se sralo něco dalšího po odstranění jedné závady a ještě na to byly tak drahý díly a nikdo ochotnej poradit nebo pomoct s opravou... Věřím že mít shnilýho Mustanga nebo Chargera tak by se pomocný ruce našly. Prostě už nikdy další trojku. Modrýho si mladá chce nechat,fajn,E21 si vyzvednu,ustrojím a půjde z domu asi. Je na něm až moc práce a za moře peněz který nemám a výsledná cena při eventuelním prodeji by se mi nevrátila ani z třetiny. :( :( :(
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohhy »

Ale notak nesmi se to brat tak tragicky. Za prvy, e21 nedelas proto abys ho prodal (99,9% lidi co ronovuje na tom vzdy prodela, vim z vlastni zkusenosti) a za druhy, az bude e21 hotova tak se na ni lidi podivaj radsi nez na novou petku. Je to STILOFKA.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look

bohhy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohhy »

Ale jinak vidite ten asfaltovej placek u tech baraku? Co ja bych za takovej kousek volnyho mista dal, tam by byly cerny krouzky. :lol: BMWaci jiste chapou 8)
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

stačila by mi nějaká ta M535i v černý barvě :D
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

bohhy píše:Ale jinak vidite ten asfaltovej placek u tech baraku? Co ja bych za takovej kousek volnyho mista dal, tam by byly cerny krouzky. :lol: BMWaci jiste chapou 8)
zrovna sem chtěl řict.. takovej pěknej gumy placek před baračkem... mmmmm :)
Obrázek
3er

matal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal »

Krásnej pohled.. 8)
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Hmm to by bylo fakt chytrý :lol:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Laconi píše:
Hmm to by bylo fakt chytrý :lol:
Proč? Aspoň by se za mnou votáčely roštěnky. Teď se votáčej taky. Ale v očích jim vidíš výraz typu: Boha jeho todle ještě jezdí? Určitě nemá papíry anebo neprošel na technický a jezdí načerno. Tam by si říkaly jen první část a pak by se spořádaně řadily na projížďku. :lol: :lol: Jako vážně,jak psal Bohhy,je to stilofka,ovšem musí být epesní a to teda není. :(

biker

Příspěvek od biker »

bohhy píše:Ale jinak vidite ten asfaltovej placek u tech baraku? Co ja bych za takovej kousek volnyho mista dal, tam by byly cerny krouzky. :lol: BMWaci jiste chapou 8)
na co bys to chtel prosimte? :? ze ty bys tam chtel nejakou tu kamenou sochu VW :?: :o)

biker

Příspěvek od biker »

jinak ehm no e vybral bych si 8)
byh si urcil: na nakupy
na cestu do prace
do skoly
na cestu do sklepa pro brambory a tak no 8)

biker

Příspěvek od biker »

jinak bych za to teda nechtel platit ruceni za takovy stado :lol: :lol:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

bohhy píše:Ale notak nesmi se to brat tak tragicky. Za prvy, e21 nedelas proto abys ho prodal (99,9% lidi co ronovuje na tom vzdy prodela, vim z vlastni zkusenosti) a za druhy, az bude e21 hotova tak se na ni lidi podivaj radsi nez na novou petku. Je to STILOFKA.
tak tak, na renovaci nebo úpravách nikdy neviděláš Consci - ty prachy a práce co do toho nasypeš oceníš ty, né případný kupující. Je to strastiplná cesta ale výsledek bude stát za to i když nebudeš mít interiér komplet v nový kůži, lak za 200 tisíc a podvozek s motorem v chromu.

- nemysli si, že z vraku Mustanga udělat takovou eleanor se obejde bez utrpení a za hubičku :nono:

a jestli ti jde o to aby se za tebou holky otáčely, tak si kup nový Porsche v cabriu, veterána ti oceníme my a lidi co byli teď na big bmw srazu - to je akce pro auto jako máš ty.

Conscious

Příspěvek od Conscious »

T-O-M píše:
bohhy píše:Ale notak nesmi se to brat tak tragicky. Za prvy, e21 nedelas proto abys ho prodal (99,9% lidi co ronovuje na tom vzdy prodela, vim z vlastni zkusenosti) a za druhy, az bude e21 hotova tak se na ni lidi podivaj radsi nez na novou petku. Je to STILOFKA.
tak tak, na renovaci nebo úpravách nikdy neviděláš Consci - ty prachy a práce co do toho nasypeš oceníš ty, né případný kupující. Je to strastiplná cesta ale výsledek bude stát za to i když nebudeš mít interiér komplet v nový kůži, lak za 200 tisíc a podvozek s motorem v chromu.

- nemysli si, že z vraku Mustanga udělat takovou eleanor se obejde bez utrpení a za hubičku :nono:

a jestli ti jde o to aby se za tebou holky otáčely, tak si kup nový Porsche v cabriu, veterána ti oceníme my a lidi co byli teď na big bmw srazu - to je akce pro auto jako máš ty.
Já vím že máte pravdu pánové,ale já už do něj nacpal přes 50000 a není to na něm vidět... :( :twisted: Připočtu-li díly co ještě potřebuju koupit,práci lakýrníka,novej lak,repasi podvozku a motoru s převodovkou tak jsem hodně přes 100000. Za to by už byla slušná E24. A kdybych ho pak musel prodat - 25k? Pojišťovna mi ho nepojistí ani proti vandalismu takže bude napospas okolojdoucím bez jakékoli ochrany. Garáž nemám,bude pořád venku pod lípama - nic moc ani pro lak. Mimochodem kolik jich bylo na srazu? :) Zase tak neobvyklý auto to není tak by mě to jen tak zajímalo. Máte někdo fotky? O ty baby nejde,prostě se nechci v tom autě cítit jako v obyčejném starém autě. A tím bude bez tuningu kterej provést nelze - finance,zákony,nedostupnost kloudných dílů. No tak daleko ještě nejsem. Chjo,mám ho rok a půl zhruba a za celou dobu se na něm jen udělaly brzdy,přední okno a teď ta kastle. Jen interiér budu renovovat nejmíň půl roku. Chtělo by to nějakej českej web s fórem zaměřenej výhradně na E21 a jejich vylepšování. E21.czweb.org není nic pro mě,moc se toho tam neděje a na E30.cz zase moc sdílní nejsou. :( Docela ztrácím víru že to vůbec někdy dodělám. Bez dílny a vybavení se docela divím že jsem se do toho vůbec pouštěl. Ale zase jsem ho zachránil před šrotem,měl tam jít,koupil jsem ho jako odepsanou totálku. :twisted:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

jedinná E21 co jsem tam viděl byla tato

Obrázek

doufam, že se Consci budeš snažit víc

jinak tam byla E9 (3,0CSL) a to bylo jedno z nej aut srazu, náááádhera

Obrázek

PS: já to tvrdim pořád, když tady člověk chce něco na BMW, tak musí do Německa, prostě ty tuning nebo origo díly na starý modely tady nejsou nebo v minimální míře a ty nikdo nechce dát z ruky a když tak za velký love.

Conscious

Příspěvek od Conscious »

T-O-M píše:jedinná E21 co jsem tam viděl byla tato

PS: já to tvrdim pořád, když tady člověk chce něco na BMW, tak musí do Německa, prostě ty tuning nebo origo díly na starý modely tady nejsou nebo v minimální míře a ty nikdo nechce dát z ruky a když tak za velký love.
Jj,aby Ivo nepřivezl ukázat ten paskvil... Na to jak na E30 dělá machry a na to že tohle auto zná snad každej je tohle docela tragédie. Nebudu mu to pomlouvat,prostě se mi to auto nelíbí,aspoň lak bych teda sjednotil a rozhodně sehnal černou masku a dal někam ty příšerný mračítka. Nevim,v době kdy to auto udělal a kdy vyšlo v AT&T to možná malinko bylo in,dnes už je to prostě jen a pouze tuzérsky zlikvidovanej kousek. Možná by ho vzali na oběti tuningu... :lol: Takhle svýho fakt nevidím. Mám drobnou vizi,něco jako mám v avataru - můj VT. :lol: Ale tam jsem prodloužil kapotu a podkopnul předek ještě víc. Je to ale jen vize,než se pouštět do podobné šílenosti tak to radši nic a pouze se to zrenovuje. 8)
Ta E9 je prostě super,to jako nemám ani výhradu ani připomínku... snad jen ty nárazníky jí slušej myslím,takhle to je takový okradený.

K těm dílům nemám co dodat,potkávám se s tím pořád. Buďto je to replika a ještě předražená nebo je to shnilý a ještě majitel brečí jako bych mu bral dítě anebo se to dá sehnat např. na www.wallothnesch.com ale tam to pekelně prodražuje poštovné. Však se tam do sekce E21 koukni. Maj všechno,krásný věci,ale cenově už jsou pro našince poněkud dražší a k tomu ještě ta pošta. Takže já musel zvolit cestu replik a starých dílů no. :( Obávám se že z toho pěkný auto neudělám. Ale slovo nemožné nemám ve slovníku. :lol:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Ta E9 byla nádherně a stylově udělaná, víc takových 8) i když to asi CSL nebyla (označení na zadku), CSL měly střešní spoiler a velké křídlo vzadu - některé určitě. Každopádně to byla krása, radost pohledět na luxusní interiér a M motor.
Nemusíš se snažit o libovku na ukazování, ale o hezký starý auto se kterym budeš běžně jezdit :rock:

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

Jj ta Ivova je fakt už hrozna..v dobach slavy to bylo fajn..stejně jako RosT´tova Vr6,ale v tyhle době by to fakt chtělo aspon jiněj lak

Jinak tohle je podle mě stejna 21čka co mas v avataru(bez Vt) je fakt nadherna no

Obrázek
Obrázek
3er

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Kvid@$ píše:Jj ta Ivova je fakt už hrozna..v dobach slavy to bylo fajn..stejně jako RosT´tova Vr6,ale v tyhle době by to fakt chtělo aspon jiněj lak

Jinak tohle je podle mě stejna 21čka co mas v avataru(bez Vt) je fakt nadherna no

Obrázek
Jj,je to ona. Ve velkým ten obrázek na avatara vypadá takto. Je to na zmenšení takže jsem se s tím moc nezabýval. Ale jako vize... Volím ho protože mám stejnou barvu.
Přílohy
Blbost.jpg
Blbost.jpg (173.01 KiB) Zobrazeno 1077 x

matal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal »

Conscious píše:
T-O-M píše:jedinná E21 co jsem tam viděl byla tato

Jj,aby Ivo nepřivezl ukázat ten paskvil... Na to jak na E30 dělá machry a na to že tohle auto zná snad každej je tohle docela tragédie. Nebudu mu to pomlouvat,prostě se mi to auto nelíbí,aspoň lak bych teda sjednotil a rozhodně sehnal černou masku a dal někam ty příšerný mračítka. Nevim,v době kdy to auto udělal a kdy vyšlo v AT&T to možná malinko bylo in,dnes už je to prostě jen a pouze tuzérsky zlikvidovanej kousek. Možná by ho vzali na oběti tuningu... :lol: Takhle svýho fakt nevidím. Mám drobnou vizi,něco jako mám v avataru - můj VT. :lol: Ale tam jsem prodloužil kapotu a podkopnul předek ještě víc. Je to ale jen vize,než se pouštět do podobné šílenosti tak to radši nic a pouze se to zrenovuje. 8)
Ta E9 je prostě super,to jako nemám ani výhradu ani připomínku... snad jen ty nárazníky jí slušej myslím,takhle to je takový okradený.

K těm dílům nemám co dodat,potkávám se s tím pořád. Buďto je to replika a ještě předražená nebo je to shnilý a ještě majitel brečí jako bych mu bral dítě anebo se to dá sehnat např. na www.wallothnesch.com ale tam to pekelně prodražuje poštovné. Však se tam do sekce E21 koukni. Maj všechno,krásný věci,ale cenově už jsou pro našince poněkud dražší a k tomu ještě ta pošta. Takže já musel zvolit cestu replik a starých dílů no. :( Obávám se že z toho pěkný auto neudělám. Ale slovo nemožné nemám ve slovníku. :lol:
Neztrácej hlavu, Tvoje E21 bude určitě pěkná, rozhodně bych šel cestou origo look než nějakej pofiderní tuzink.. :wink:
=E39 530i 2003=
=E24 M635CSi 1984=
Někdo potřebuje auto, já mám dvě BMW

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“