Přední spoiler M-Tech II, laminátové prahy a laminátový převlek zadního nárazníku Riger. Lakované lišty a kliky. Černá světla Hella, homologované folie, M3 zrcátka + mám i origo el. funkční. Rozpěra motoru, leštěné sání a ventildekl. V interieru jsou skořepiny Raceland, čalouněné tapecy, volant Isotta, pedály jom, radio Spectron DVD, display Zenec, SW Carpover + zesilovač Lunar.
Kola Keskin KT 1 celoleštěná od fimy lestimekola.cz rozměr 8,5x17 Et 15 a 10x17 ET 20 + 0,5 cm podložka a delší šrouby. Pneu přední 215/40 R17 najeto 500 km a zadní 235/40 R17 cca 4 mm.
nové kotouče a destičky čepy axiální táhla svíčky fíltry. rozvody před 8 000 km včetně kladek, pravidelně měněný olej po 6 - 8 000. na podzim roku 2005 nový lak. Na jaře jsem nechával dělat geometrii.
Auto stále není uplně bez investic je mu už 17 let

Co se týče spolehlivosti tak jsem spokojen za 5,5 roku ježdění absolutně bez jediného problému nikdy mě nikde nenechalo. Spotřeba je v průměru někde kolem 8 l/100 benzínu.
Olej se dolévat nemusí

Na prodej nespěchám jen potřebuji auto, které můžu postavit před barák. V zímě jsem s nim nejezdíl a stále stojí v garži využával jsem ho jen na srazy výlety.
Kdyby tu byl vážný zájemce at mě kontaktuje. Jinak bude mít novou TK.
Zatím nemínim auto rozprodávat tak se zdržte přízpěvků typu prodáš kola atd...
Cena ??? Nabídněte chápu to že nikdy se mi nevráti to co jsem zde proinvestoval s tím jsem do toho šel, ale za 20000 ho určitě nedám ....
Foto zde: