[img=http://www.ukazto.com/img_small/2963501~DSC00750.jpg] ---tohle je pecka
Moderátor: T-O-M
jo no chapci mněli asi v žile tam mi přišloStiloman píše:tak jak se líbily drifty u Billy městské policii??![]()
....jsem slyšel,že jsi znečistil asfalt
Já sem taky takhle počmáral Agipku u nás a je to tam dodneška a je to tak dva měsíceIlegaltuner píše:to jsem jim taky řeklSAM píše:ty kluci delaj jen co jim naridej,itak z toho nic nebudes mit parkrat zaprsi a je to dole
kdo sklápí uši?T-O-M píše:si neměl hned sklápět uši, ale měl jsi jim nabídnout, že je svezeš a oni by na oplátku zapomněli na pokutu
pokuta nebyla a ani nebudeJUICE píše:Ilegaltuner: si měl říct žes chytl křeč do pravé nohy:-) ...co jinak byla z toho nějaká pokuta na místě, nebo čekáš jak se k tomu postaví na úřadě?
zahlídli mně, ale už jsem odjíždělKvidas píše:ty vóe.chytli te primo pri tom čmarani?
Tak to jsi mi ty vyfoukl ty AC z BMW klubu psal jsem mu hned co tam ten inz dal že je chci ale prej už si mu psal jako prvníIlegaltuner píše:pořídil jsem si schnitzery,určitě tam nezůstanou, ale zajímá mně jak to na nich bude vypadat
jo no koukal jsem že si mu psal ale tak o 10 min pozdějimotokuba píše:Tak to jsi mi ty vyfoukl ty AC z BMW klubu psal jsem mu hned co tam ten inz dal že je chci ale prej už si mu psal jako prvníIlegaltuner píše:pořídil jsem si schnitzery,určitě tam nezůstanou, ale zajímá mně jak to na nich bude vypadat![]()
Asi mi ty ALPINY (ronaly) spadnou do pece s takovou
Za to že jsi mi vyfoukl ty AC tak ty alpiny dnes hodím do peceIlegaltuner píše:jo no koukal jsem že si mu psal ale tak o 10 min pozdějimotokuba píše:Tak to jsi mi ty vyfoukl ty AC z BMW klubu psal jsem mu hned co tam ten inz dal že je chci ale prej už si mu psal jako prvníIlegaltuner píše:pořídil jsem si schnitzery,určitě tam nezůstanou, ale zajímá mně jak to na nich bude vypadat![]()
Asi mi ty ALPINY (ronaly) spadnou do pece s takovou![]()
kdo dřív příjde ten dřív mele![]()
Kdy budu mít alpiny hotové?