T.T.F. sraz BMW
Moderátor: T-O-M
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Re: TF sraz bmw
NEČUM vole, jestli jedes, tak jedu taky at tam nekdo je i neni, kdy a odkud vyrazime?Fazeey píše:já a mérdkáj tam budem určo
323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
o tomhle,jedinej kdo mi potvrdil ucast byl TOMEU_CZE_KILLER píše:o cem mluvis?biker píše:to je nejakej blbej pokus o vtip?
psal jsem do stredy 22h a jedinej kdo mi SZ poslal byl TOM

Kód: Vybrat vše
[quote="biker"]v patek je pozde. zitra vecer tj do 22:00 napiste JEDU/NEJEDU abychom tam byli 3 nema cenu.
ja ject mohu,ale nerad bych v patek pred pulnoci schanel rozvrh na sobotu,cekame doma nasvtevu :twisted: a tu ja nemuset :( .[/quote]
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
TAKZE JEDE BIKER, TOM, KILLCA, FAZEY, TRHYY CO? JO?
nebo teda nic a mam jet na chatu? me je to jedno, ja uz to mam dohodly ze jedu na srazek a pak do jiznich cech na mou chatu udelat druhej bmw sraz s chlastackou, nocovanim upgradovanim nasich BMW,,,
timto se ptam nechce jet nekdo se mnou po srazu na severu?? pojedu sam 200 kilaku a bude tam nuda s malo lidma
nebo teda nic a mam jet na chatu? me je to jedno, ja uz to mam dohodly ze jedu na srazek a pak do jiznich cech na mou chatu udelat druhej bmw sraz s chlastackou, nocovanim upgradovanim nasich BMW,,,
timto se ptam nechce jet nekdo se mnou po srazu na severu?? pojedu sam 200 kilaku a bude tam nuda s malo lidma
ja sem ti ji taky potvrdil ne?biker píše:o tomhle,jedinej kdo mi potvrdil ucast byl TOMEU_CZE_KILLER píše:o cem mluvis?biker píše:to je nejakej blbej pokus o vtip?
psal jsem do stredy 22h a jedinej kdo mi SZ poslal byl TOMtak jsem to vzal jako ze nic nebude
323ci
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
Re: TF sraz bmw
Takže jedu já, TOM a Fazeey 

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
T.T.F. sraz (Trhyy, T-O-M, Fazeey) se celkem vydařil i když měl několik zvláštností
*po dlouhém plánování dorazili 3 lidi, kteří se nakonec domluvili dnes ráno
*výběr místa setkání byl plánován pro ty co mají z táborů nacvičené bojovky s kompasem.....trochu oříšek to najít, ale šlo to
*hotel sám o sobě by byl fajn, kdyby restaurace nebyla z provozních důvodů zavřená (za to nikdo nemůže - nikomu to nevyčítám)
*po obědě v jiné restauraci v jiném městě jsme jeli na jedno Soukromé miniletiště, kam jsme vjeli i přes zákaz vjezdu - takže to mělo tu správnou Ilegal Underground Tuning Atmosféru

e///M powá stajlynk

eRZeta - posádka Trhyy - Fazeey (naviguje) na voze BMW 325i youngtimer´88

Trhyy předváděl co se naučil v autoškole

Nutno říct, že to bylo fajn - určitě líp jak sedět doma. Už kvůli pokecu.
*po dlouhém plánování dorazili 3 lidi, kteří se nakonec domluvili dnes ráno
*výběr místa setkání byl plánován pro ty co mají z táborů nacvičené bojovky s kompasem.....trochu oříšek to najít, ale šlo to
*hotel sám o sobě by byl fajn, kdyby restaurace nebyla z provozních důvodů zavřená (za to nikdo nemůže - nikomu to nevyčítám)
*po obědě v jiné restauraci v jiném městě jsme jeli na jedno Soukromé miniletiště, kam jsme vjeli i přes zákaz vjezdu - takže to mělo tu správnou Ilegal Underground Tuning Atmosféru

e///M powá stajlynk

eRZeta - posádka Trhyy - Fazeey (naviguje) na voze BMW 325i youngtimer´88

Trhyy předváděl co se naučil v autoškole

Nutno říct, že to bylo fajn - určitě líp jak sedět doma. Už kvůli pokecu.
Mohl by mi nekdo dat RZ tý pětky do SZ ? Nechci jí krást ale cestou z BIG jsem jel celou cetu až do UL docela pilu s jednou takovou, tak jestli to není ona. Nakonec jsme si blikli, on jel na Lovosice, já domu. Tenkrát perfektní jízda. Taková sympaticky svižná, žádný prasárny
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
Re: T.T.F. sraz BMW
ee neni to ona, v době BIGU tadle pětka měla ruplý sání 
Jinak srázek super, pohodovej
Akorát si mi TOME taky nemusel fotit auto z tý hnusný strany

Jinak srázek super, pohodovej

[/quote]to by ho musel fotit jen z dalky vetsi jak kilometr
ne, aspon je na nem videt, ze se toho nebojis, je to takovej streetbojovnik
a o to vic to pad sere tdickare pri "tdi komplexu!" 

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
dobrej sraz, ukrutná účast, ale aspoň jsme si dobře pokecali, nažrali se a Trch nám předvedl nějaký to driftáá
.. j a na tom letišti byl zrovna ještě sraz ultralightů takže nám přistávali těsně nad autama, celkem nervy 

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
to by ho musel fotit jen z dalky vetsi jak kilometrmáca píše:Akorát si mi TOME taky nemusel fotit auto z tý hnusný strany

No zatim sem ho jako streetbojovníka použil jenom jednou asi ve 3 ráno kdy se za mě nalepila nějaká E30 chromák a pak mě předjela, tak sem mu pak zmizel v dáli, ale nevim co v tom měl

- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
ty jo kurna tak to ste me nasrali, ja sem chtel jet, jeste sem se rano ptal, ale o hodinu pozdejc uz me nenapadlo se podivat no, sem mysel ze je sraz ztracen, ja se tak tesil, ste zli, KDY BUDE DALSI?
ale chci tel na TOMa a trhyho a fazeyho taky (sice ho mam ale nejde, takze chci novej hajzle
)

323ci
Toto téma vzniklo 26. srpna - tedy před měsícem
2. září padl termín na víkend (22./23.9)
do středy 19.9. se měl každý zájemce nahlásit bikerovi
pátek večer 21.9. jsem se ptal co bude
>> jinými slovy - času rozmyslet se, udělat si volno a říct jedu bylo až až
takže kdo dnes pláče
tak pláče hezky ale pozdě
takže kdo dnes pláče

- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
no jelikoz tu placu jen ja tak usuzuju ze je to na me, ale nevim proc mi todle rikas kdyz sem cas mel, o tematu vim dlouho, osobne sem asi 3x oznamil ze jedu a kdyz se reklo ze nic, tak sem se jeste ptal jestli jo nebo ne, tak na me nerviT-O-M píše:Toto téma vzniklo 26. srpna - tedy před měsícem
takže kdo dnes pláčetak pláče hezky ale pozdě

323ci
-
- Kontaktovat uživatele:
Josef ŠumachrTrhyy píše:Ralf, nebo Michael ?ondrais píše:trhyy v tom autě vypadá uplně jak schumacher![]()
![]()
Jo to je dost možný, dneska sem tam byl, si měl blikat a troubit, abych si tě všimnulTweety píše:Trhyy, nepotkal jsem tě dnes v UL ?

Vim že sem jěl za nějakou černou třícou v touringu a napadnul si mě ty, ale měla obyč kanáldekly

Nene, já jel ve dvojkový octavii proti tobě....a měla takový zelený pruhy a modrej maják na střešeTrhyy píše:Jo to je dost možný, dneska sem tam byl, si měl blikat a troubit, abych si tě všimnulTweety píše:Trhyy, nepotkal jsem tě dnes v UL ?
Vim že sem jěl za nějakou černou třícou v touringu a napadnul si mě ty, ale měla obyč kanáldekly

exE30 320i R6
Jo tááááák, tak po takovejch autech radši nekoukám, většinou voni koukaj po mě a některý na mě modře blikaj a ukazujou červeně STOPTweety píše:Nene, já jel ve dvojkový octavii proti tobě....a měla takový zelený pruhy a modrej maják na střešeTrhyy píše:Jo to je dost možný, dneska sem tam byl, si měl blikat a troubit, abych si tě všimnulTweety píše:Trhyy, nepotkal jsem tě dnes v UL ?

Nevim o co jdeTrhyy píše:Jo tááááák, tak po takovejch autech radši nekoukám, většinou voni koukaj po mě a některý na mě modře blikaj a ukazujou červeně STOPTweety píše:Nene, já jel ve dvojkový octavii proti tobě....a měla takový zelený pruhy a modrej maják na střešeTrhyy píše: Jo to je dost možný, dneska sem tam byl, si měl blikat a troubit, abych si tě všimnul

exE30 320i R6