Sraz BMW v Ústí n. L. >> Fotky, dojmy <<

Moderátor: T-O-M

máca

Příspěvek od máca »

T-O-M píše:
Ilegaltuner píše:moc pěkné auta 8)
tak snažíme se no....
tohle je jen takova ochutnavka na BIG BMW SRAZ v hoskovicich, myslim, ze 99%z techhle aut tam bude

biker

Příspěvek od biker »

pekny pekny ucast je velice prekvapiva to pan mááca zaplatil ne? :lol: a pan bali vsem umyl auta :lol:
este ze sem nejel :lol: mam spatnej tlumic co drzi haubnu v pozici "erekce" :lol: :lol: :lol: takze bych kazil fotky :lol:

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Sraz BMW v Ústí n. L. >> Fotky, dojmy <<

Příspěvek od V12 »

kurna to mi sere ze sem nemel cim jet....
R6 twin turbo + V10 + V12

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

biker píše:pekny pekny ucast je velice prekvapiva to pan mááca zaplatil ne? :lol: a pan bali vsem umyl auta :lol:
este ze sem nejel :lol: mam spatnej tlumic co drzi haubnu v pozici "erekce" :lol: :lol: :lol: takze bych kazil fotky :lol:
stačí že se to rozkřiklo a kdo má rád BMW ten tam byl pane Výmluvo :lol:

máca

Příspěvek od máca »

pan maca ma nasvedomi max pulku, vic ne :lol: jinak ses mel stavit, nejakej klacek do haupny bysme nasli 8) jinak ten kapot. tlumic sem koupil od nekoho na e 30 foru, uplne novej a ma jich vic a stal snad 300, je to z neceho jinyho, tak ma i vetsi silu, coz je super :P

biker

Příspěvek od biker »

to byl pouze obrat.... novej tlumic mi pridje snad zitra postou ehm postou??? takze snad do 14dni :lol:
musel jsem byt vazne doma, poznat svoje budouci pribuzne,to je skutecne jednou za zivot :shock:

máca

Příspěvek od máca »

ale zase tady na sraze bys poznal pratele na "cely zivot" :lol:

BALI

Příspěvek od BALI »

T-O-M píše:jsem zvědavej na fotky od fotografa a na ty vaše videa

btw.pořád mam před očima ty lidi na chodnikách a zastávkách jak koukaj co se děje když jsme jeli městem v koloně :wink: jak to při spanilkách bývá 8)
no ty lidi silně nechápali jak jsem koukal :lol: :lol: :lol: ale dneska jsme s vácou byli zas vyvětrat cabro a pohledy byly uplně stejný :lol: :lol: :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

máca

Příspěvek od máca »

BALI píše:
T-O-M píše:jsem zvědavej na fotky od fotografa a na ty vaše videa

btw.pořád mam před očima ty lidi na chodnikách a zastávkách jak koukaj co se děje když jsme jeli městem v koloně :wink: jak to při spanilkách bývá 8)
no ty lidi silně nechápali jak jsem koukal :lol: :lol: :lol: ale dneska jsme s vácou byli zas vyvětrat cabro a pohledy byly uplně stejný :lol: :lol: :lol:
to jim zustalo jeste od vcerejska :lol:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

V12 píše:kurna to mi sere ze sem nemel cim jet....
Jsme dva,chtěl jsem fičet,ale modrej je pryč a má v hajzlu rozvody a 525ka zase aby se to nepletlo po 5ti minutách od nastartování vaří a nevím co s tím. Takže jsem musel konstatovat že sedím doma. :twisted: Ach jo. Ale podle fotek to vypadá že to bylo povedené... 8) :lol: Moc pěkný,o hodně jsem opět přišel,jak jinak.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Jojo, účast byla překvapivá a po zjištění, že i na Severu se sejde dost lidí budu s Davidem pořádat i další srazy. I když se David po 10min srazu sebere, odjede do Prahy a nechá to na mě :D Ale jak si někteří stačili všimnout, má přítelkyně ho zastoupila :) Video od DCho by mělo být každou chvíli a pro fotky od fotografa pojedu v průběhu týdne, má prý moc práce 8)

Škoda kluci že jste nedorazili, příště se snad polepšíte :wink:
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

zahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahy »

dojmy ze srazu dobre,na priste bych zmenil restauraci nebo postrilel personal(ten kdo se mnou sedel u stolu,tak me chape),jinak js rad ze jsem poznal nove tvare :wink:
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

zahy píše:dojmy ze srazu dobre,na priste bych zmenil restauraci nebo postrilel personal(ten kdo se mnou sedel u stolu,tak me chape),jinak js rad ze jsem poznal nove tvare :wink:
když jsme jeli dom přes ty vesnice za těma náklaďákama tak jsem poslouchal svist turba tvého malého velkého zázraku, jinak jsem tě rád poznal :wink:

BALI

Příspěvek od BALI »

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

tak tady sou fotky ode mě ->
KLIK
Obrázek

a video buď na youtube
http://youtube.com/watch?v=1LA7EOgEoUg

nebo stáhnutelný v lepší kvalitě tady
Obrázek
Shark Racing team

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Paráda, pěkný videjko. A fotky také.

zahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahy »

T-O-M píše:
zahy píše:dojmy ze srazu dobre,na priste bych zmenil restauraci nebo postrilel personal(ten kdo se mnou sedel u stolu,tak me chape),jinak js rad ze jsem poznal nove tvare :wink:
když jsme jeli dom přes ty vesnice za těma náklaďákama tak jsem poslouchal svist turba tvého malého velkého zázraku, jinak jsem tě rád poznal :wink:
jo je docela slyset,ja tebe taky,u obeda bylo na poznani casu spousty,aspon byla sranda
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“