tohle je jen takova ochutnavka na BIG BMW SRAZ v hoskovicich, myslim, ze 99%z techhle aut tam budeT-O-M píše:tak snažíme se no....Ilegaltuner píše:moc pěkné auta
Sraz BMW v Ústí n. L. >> Fotky, dojmy <<
Moderátor: T-O-M
Re: Sraz BMW v Ústí n. L. >> Fotky, dojmy <<
kurna to mi sere ze sem nemel cim jet....
R6 twin turbo + V10 + V12
no ty lidi silně nechápali jak jsem koukalT-O-M píše:jsem zvědavej na fotky od fotografa a na ty vaše videa
btw.pořád mam před očima ty lidi na chodnikách a zastávkách jak koukaj co se děje když jsme jeli městem v kolonějak to při spanilkách bývá

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
to jim zustalo jeste od vcerejskaBALI píše:no ty lidi silně nechápali jak jsem koukalT-O-M píše:jsem zvědavej na fotky od fotografa a na ty vaše videa
btw.pořád mam před očima ty lidi na chodnikách a zastávkách jak koukaj co se děje když jsme jeli městem v kolonějak to při spanilkách bývá
![]()
![]()
ale dneska jsme s vácou byli zas vyvětrat cabro a pohledy byly uplně stejný
![]()
![]()

Jsme dva,chtěl jsem fičet,ale modrej je pryč a má v hajzlu rozvody a 525ka zase aby se to nepletlo po 5ti minutách od nastartování vaří a nevím co s tím. Takže jsem musel konstatovat že sedím doma.V12 píše:kurna to mi sere ze sem nemel cim jet....

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Jojo, účast byla překvapivá a po zjištění, že i na Severu se sejde dost lidí budu s Davidem pořádat i další srazy. I když se David po 10min srazu sebere, odjede do Prahy a nechá to na mě
Ale jak si někteří stačili všimnout, má přítelkyně ho zastoupila
Video od DCho by mělo být každou chvíli a pro fotky od fotografa pojedu v průběhu týdne, má prý moc práce 
Škoda kluci že jste nedorazili, příště se snad polepšíte

Škoda kluci že jste nedorazili, příště se snad polepšíte

exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
když jsme jeli dom přes ty vesnice za těma náklaďákama tak jsem poslouchal svist turba tvého malého velkého zázraku, jinak jsem tě rád poznalzahy píše:dojmy ze srazu dobre,na priste bych zmenil restauraci nebo postrilel personal(ten kdo se mnou sedel u stolu,tak me chape),jinak js rad ze jsem poznal nove tvare

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
tak tady sou fotky ode mě ->
KLIK

a video buď na youtube
http://youtube.com/watch?v=1LA7EOgEoUg
nebo stáhnutelný v lepší kvalitě tady

KLIK

a video buď na youtube
http://youtube.com/watch?v=1LA7EOgEoUg
nebo stáhnutelný v lepší kvalitě tady

Shark Racing team
jo je docela slyset,ja tebe taky,u obeda bylo na poznani casu spousty,aspon byla srandaT-O-M píše:když jsme jeli dom přes ty vesnice za těma náklaďákama tak jsem poslouchal svist turba tvého malého velkého zázraku, jinak jsem tě rád poznalzahy píše:dojmy ze srazu dobre,na priste bych zmenil restauraci nebo postrilel personal(ten kdo se mnou sedel u stolu,tak me chape),jinak js rad ze jsem poznal nove tvare
E30 324d coupe malý velký zázrak
E30 325tds trochu jina nafta
E30 325tds trochu jina nafta