Téma: Srazy
Moderátor: T-O-M
-
- Kontaktovat uživatele:
Téma: Srazy
Tak jak jste na tom se srazama jako BMW Club hmmmmmm??? Rád bych někdy mrknul na pořádné scuknutí baworáků.........I love M3...... 

Občas je nějaký regionální srazík,ale protože zde nejsme klub,pouze sem do sekce chodí majitelé těchto aut všech řad,je to celé jen na domluvě. Prostě když se někdo bude chtít plácat s organizací a vypískne sraz,bude sraz. Jinak se uživatelé TF a to i této sekce potkávají na tuningových srazech - HK,Mimoň apod.,ovšem tam to není o BMW. Možná by ti o tomhle řekli víc T-O-M a Bohhy,ti na pár akcích byli,já mám auto našrot. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Re: Děláte srazy jako klub??
přesně tak...srazů je hodně a baworáckých taky...stačí se jen pořádně podívat....
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Lidi se samožřejmě setkávajLibas píše:Tak jak jste na tom se srazama jako BMW Club hmmmmmm??? Rád bych někdy mrknul na pořádné scuknutí baworáků.........I love M3......
-e30
-6 coupé klub
-Z3 klub
-BMW klub CZ
......
......
......
my tady z BMW sekce na TF jsme se ještě nesetkali, protože každý patří někam a každý bydlí jinde a hodně z nás se osobně nezná, ale to neni nic proti ničemu a co neni může být
jinak se chystá BMW all sraz tuším v Hoškovicích příští měsíc, kam bych rád přijel
osobně nemám nic proti tomu aby se bmw people na normál sraze scukli k sobě, ale to taky vždy nejde - každý už někde stojí, každý přijede jiný den, každý má své další přátelé, místa taky není na rozdávání........
PS: s každým rád prohodím pár slov když se někde někdy potkáme
Presne jak rika T-O-M, nejni to uplne jednoduchy ale kdyz se clovek domluvi da se prinejmensim aspon na velkych srazech pokecat.Jinak urcite zajimavej srazek bude tenhle http://forum.e30.cz/viewtopic.php?t=25150 To si myslim ze bude pekna podivana.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
-
- Kontaktovat uživatele:
eeeeee
to T-O-M:
no bohužel, báwo to není, je to šikmooká mrcha, jsem si je zamiloval, ale báwa jsou taky dost good, akorát cenově trochu výše a co se týče nákladů na provoz, tak taky pěkné pálky.......
no bohužel, báwo to není, je to šikmooká mrcha, jsem si je zamiloval, ale báwa jsou taky dost good, akorát cenově trochu výše a co se týče nákladů na provoz, tak taky pěkné pálky.......
Jak už bylo řečeno, srazy pořádají BMWklub nebo E30, vesměs jsou tam stejný lidi jako tady 
Sraz na Kameni nebyl ani tak sraz, jako spíš výlet za účelem driftování, původně se domluvil dokonce na drift foru ...

Sraz na Kameni nebyl ani tak sraz, jako spíš výlet za účelem driftování, původně se domluvil dokonce na drift foru ...
Velká holka v malým báwu (120dA) 

koukni na registrovaný na sraz na e30.cz, řekl bych že většina lidí používá stejný nick jako tady.
Já jedu pokud bude hezký počasí a budu moct vyjet s autem, předělávaj mě před vjezdem tramvajový koleje a pokud to ještě víc rozkopou tak nevyjedu.
Já jedu pokud bude hezký počasí a budu moct vyjet s autem, předělávaj mě před vjezdem tramvajový koleje a pokud to ještě víc rozkopou tak nevyjedu.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
no jo budu tam 

BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
Ja sem se neregistroval ale jedu na sto pro pokud mozno z patka na sobotu. A jeste kamosi z berouna. 1xe36, 1xe30 1xe21 a ja 1xe34
Happy day
Happy day
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
- matesbmw
- Kontaktovat uživatele:
Caute lidi patrim k poradatelum v BMW KLUBU BRECLAV poradame sraz samozrejme bavoraku jedna se o spanilou jizdu (ukonceni sezony) kdo ma zajem????
vice info na strankach www.bmw-club-breclav.ic.cz
vice info na strankach www.bmw-club-breclav.ic.cz
Sem zasvedcen tuningu,blazen do tuningu,proste automaniak:::::::::::::§§!!??
- matesbmw
- Kontaktovat uživatele:
mates
Sem zasvedcen tuningu,blazen do tuningu,proste automaniak:::::::::::::§§!!??
co se chysta na rok 2007 ?
diky
diky
(já mam jeden takovej malinkatej nápadeček - až bude tepleji tak řeknu)SkejT píše:co se chysta na rok 2007 ?
diky
jinak se mluví o Mimoni 3.3. (zrovna budu pryč do****le)
a pak doufám Big BMW 2 jakožto sraz s velkym S pro BMW
no, pak už zbývají normální velké srazy, kde se můžem "MY S BMW" scuknout k sobě (už minulej rok jsem to řikal) a to záleží na domluvě nás co se scuknout chceme
samožřejmě xxx neofiko regionál srázků na parkovištích atd.
tak Mimon asi nestihnu,porad jeste stavim a je to pro me vcelku dalka.Mozna by me to vyslo na Hradec,myslite ze by to slo?
A nebo se naseru a udelam mensi rodiny sraz unas
(mensi vylet,nekde zablbnout,gril,chlast,atd..)
A nebo se naseru a udelam mensi rodiny sraz unas

(mensi vylet,nekde zablbnout,gril,chlast,atd..)
V červenci ///MORD Session BMW klubu v Beskydech 

Velká holka v malým báwu (120dA)