Moderátor: T-O-M
Conscious píše:http://www.7er.cz - myslím že i když nás tam zase tolik není,je tam mooooooooře fajn lidiček kteří ať už vědí o těch autech všechno,tak ale i mají díly které potřebuješ. (Fugo,T613........) Jistě tě rádi obsloužía nebo poradí co a jak a kde...
Fugo zná E32 snad do šroubku a T613 je vrchní zásobovač dílama na E32-38. Jo a nezapomeň na samolepky (Kamil740).
![]()
![]()
V12 píše:jinak si sezen naraznik z novejsich e32 co ma dole dva nadechy navic...bo pokud chces za kazdou cenu neco jinyho, tak Alpina, Schnitzer, Hartge atd. a k tomu nejlepe i kola...
Neboj,je to jen prezentace klubu,malej nápis kterej se dává pod LZ světlo. Já to mám takto:drift1 píše:Conscious píše:http://www.7er.cz - myslím že i když nás tam zase tolik není,je tam mooooooooře fajn lidiček kteří ať už vědí o těch autech všechno,tak ale i mají díly které potřebuješ. (Fugo,T613........) Jistě tě rádi obsloužía nebo poradí co a jak a kde...
Fugo zná E32 snad do šroubku a T613 je vrchní zásobovač dílama na E32-38. Jo a nezapomeň na samolepky (Kamil740).
![]()
![]()
hej dobre urcite to vyuziju...bude to potreba...je toho dost co budu potrebovat...diky za typy.....s tema nalepkama jak sto myslel??ja to nepotrebuju mit olepeny jak krabicku
hej to je parada,,tak takovou nalepku klidne tu muzu......to potom budu resit kde ji sehnat a kam ji pak dam..eventualne ten napis tam necham nastrikat...Conscious píše:Neboj,je to jen prezentace klubu,malej nápis kterej se dává pod LZ světlo. Já to mám takto:drift1 píše:Conscious píše:http://www.7er.cz - myslím že i když nás tam zase tolik není,je tam mooooooooře fajn lidiček kteří ať už vědí o těch autech všechno,tak ale i mají díly které potřebuješ. (Fugo,T613........) Jistě tě rádi obsloužía nebo poradí co a jak a kde...
![]()
![]()
hej dobre urcite to vyuziju...bude to potreba...je toho dost co budu potrebovat...diky za typy.....s tema nalepkama jak sto myslel??ja to nepotrebuju mit olepeny jak krabicku
T-O-M píše:Vzhledem ke stavu auta by nárazníky byly to poslední co bych řešil. Bez urážky.
to je v pohode...je mi jasny ze toho mas vic za sebou...a sem rad kdyz mi nekdo zkkusenejsi poradi...sice o bmw neco vim ale posledni dobou zjistuju ze je to stale maloT613 píše:nechodim sem, ale kdyz to ctu od zacatku a vidim ty fotky tak jsem rozrezal dost kastli ktere byly o 200% lepsi stav a presto uz jsou na nic(bez urazky c.2) pokud nejsou hotove nebo 3x varene nosniky a prahy tak si s tim pohraj jinak to nema smysl, ten zadek a kufr je slabota u vetsiny e32 ikdyz tohle je uz dost extrem. Potom vidim klasika unavena zadni naprava (ma to tazne = karavan) takze to budes muset taky poresit.
Naraznik s tim chlazenim brzd z V8 nebo novejsich V12 mam taky a prijde mi to jako nejlepsi volba pokud chces mit neco navic a ne tuzing.
jo a E23 745 jsou 3.4 turbo ne 3.5![]()
Hodne zdaru pri renovaci
12V je co?matal píše:Kdyby Tě to zajímalo, tak ten nárazník se dvěma nádechy na lízátku jsou z 750i 12V..
To je zajímavé,že jsem ho viděl i na 750i r.1990..T613 píše:12V je co?matal píše:Kdyby Tě to zajímalo, tak ten nárazník se dvěma nádechy na lízátku jsou z 750i 12V..![]()
ten naraznik je kdyz uz na vsech V8 a daval se i na V12 ale az FL tj rok 91+, na starsi ne
jo a jeste kecam taky z hladu o te E23 745 motor s turbem byl 3.4 ale i 3.2